Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• EQ

tag

Sziasztok!

Sajnálom, hogy kicsit megfeletkeztem erről a topikról, de volt rengetek más dolgom.
    Az egérke KB 1 hónap után visszakerült hozzám, a boltba azt mondták, hogy kivizsgálták Logitechnél és mindent rendben találtak, azt mondták hogy az a 2-4mm lötyögés szerintük természetes... amit én kicsit sérelmezek, de belefáradtam a huzavonába.
    A lényeg, hogy ugyanazt az egeret kaptam vissza és kénytelen vagyok ezt használni.

No_Oname01 kérdezte priviben, hogy milyen egérpaddal használom, játékba próbáltam e és mik a tapasztalataim.
    Én egy sima 200FT-os textil egérpadon használom a cuccot és igazából meg vagyok elégedve vele, jól csuszik rajata még talán egy kicsit jobban is mint kellene, MX500 után nehéz volt erre a csuszásra átszokni, föleg a sokkal érzékenyebb és pontosabb lézer miatt. Engem nagyon zavart, hogy a G9 sokkal rövidebb és alacsonyabb mint az MX volt, az a típus vagyok aki szereti, ha az egész tenyere alatt van valami, de pár nap alatt hozzászokott a kezem és már tetszik is hogy teljesen beleolvad a tenyerembe, még talán jobban mint az MX.
    A játékokba is szerintem jól szerepel, igazából én inkább a kényelemre megyek, mert azzal amivel játszok (WoW) nem annyira a gyorsaság és a pontosság a lényeg, hanem az ha napi 8 órát van a kezemben akkor az kényelmes legyen.
    FPS játékokba annyira nincs tapasztalaom, napi 1-2 órát szoktam játszani CoD4-el és itt sincs probláma az egérre, pontosan szépen lehet fejest lőni vele. :)
    Egyébként nagyon szuper kis program van hozzá, amivel minden csilli-villi dolgot be lehet állítani, és a sok gombot is nagyon hasznosnak tartom.
    Talán csak egy probláma van vele ami nekem nagyon nem tetszik, hogy a görgö gomb (középső) nagyon kemény és kényelmetlen, nagy erőkifejtést igényel a lenyomása/lenttartása.

Most hirtelen csak ennyi jut eszembe az egérrel kapcsolatba, ha valami kérdés lenne még akkor szívesen válaszolok.

u.i.: Ha magamnak veszem és nem ajándékba kapom valoszinüleg G5 lett volna a választás és ezt még mindig tartom. :)

Üdv.: EQ

Új hozzászólás Aktív témák