- Vezetékes FEJhallgatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Elegánsan vizezné be a munkaállomásokat az Arctic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
EQ
tag
Sziasztok!
Én is kaptam kedvesemtől egy ilyen csoda egeret karácsonyra, sajnos általam nagyon szeretett MX500-am felett eljárt az idő és mikor az új egér került szóba akkor G5 és G9 közütt vaciláltam, de kedvesem megelőzött és vett egy G9-et.

Tapasztalataim egyenlőre kétesek. Személy szerint nagyon érzékeny vagyok az ilyen kotyogásokra, főleg, ha olyan dologról van szó amivel ilyen gyakran érintkezek és a nekem jobban tetsző XL markolot nagyon még a másik markolat kevésbé lötyög, mint fel le és jobbra balra is pár mm-t, ami igen zavaró tud lenni. Apróbb sufni tuning modszerrel (szig.szalag
) megoldottam, hogy minimálissá váljon a kotyogás. Érdekelne, hogy ez a probléma egyedi, vagy másoknál is előfordult, esetleg valaki vitt már vissza gariba ezért ilyen egeret?
Egyébként megvagyok elégedve az egérre, a képeken egyébként is tetszett, de mikor megláttam mégjobban beleszerettem. Egy picit talán attól féltem, hogy nagyon rövid lesz az MX500-hoz képest, de szinte észrevehetetlen a különbség.
Régi egérhez képest sokkal érzékenyebb és pontosabb, 5 év MX500 után még sajna sokat kattintok félre, de már javulok.
Ha valakinek van tapasztalata a markolatos problémával az kérem írjon ide, vagy keressen meg priviben. Előre is köszi.
Üdv.: EQ
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Borderlands 4
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- One mobilszolgáltatások
- Arc Raiders
- Gumi és felni topik
- Dark Souls sorozat
- További aktív témák...
- Gaming PC GTX 1660 Ti / 16GB RAM Azonnal vihető (CSGO,LOL,VALORANT,FORTNITE)
- SAMSUNG 4TB 990 EVO PLUS M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/ 5.0 X2 - Új - 7250-6300 MBs - Eladó!
- Dell XPS 13 Plus 9320 i7-1260P 32GB 512GB 4K+ TouchScreen 1 év garancia
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 - Új, 1 év garancia - 7450-6900 MBs - Eladó!
- LG Gram 16 i7-1165G7 / 16GB RAM / 512GB SSD / 2.5K kijelző
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- HP Victus Gaming Laptop INTEL I7-14700HX / RTX 4070 32GB RAM 1TB SSD Gari
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Lenovo T14s Gen 2 - 14,1" touch, i5 1145 G7, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- iPhone 17 256GB - BONTATLAN - (3év)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

) megoldottam, hogy minimálissá váljon a kotyogás. Érdekelne, hogy ez a probléma egyedi, vagy másoknál is előfordult, esetleg valaki vitt már vissza gariba ezért ilyen egeret?