Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• di-courage

csendes tag

válasz kuk@c #85 üzenetére

Fuu Istenkirály vagy ! :D köszi mindent! Igy már elgondolkodik az ember... :)

Gondolkodtam azon, hogy vennék egy G7est. Mert jó a formája, állítható rajta a dpi, az aksis megoldás is viszonylag tetszik (bár tartok tőle egy kicsit). A legfontosabb az egészbe: gamer egér és cordless !
    De sajnos sokan mondják, hogy kifekszik, meg hogy már nem is gyártják, szal kicsit elkeseredtem rajta : :(( A G5 naon nem tetszik, mert ugyebár vezetékes, + 1 gombos a régi, az új meg... oké hogy +2 gombos, de az ronda kék szín... szeretem a kéket,de nem ennyire :F

És akkor el kezdtem nézelődni a G9-nél... mondom eléggé fura kinézete van, nekem nem jön be, meg minden. De mikor megláttam, hogy mennyit tud, akkor már azért elgondolkoztató.
    Igazából nekem a legnagyobb problémám az a fránya vezeték, mert most is egy V400as laptop egérrel tolom és mindig változtatom az egér helyét (hol ide, hol oda teszem (azaz az asztal egyik sarkából a másikba, ahogy kényelmes fejemnek tetszik :) )).
    Szal dilemmázok ide-oda...

Te mit ajánlasz? Érdemes befektetnem egy G7be, vagy inkább a G9, és akkor küzködjek a vezetékkel?

UI: 16500ért tok G7et szerválni, 18000ért meg G9et!

Új hozzászólás Aktív témák