- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
kuk@c
tag
válasz
di-courage
üzenetére
Szivesen...

Magasság:
érdes: 36mm
sima: 40mm /kicsit púposabb/Én az érdessel használom... Kegyetlen jól fekszik a kézben, szinte tapad a tenyérhez...
Csak az a fránya cipőfűző... Azzal még barátkoznom kell...
G7:
2 éves volt, egyszer gépezés közben megállt... Szokás szerint kezdtem nézegetni hogy mi lehet, kihúztam az akksitöltőjéből az adóját, és hát ekkor meglepődtem: igen forró volt...
Az egérnek valszeg kutya baja, az adó nyekkent meg...
Egyébként minden elismerésem a Logitechnek a garanciális ügyintézés menete miatt: a bolti garancia már lejárt, felhívtam a mo.-i képviseletet, ahol bekérték a szokásos számokat+számla másolatot... Kérték hogy adjam fel Németországba a cuccos adó részét, és megígérték hogy megérkezésekor azonnal küldik a cserét, ezesetben G9-et... A telefonálgatás+postára adás múlthét pénteken volt... Akkor lepődtem meg, amikor tegnapelőtt csütörtökön a UPS futárával megérkezett a G9... Németországból...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- PlayStation 5
- Házimozi belépő szinten
- Jövedelem
- World of Warships
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF GeForce RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple iPad 9 (2021) Wifi 64GB tablet garanciával hibátlan működéssel
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia RTX5000 16GB 1 év garancia
- ÚJ LENOVO Legion 5 PRO - 16"WQXGA 240Hz - i9-14900HX - 32GB - 1TB - Win11 - RTX 5070 - 3 év gar -HUN
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest