- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple asztali gépek
- Minden fronton drágulást vár a DRAM-piacon a Trendforce
- TCL LCD és LED TV-k
- Steam Deck
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- 3D nyomtatás
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
EQ
tag
Sziasztok!
Én is kaptam kedvesemtől egy ilyen csoda egeret karácsonyra, sajnos általam nagyon szeretett MX500-am felett eljárt az idő és mikor az új egér került szóba akkor G5 és G9 közütt vaciláltam, de kedvesem megelőzött és vett egy G9-et.

Tapasztalataim egyenlőre kétesek. Személy szerint nagyon érzékeny vagyok az ilyen kotyogásokra, főleg, ha olyan dologról van szó amivel ilyen gyakran érintkezek és a nekem jobban tetsző XL markolot nagyon még a másik markolat kevésbé lötyög, mint fel le és jobbra balra is pár mm-t, ami igen zavaró tud lenni. Apróbb sufni tuning modszerrel (szig.szalag
) megoldottam, hogy minimálissá váljon a kotyogás. Érdekelne, hogy ez a probléma egyedi, vagy másoknál is előfordult, esetleg valaki vitt már vissza gariba ezért ilyen egeret?
Egyébként megvagyok elégedve az egérre, a képeken egyébként is tetszett, de mikor megláttam mégjobban beleszerettem. Egy picit talán attól féltem, hogy nagyon rövid lesz az MX500-hoz képest, de szinte észrevehetetlen a különbség.
Régi egérhez képest sokkal érzékenyebb és pontosabb, 5 év MX500 után még sajna sokat kattintok félre, de már javulok.
Ha valakinek van tapasztalata a markolatos problémával az kérem írjon ide, vagy keressen meg priviben. Előre is köszi.
Üdv.: EQ
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- Arc Raiders
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Apple asztali gépek
- Proxmox VE
- További aktív témák...
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- Új Lenovo 14.5 Yoga Slim Pro 7 IPS 2.5K 90Hz Ryzen7 7840HS 32GB 512GB RadeonT 780M Win11 Garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8/256GB / Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
- 27% - ASUS ROG Strix G6 Gaming Notebook! 16" 165Hz / i5-13450HX / RTX 4050 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

) megoldottam, hogy minimálissá váljon a kotyogás. Érdekelne, hogy ez a probléma egyedi, vagy másoknál is előfordult, esetleg valaki vitt már vissza gariba ezért ilyen egeret?