- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
7600 GS
addikt
Sziasztok!
Ma vettem meg életem első gamer egerét és nem bántam meg,hogy a G9-et választottam!
Nagyon kényelmes,ahoz képest,hogy mekkora.Olvastam róla teszteket is,és viszi a pálmát.A súlyok is faszák,akkor a két cserélhető hátlap is.Ez már csak egy apróság,hogy be lehet állítani,hogy milyen színű legyen a led.
És télleg ez a legjobb egér a piacon.Sztem egy Deathadder-t simán odaver.Akkor a Logitech Setpoint is nagyon faxa.Sztem aki mindenképpen csúcsegeret akar,az ezt vegye,garantált,hogy nem fog csalódni.Aztán még ez a tárolható profil is jó ötlet a Logitech részérőlHát igen,nemhiába,látszik,hogy a svájciak megint alkottak.
Szerintem ha valaki G5-ön töri a fejét,az előbb a G9-en is gondolkozzon el.Az egér 8 gombos.Ez a véleményem erről a High-tech egérről.Üdv:Marcik@
Új hozzászólás Aktív témák
- Legjobb kijelzős!!! HP ZBook Power 15 G8 i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000 1 év garancia
- HP Probook 6530b,14",Intel Core P8700,4GB RAM,250GB HDD,WIN10
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B150M i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD GTX 1050Ti 4GB Nbase Black Midi DeepCool 400W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Szerintem ha valaki G5-ön töri a fejét,az előbb a G9-en is gondolkozzon el.Az egér 8 gombos.Ez a véleményem erről a High-tech egérről.