- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
EQ
tag
Sziasztok!
Sajnálom, hogy kicsit megfeletkeztem erről a topikról, de volt rengetek más dolgom.
Az egérke KB 1 hónap után visszakerült hozzám, a boltba azt mondták, hogy kivizsgálták Logitechnél és mindent rendben találtak, azt mondták hogy az a 2-4mm lötyögés szerintük természetes... amit én kicsit sérelmezek, de belefáradtam a huzavonába.
A lényeg, hogy ugyanazt az egeret kaptam vissza és kénytelen vagyok ezt használni.No_Oname01 kérdezte priviben, hogy milyen egérpaddal használom, játékba próbáltam e és mik a tapasztalataim.
Én egy sima 200FT-os textil egérpadon használom a cuccot és igazából meg vagyok elégedve vele, jól csuszik rajata még talán egy kicsit jobban is mint kellene, MX500 után nehéz volt erre a csuszásra átszokni, föleg a sokkal érzékenyebb és pontosabb lézer miatt. Engem nagyon zavart, hogy a G9 sokkal rövidebb és alacsonyabb mint az MX volt, az a típus vagyok aki szereti, ha az egész tenyere alatt van valami, de pár nap alatt hozzászokott a kezem és már tetszik is hogy teljesen beleolvad a tenyerembe, még talán jobban mint az MX.
A játékokba is szerintem jól szerepel, igazából én inkább a kényelemre megyek, mert azzal amivel játszok (WoW) nem annyira a gyorsaság és a pontosság a lényeg, hanem az ha napi 8 órát van a kezemben akkor az kényelmes legyen.
FPS játékokba annyira nincs tapasztalaom, napi 1-2 órát szoktam játszani CoD4-el és itt sincs probláma az egérre, pontosan szépen lehet fejest lőni vele.
Egyébként nagyon szuper kis program van hozzá, amivel minden csilli-villi dolgot be lehet állítani, és a sok gombot is nagyon hasznosnak tartom.
Talán csak egy probláma van vele ami nekem nagyon nem tetszik, hogy a görgö gomb (középső) nagyon kemény és kényelmetlen, nagy erőkifejtést igényel a lenyomása/lenttartása.Most hirtelen csak ennyi jut eszembe az egérrel kapcsolatba, ha valami kérdés lenne még akkor szívesen válaszolok.
u.i.: Ha magamnak veszem és nem ajándékba kapom valoszinüleg G5 lett volna a választás és ezt még mindig tartom.

Üdv.: EQ
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ 15" Microsoft Surface Laptop 7 X Elite 16GB 512GB
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad L14 Gen 1 notebook - i5 10210U 16GB DDR4 512GB SSD Intel UHD GraphicsW11
- Nvidia Quadro és AMD FirePro kártyák - számla, 6 hó gar.
- Építőipari csomag (vakológépek, targoncák, építőipari eszközök és kellékek, egyéb, sok más)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest