Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• EQ

tag

Sziasztok!

Én is kaptam kedvesemtől egy ilyen csoda egeret karácsonyra, sajnos általam nagyon szeretett MX500-am felett eljárt az idő és mikor az új egér került szóba akkor G5 és G9 közütt vaciláltam, de kedvesem megelőzött és vett egy G9-et. :)
    Tapasztalataim egyenlőre kétesek. Személy szerint nagyon érzékeny vagyok az ilyen kotyogásokra, főleg, ha olyan dologról van szó amivel ilyen gyakran érintkezek és a nekem jobban tetsző XL markolot nagyon még a másik markolat kevésbé lötyög, mint fel le és jobbra balra is pár mm-t, ami igen zavaró tud lenni. Apróbb sufni tuning modszerrel (szig.szalag ;)) megoldottam, hogy minimálissá váljon a kotyogás. Érdekelne, hogy ez a probléma egyedi, vagy másoknál is előfordult, esetleg valaki vitt már vissza gariba ezért ilyen egeret?
    Egyébként megvagyok elégedve az egérre, a képeken egyébként is tetszett, de mikor megláttam mégjobban beleszerettem. Egy picit talán attól féltem, hogy nagyon rövid lesz az MX500-hoz képest, de szinte észrevehetetlen a különbség.
    Régi egérhez képest sokkal érzékenyebb és pontosabb, 5 év MX500 után még sajna sokat kattintok félre, de már javulok. :)

Ha valakinek van tapasztalata a markolatos problémával az kérem írjon ide, vagy keressen meg priviben. Előre is köszi.

Üdv.: EQ

Új hozzászólás Aktív témák