- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
whYz
őstag
előszöris nekem nincs g9-em
sokak szerint(többség) a lézer alkalmatlan játékra és ez mindig is igy marad... a pro gamerek terjesztik ezt nagyon szal inkább az optikait szeretik...
razer blog elég vicces
sztem megemlítenének egy logi egerek azonnal moderálva lenne szal attol sokat ne várj
szerintem, és ez saját vélemény, legalább annyira jó gamere a g9 mint a da, viszont kell a g9hez egy jó pad. corepad mondjuk g5-el tökéletes volt énis használtam egy jó darabig de az uj lézerek(ikari) már nem szereti(egyáltalán nem!!!) szal elöbb próbáld ki azt utána vegyed meg
ss sx-el tuti hogy menne az egy baromijó pad baromidrágáért de nemsokára jön a razer változata is érdemes megvárni
da-nak mind1 a pad nincs vele semmi mizéria (max h leér a hasa de az könnyen kezelhető) szal jó kis megbízható egér... és biztos többen használják mint a g9-et(és nem azért mert jobb lenne!)
Új hozzászólás Aktív témák
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- PlayStation 5
- Házimozi belépő szinten
- Jövedelem
- World of Warships
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Használt, karcmentes Google Pixel 9 Pro Fold Obsidian színben, 256 GB tárhellyel, 6 hónap
- Thermal Grizzly Aeronaut paszta 3,9g /BONTATLAN/Több darab/Számlával/
- HIBÁTLAN iPhone 12 64GB White-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4604, 100% AKKSI
- S21 Dobozában 128/8
- Dell Precision 7750,17.3" FHD,i7-10875H,32GB DDR4,256GB SSD,RTX 3000 6GB VGA,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

sztem megemlítenének egy logi egerek azonnal moderálva lenne szal attol sokat ne várj
ss sx-el tuti hogy menne az egy baromijó pad baromidrágáért de nemsokára jön a razer változata is érdemes megvárni