- Gamepad
- Teljesen az új Xboxhoz készül a neurális leképezés
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- VR topik
- Az olcsó Macbook sokkolja a PC-ipart az ASUS társvezetője szerint
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- A TCL egyebek mellett egy 1040 Hz-re képes monitorral készül az idei évre
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
@rglaaf
veterán
válasz
TazLeacher
üzenetére
Az attól függ melyik markolat mert én az xl-s használom a másikat ki se bontottam annyira borzalom a fogása
Egyébként nem rossz ha van egy tartalék a rosszab időkre -
TazLeacher
nagyúr
Ha már ilyen szépen összejöttünk...
Nekem lekopott az egyik markolat. Gondolam veszek másikat. Csak nem olyan egyszerű, csak kintről lehet megrendelni...ami persze nem olcsó mulatság. Ha összefognánk egy páran, akkor leosztva lehet nem is lenne olyan vészes.
Van akit érdekelne egyáltalán a dolog? Mert akkor utánajárok, hogy kb. mennyire jönnek ki /db. Asszem olyan 4-5K körül van egyébként...
-
@rglaaf
veterán
Akkor csatlakozom én is

medve itt van egy

-
DonMedve
addikt
Uraim!Tiszteletem mindenkinek!És jelezném,hogy a mai nappal beléptem a G9 tulajok táborába!Köszönöm!
twollah,hol lehet ilyen bannert szerezni???

-
kerlac
őstag
A G3 totyik halott, ezért itt kérdezem, ha vkinek lenne ötlete:
G3 vagy A4tech X7 (ilyenem van jelenleg és meg vagyok vele elégedve, de a logitechet kipróbálnám jobb-e)?
G5 és 9 nekem hatalmas, ezért a G3-ra gondoltam. természetesen játékhoz használom....
-
Aviszti
tag
na végre megtaláltam ezt a topicot is egy kérdésem lenne g5 vagy g9 jatékhoz???
-
Vasinger!
nagyúr
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy lehet-e kapni Logitech G9-hez teflontalpat? Ha igen, hol? Esetleg markolatot?
És milyen egérpad illik alá?

-
VIBO
őstag
üdv néktek
beszereztem egy g9et
csak sajna a görgője nem müxik
vmi 5let hogy hogy lehet megcsináltatni?
gari nincs már -
twollah
nagyúr
Engem inkabb az erdekelne, hogy hol lehet hozza tartalek markolatot kapni.

-
bOtX
aktív tag
helósztok!
Nem tudjátok, hogy hol lehet kapni egyedi markolattal?
-
YoOo
csendes tag
Sziasztok,
Ma vettem egy ilyen egeret.
Segítenétek a setpointal jól beállítani? FPS játékokhoz kellene. Főleg a "buttons" "pointer" és "scrolling" menükbe kellene a help? Hogy a legalkalmasabb? -
twollah
nagyúr
2008 december 28atol en is Logitech G9es tulajdonos vagyok.
Hihetetlen kenyelmes az eger.
Netezesre vettem kar, hogy nincs ilyen formatervvel olcsobban.

-
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy létezik machez G9 driver? A hivatalos oldalon nem látok, pedig ez az egér tetszik most a legjobban

-
juhe1
csendes tag
hello
A g9-es egerem alá milyen egerpadot ajanlotok most egy steelpad qck-m van de szerintem nem ez a legjobb ala (olyan 4k körül vennék) en razer mantisre gondoltam de nemtudom h speed v a controlt valasszam illetve meg az excatmatre és a Goliathus Speed is szoba johet
Esetleg ha vkinek van tapasztalata valamelyikrol irja meg pls!
Foleg cod2 cod4 ,(sniper alá gondoltam.)) -
Kroni1
veterán
Na megfogdostam őket a MM-ban, hát mondhatom elég nagy különbség van a két egér közt.. A G5 nekem sokkal jobban bejön, a formája miatt pihentetőbb rajta tartani a kezem, a G9 a tömzsibb burkolattal sokkal rövidebb és lelógnak róla az ujjvégeim..
Nem tetszik annyira, de sajna a hosszabb burkolattal nem tudtam kipróbálni, hátha azzal más lenne a helyzet. -
Kroni1
veterán
G5 kék változatának jó izzadságnyelős a teteje, és a G9-ről olvastam hogy a két cserélhető burkolata más-más anyagúak. Az egyik ilyen mint a G5-é vagy teljesen más ez a kettő mint ami a G5-nek van? valaki meg tudná mondani?
-
Cocó
tag
Tiszteletem az Uraknak!
Most jöttem a Media Marktból, vagy 25x megtapogattam a G5öt, G9-et, de nem igazán tok dönteni, holott tök más a kialakításuk.
A G9 mintha hangyányit kényelmesebb volna, de sztem kb ennyivel lehet jobb játékra a G5.
Mi erről a véleményetek??FPS játékokban melyik szerepel jobban??
-
racrac
csendes tag
Nekem jelenleg G5-m van. Használtan vettem, ennek ellenére gyári állapotban volt
Nekem csupán egy problémám van vele, hogy 400 dpi alá nem lehet vinni a minimum értéket. Én gyorsan hozzászoktam az egérhez, de ha esetleg más ül le a gépemhez, küszködik vele rendesen
Mindenesetre kívácsi lennék a G9-re, szerintem nemsokára be is alakítok egyet, de a G5-től biztosan nem fogok megválni. Eddig nálam ez az egér a csúcs. -
jeni
félisten
Szia
Nekem a Genius Ergo 525 van amit a Király utcában vetem origináltan 5700 Ft-ért.Ebben az ársávban nincs ennél jobb

A felbontása 2000 DPI lézeres vezetékes,prógramozható a menűje segíségével.,jól nézz ki,kell ennnél több

A genius Ergo 555 még itthon nincs forgalomban,talán valamely külföldi web oldalon megtalálod
-
törölt tag
Ki, milyen egérpaddal használja az egeret? Mit ajánlotok ehhez az egérhez? Most adtam el a Razer Pro1.6+Pro Pad-omat és kipróbálnék másikat. Először a VX Revolution-t nézegettem, de inkább maradnék a zsinórnál és ez még olcsóbb is. Nem tudom, kb 3-4-5 ezret szánnék egy egérpadra, ami mondjuk 3 év múlva is egérpad marad és ajánlott egy G9-es mellé.
-
BemAnyó
senior tag
válasz
Interceptor
üzenetére
a vezetékeseknél ritka a késés, de érdemes megnézni hogy mennyin megy az usb frissítés, mause rate checker el, 500 Hz már frankó az 1000 még sokkal jobb, bár ott már nem érzékelsz különbséget, de jó érzés ha bírja az egér, ez csak a jobb típusok sajátja, de valószínű hogy nem ártana spórolni egy új pocokra

-
BemAnyó
senior tag
2000 max ami még használható játékban szerintem, bár már az is sok egy picit, de ne ez legyen a fő szempont, mert ezt mindegyiken állíthatod, ha mást nem hát szoftverrel, inkább azt nézd hogy mennyire áll kéze, ha meg mindenféle furcsa felületen akarod használni mint Révay lexikon meg szendives tálca akkor inkább végy optikait MX518 ast a forma ugyan az, az új verzió 1800 Dpi tud, ami bőven jó, és sokkal kevésbé érzékeny arra hogy milyen felületen használod.
-
hunsi
csendes tag
Még egy nagyon fontos kérdésem lenne, G5-ön gondolkozom (a G9, stb kicsi a kezemnek szerintem) de sima asztalon és az ágyban esetleg egy könyvön, vásznon (firmware 1.2-vel) mennyire működik?
Esetleg a Genius Ergo 500-550-555 ismerős valakinek? 555-öt hol lehet kapni?Igazából nekem nem a 2000-3000 DPI miatt, hanem a programozható gombok miatt érdekel az egér.
-
EQ
tag
Szia!
Igazából előtted író emberkének próbáltam válaszolni. Én a G9-et használok, azt be lehet állítani, hogy pl: valami gomb az F7 legyen. Ezzel az autofire dologgal én még nem találkoztam, de annyi mindent tud ez az egér, hogy én kb a felét se használom ki. Valami okosabb ember biztos tud majd neked segíteni ezzel kapcsolatban.
Üdv.: EQ
-
hunsi
csendes tag
Szia, köszi a választ, de kérnék még pontosítást

- melyik egeret is használod? (ha minden igaz a G5)
- makrónak lehet billenyűleütést is programozni? pl F7, vagy ilyesmi?
- autofire akkor nincs rajta gonodlom?köszi a választ előre is
-
EQ
tag
válasz
Interceptor
üzenetére
Szia!
Kb 1 éve használom az egeret 90%-ba WoW-ra, ami 4+4óra raidet jelent heti 5x. A középső gombot kicsit nehezen lehet kattintani, ezért azt nem is bindeltem be, a jobbra-balra(görgő)-t használom. Ezekkel is van néha, hogy nem hajtódik végre amit szeretnék csinálni, különösen ha nem elég erősen toltam ki jobbra vagy balra. A Hüvelykujjnál lévö gombok közül én csak közelebbit használom mert a távolabbit, ha el akarom érni akkor az egész tenyeremet kell mozgatnom, mert nem elég hosszú az ujjam és erre lusta vagyok.

Egyébként megvagyok elégedve az egérrel, a sok gomb miatt sztem mindenképpen jó választás WoW-ra.Üdv.: EQ
-
hunsi
csendes tag
sziasztok, azt szeretném kérdezni, hogy ezeken az egereken (G5-G9, pl) lehet-e autofire-t beállítani?
Lineage2-t játszott-e valaki velük és mire tudta ott használni? A makrókról mint lehetőség valamit mondanátok? Erről leírást nem találtam és csak a DPI miatt nem vennék ennyiért egeret.
köszi a segítséget -
whYz
őstag
válasz
Interceptor
üzenetére
hát wowra maximálisan
de wowra kb minden gamer egér tökéletesen használható
-
Interceptor
addikt
Hi!
Az lenne a kérdésem a gombok mennyire használhatóak játékban az egeren? föleg wow-ra használnám. thx
-
Hali mindenkinek!
Megírom a véleményemet erről a rágcsálóról!
Szegény kis mx518-am kicsit elhasználódott - középső gomb néha érzéketlen, szétkopott az egész - de ez 2.5 év után talán elfogadható, meg voltam vele elégedve, de váltanom kellett az állapota miatt. Szóval keresgéltem az utódot. És miért is ne lehetne egy G9.
Vezetékes párti vagyok, és ennek az egérnek különösen tetszett ez a cipőfűző szerű madzagja. Formára képeken csúnyácskább mint az mx518 vagy a G5, de az életben sokkal szebb. A 2 borítás közül a gumiszerűt használom, súlyokat nem raktam bele, szeretem a könnyű az egérke egy kicsit. A görgője érdekes, én a fokozatosan működő módját használom, azt szoktam meg. A másik módjában ha nagyobb lenülettel pörgetem meg és elengedem akkor kb 5 másodpercig pörög magától. A 3200dpi-t nem éreztem semmivel sem pontosabbnak mint az mx518-nál, sőt ilyen téren meg voltam elégedve a régi mx-el mert nekem valóban nem kell több 1600-nál. Most persze 3200-on használom, de erősen visszavettem a sebességét. Néhány rosszat is:
A középső gomb, azaz a görgő lenyomása nehézkes, ugyanitt az oldalra scrollozás szinte használhatatlan annyira nem áll rá az újjam (ugyan nem használom, de ha már rajta van akkor legyen jó). A borítás kicsit lötyög, normál használatkor nem jelentkezik de ha felemelem az egeret akkor lehet hallani hogy 1mm-ert elmozdul.Megérte az árát, 16680Ft kellett fizetnem érte. Itt rendeltem meg, a kiszállításért nem kellett fizetnem. (bár felhívtak hogy 2eFt lesz, de a futár csak az egér árát kérte)
-
EQ
tag
válasz
KDavid17
üzenetére
Szia!
Szerintem jobban jársz a G5-el minden tekintetben, de ha csak a fogást nézzük akkor én azt tudom mondani, hogy a G9 sokkal rövidebb és alacsonyabb a G5-nél. Nekem sok idö kellett mire átsoktam MX500-ról erre a patkányra, de mostmár tökéletesen megszokta a kezem és kényelmesen elférek rajta.
Üdv.: EQ
-
KDavid17
aktív tag
Szerintetek g5 vagy g9-t vegyek? g5 fogása pont tökéletes számomra.(próbáltam)
1 Steelpad qck heavy-n mozoghatna a kis rágcsáló
-
marinea2
addikt
Én maradok a G5 ösömnél

ez a totyik is jól megvan halva
-
mickey999
csendes tag
Üdv mindenkinek! Lenne egy problémám a G9-el kapcsolatban . Már a második G9-em van mer az egyik nem érzékelte h klikkelek COD2-ben és most ez az uj garanciás 2 napos se érzékeli nagyon csak egy fokkal jobb mint az elözö ! Pedig mikor a legelső G9-m volt akkor 3 hétig remekül muzsikált,és már nagyon ideges vagyok h a második is ien
! Aki tud segiteni elöre is thx! -
Lewzke
őstag
Szerintem nagyon jó .... Logitech rulezzz

-
Gh057
csendes tag
-
Gh057
csendes tag
Most nézem nem csak nálam van ez a lejövő burkolat probléma...
Źşë' és catoon ti visszavittétek gariba? Én is most amiatt nem hívom őket, mert még nem zavaró, csak egy kis helyen jött fel ahogy a képen is látszik, de akkor is feljött. Lehet majd csak megkérdezem a boltot, hogy mi a teendő, de első gondom az, hogy 180km-re vagyok a bolttól, a másik meg ez a fárnya időhúzás, mert a múltkor is 2 hetet kellett várnom a DVD írómra, aztán + 1 hét mire megjött az új, és addig egér nélkül elég lehangoló lesz... -
Gh057
csendes tag
Fúú gyerekek, rossz lett a kedvem...
A sima markolatnál feltűnt, hogy a hátrafele gombról lekopott a festék, de ez még nem is gond, de a markolat jobb oldalán elkezdett a saroknál lejönni a gumiréteg... Azért ilyen drága egérnél ez szerintem nem megengedett... Itt van róla a kép:
G9 markolat
Ezt garanciába kell cserélniük nem? Ez eléggé kellemetlen, főleg, hogy most ott érezni is lehet, hogy kicsit "hiányzik belőle" egy darab, nincs egy síkban a felület... -
Wazzovski
csendes tag
Megoldottam, mar jó

Ui. nem volt mod-om ezert irtam így.
-
Wazzovski
csendes tag
Kösz
Mai nap olyanra lettem figyelmes hogy szaggatnak a jatekaim!Gondoltam gyors restart segit!
Nem segitett,akkor johet a virus irtas, ez sem segitett, aztan vettem eszre hogy mikor megmozditom az egerem akkor minden belassul. Akkor csinalja csak ha mozgatom az egeret, mitől lehet? Mar szombattol hasznalom es nem volt semmi gond, idaig!

-
Wazzovski
csendes tag
Helo
Én is boldog G9 tulajdonos lettem.

Lattam videókban, hogy ha a egér görgőjét átrakjuk gyors pörgésre, akkor a játékban a fegyver szedni fogja az elleneket és nem kell allandóan nyomva tartani a bal gombot.Csak hogy lehet ezt beállítani??

Amúgy az egér nagyon frankó súlyozással lehet jatszani de megtalaltam a tökéletes combót számomra.Nagyon jó hogy végre nem ragad hozza a kezemhez az egér mert az előzőt(olcso BenQ-s) feszítővassal tudtam csak lekaparni a kezemről 1 izzasztó TF 2 párbaj után.
Egérpad amit használok hozzá az a Razer eXactMat es annak is a speed-es része, mert a masik oldala nagyon serceg az egér alatt es zavart.
-
DEJVID
őstag
tyűűű de kihalt a topik

-
DEJVID
őstag
ja és egyáltalán nem zavaró a vezetéke. a dobozban összetekergetve volt ezért tele van éles kanyarokkal a vezeték mikor kibontod de egy hét se kell és a lényeges része (egér előtti 10-20cm) kiegyenesedik.
-
DEJVID
őstag
jó rég írtam már ide. az egér nagyon jó de inkább tökéletes
mindkét markolat kényelmes, a görgő szuper, a gombok kifogástalanok, a súlyozás is marha jó és a szoftver is király. drága egér de megéri az árát az utolsó fillérég. -
combustion
csendes tag
Nah csajok vettem 1 ilyen patkányt, iggen kajak, marhajó;) eddig még semmi baja(1hónapos) de a markolatokkal annyi bajom van csak h nemtok dönteni h melyik a jobb
codban nagyon lehet vele aprítani meg úgy amúgy mindenben dehát azért van:d -
Źşë'
addikt
ha mar loginal tartunk van egy g15os billem, es a space alatt lett egy folt, lekopott a festek :s az benne a gaz h oda nem is szoktam tenni a kezem, kikene paroslabbal rugdalni azokat akik ezt a festest meg gumiboritast kitalaltak, ennyire lamo technikusok neammar h legyenek a logitechnel :S gaz
-
Fulter
csendes tag
Hali!
Én próbáltam több fajta egérpadot, (és más egereket is), de nekem a g9 + razer exactmat (control oldal) combo vált be leginkább játékokhoz, ezt csak ajánlani tudom!
A Logitech nagyon jól eltalálta a kiegészítőket, és sztem ez a legfőbb pont, amiben jobb lehet, mint a razer. A cserélhető burkolat, és legfőkébb a súlyozás. Én a súlyokkal sokat szórakoztam, de sztem megéri a fáradtságot, mert ha a saját szubjektív érzésednek megfelelően súlyozod, sokat javulhat a rágcsáló kezelhetősége
Hibák...
Én is az XL burkolatot használom (fél éve) de még nem jött fel a fólia róla..
Nem lötyögnek a burkolatok, full stabilan áll rajta mind2
A talpai nagyok, és pontosan fekszenek az egérpadon (egyenletesen kopik, és nem ér le máshol, csak ahol kell)
A kábele, tényleg inkább drót, mint kábel, de engem nem zavar, meg tudtam oldani az elvezetését.
Nem rázott meg még soha..
(elég jó példányt sikerült kifognom, úgy éreztem, miközben olvastam a topicot)
Nekem az egyetlen problémám, hogy a görgő elkezdett szorulni... amikor megvettem, a görgő szabad állapotban jól meggörgetve kb 17-19sec ig forgott, most jó, ha van 3sec... Ez gondolom elsőre elég érthetelen probléma, de fanatic gamerek esetleg már tudják mire gondolok
FPS játékokban, ha lövést beállítod a felfelé görgetésre, és meglendíted, akkor azok a fegyverek, amiknél minden lövésnél kattintanod kell, soha nem látott sebességgel fognak lőni!!
(pl: a COD2-ben az M1 Garand, 333fps-sel, ezzel a görgővel gyorsabban lő mint másoknak a thompson
)
Ennyi lenne rövid véleményem a kedvenc kis háziállatomról
-
catoon
csendes tag
hellooo!
Azt hittem, hogy velem van a baj, de engem is folyamatosan ráz az a büdös patkányszerzet, méghozzá a görgőnél. Nyilván valami statikus töltődés de télleg elég fura.
Én a g9-et januárban vettem éshát nálam is jelentkezett ez a lötyögés probléma (na nem 2-4 mm mert már majdnem fél centi ugye.....
de azért érzik)Viszon ami szerintem sokkal nagyobb gáz egy ilyen kategóriájú egérnél, az az, hogy a gumírozott burkolatú változatnál elkezdett nekem is leválni róla ez a gumis réteg. A poén az egészben az hogy nem is ott ahol hozzáérek....

Az első elválást nézegettem azt hittem rá, hogy valami kosz elkezdtem lepiszkálni és egyszercsak megindult a hámlás (pedig még a nap se sütött rá)
és a legszomorúbb az egészbe, hogy nem is áll meg a hámlás csak akkor, ha egy pengével körbevágod és leszeded a fölösleget. Van rajta egy másik buborékosodó hámláskezdemény, de ezt nem bántom, nehogy azt higyjék a gariba, hogy pengével vágdosási hajlamom van...
Vissza kellene vinnem gariba, csak a hátam közepére se hiányzik a vele járó bohóckodás, időkiesés. Szal minden kedves leendő tulajnak a figyelmébe ajánlom, hogy ilyen problémával is számolni kell.
-
DEJVID
őstag
megvan az egér. 5percet használtam és sztem egyszerűen tökéletes. majd még később írok a tapasztalataimról.
-
7600 GS
addikt
Ti milyen nem túl drága (7-8) ezres egérpadot ajánlanátok hozzá?
-
scabi78
senior tag
Te UFO vagy, azé ráz.

-
Söri
tag
Rájöttem hogy itt valami nagyon nem kóser mert már a monitorom is..........

-
Söri
tag
Sziasztok!
Én vettem egy G9-es egeret megvan 3 hónapja és néha kicsit megrázza az ujjam. Alig érezni de hát akkoris 20ezer volt és ez szerintem ebben a kategóriában már elég idegesítő.
Veletek sohasincs így? Mert engem az hogy naponta egyszer megcsípi az ujjbegyem az nem zavar de hát félek hogy valami komolyabb baja lesz. -
JxOxExY
tag
pár napig használtam az egeret. elöször megijedtem mer valami brutal nagynak figyelt a csomagból.
aztán pár óra CS és medal után egyszerüen nem állt visssza a kezem a Cyber-snipa-mra.
iszonyat kényelmeses elfél rajta a kezem söt a nagy gomboknak hála még 1000x kattintás után se volt hogy lenyuszott volna az egér szélére az ujjaim

-
DEJVID
őstag
naaaaaaaaaaaaaa legyen már valamíííííííííííííííííííííííííííí. képeket akarunk!!!!!

-
DEJVID
őstag
pár képet tudnátok linkelni kedvcsinálónak a saját egérkéről?
-
di-courage
csendes tag
Üdv!
Én is gondolkozom a G9en, és én is főleg a vezetéktől tartok. Nekem is már jó ideje cordless egerem van (logitech V400) és kicsit fura lenne megszokni(de azért itt lesz mellettem
)
Én azt csináltam, hogy fogtam egy vezetékes egeret, és azzal toltam párszor, hogy mégis, megtom-e szokni a vezetéket...Egész jól megbarátkoztam a vezetékkel,de azért itt lesz a kisegerem tartalékba

Szal, nem kell félni tőle, sztem,de ha veszel, akkor már olyan helyen vedd, ahol olcsobb.
Ahol min 17-18 kiloért adják. Többet én nem adnék ki érte... -
DEJVID
őstag
nagyon szeretnék G9-et de félek tőle. eddig a logitech cuccaim nem voltak túl jók. a fejhallgatóm két hét után elpottyantotta a mikrofonját, a PS2controllerem meg úgy másfél év után szétment (az 5 éves sony még hibátlan).
-
HoldChore
tag
Embörök ez egy gamer egér! Szép vagy nem szép? Ha csak ez miatt nem veszel ilyet akkor te azt is megkérdeznéd, hogy van e rózsaszínben. (Igaz először én is csak nézegettem a képen, hogy mi ez
Meg cserélhető tető? minek? esetleg rózsaszínben? Még nem tudom, hogy melyik jobb, így erről nem nyilatkozom.)
A második g5 egeremet vittem vissza garanciába egy-egy év múlva, de most már g9-et kértem helyette. Az elsőnek az egyik oldalirányú gombja lett nehezen kapcsolható, a másodiknak beesett az oldalsó gombja. Ezekből a hibákból tudnak fejleszteni. Nekem is lennének ötleteim a g9-ergonomiájához, de hát az embereknek nem egyforma a kezük
A kesztyűiparban dolgoztam, így tudom, de például lehetne a cserélhető tokok nagyságával játszani, igaz ez drágítja a cuccot. Erre az egérre már ráállhatnak különféle moddergyártók is.
Nos ez jobb annyival, hogy megérte ráfizetni. Mivel én hardcore gamer vagyok, így már az az egy plusz gomb a hülyejkujjnál is sokat jelent
(szoktam első is lenni
)Nagyon hasznos szerkesztéshez az egyenessegítő opciója, ami segít egyenes irányban húzni az egeret, Erre felhívom a figyelmét akik rajzolnak. Állítható az érzékenysége, hogy hol hagyja el a húzott egyenes írányt. Persze aki megszokta a ctrl-t annak indegy, játékhoz pedig ki kell venni.)
A programozhatósága csúcs dolog, főleg, aki a számítógépen él, mint én.Adok nektek is tippet hátha valakinek használ. (van pár egér mögöttem főleg Logitech)
A régi ps2-es egeredet hagyd bedugva a gépben és legyen kéznél: Ez pl. akkor jó, ha tömöd a fejed a gép előtt zsírosdeszkával. Ha nem játszol, akkor az az egér is megteszi, de ha csak a 20000 HUF-os G9-ed van előtted azt fogod összekoszolni, mert össze fogod!
Szóval csak akkor nyúzd, ha kell ennek a teljesítménye. Ez már nem egér, hanem drága játékperiféria!Egérpadok: Vannak a görgős egerek, azok görögnek
vannak az optikaiak azok néznek színt és recéket
És vannak a lézerek, nos ezt már huzigálhatod bárhol. Ha rádsóznak drága egérpadot az a te bajod. Úgysem találsz otthon olyan homogén felületet, ahol megcsúszna a lézeres egered (nem a taplpáról beszélek). (talán az említett zsíroskenyéren 
Végy egy darab átlátszó (vagy rózsaszínű
) öntapadós fóliát és ragaszd fel a egerezőhelyedre. Ezen jól csúszik a teflontalp, könnyű cserélni és tisztítani.Na ennyit most, minden titkot nem osztok meg

Talán még annyit, hogy ne ezt az egeret csapd az asztalhoz, ha nem találtad el az ellent

Arra vigyázz, hogy ha játszol ha nem és lézeres egerre térsz át, innen már nem lesz visszaút a görgős és optikai egerek világába !
Szóval hajrá, ez egy csúcsrágcsáló! (Lopott szó)
Új hozzászólás Aktív témák
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Amatőr csillagászat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gamepad
- Teljesen az új Xboxhoz készül a neurális leképezés
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Formula-1
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- MSI Gaming Thin 15 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 4060 - 2,5 év gari
- Akció! Acer Nitro 5 AN515-55! I7 10750H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
- Ryzen7 5700G/ 32GB DDR4/ 1TB m.2 alapú mini PC/ garancia
- AKCIÓ! iMac Pro Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- Dell Latitude 5591 i7/500GB M2 SSD/ 32GB DDR4
- LENOVO L13 Yoga 360 touch - 13,3" - i5 10210U, 8GB RAM, SSD, jó akku, - számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 8GB RAM 256GB SSD
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nem tetszik annyira, de sajna a hosszabb burkolattal nem tudtam kipróbálni, hátha azzal más lenne a helyzet.