Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Pánik a memóriapiacon
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- ASUS ROG Ally
- Projektor topic
- Akciókamerák
- ROG Xbox Ally X: Összefogás
- Steam Deck
- GeForce RTX 5080-nak álcázott 5060-at kapott egy pórul járt vásárló
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
apszi
őstag
Köszönöm a válaszaitokat.
Azt elfelejtettem mondani, bár ez ügyben valószínűleg mindegy, hogy Sylvi-át használok, mert ezen a régi masinán már (Acer 5315) a Tara erősen rakoncátlankodik, be-be akad, hosszú a boot idő (min. 5 perc), ablakok nem nyílnak le. De mindegy is, még szerencse, hogy van miből válogatni(#9576) ubyegon2 :
Megihlettél. Valószínűleg olyan témát lőttem be, amihez a panelen a fekete szöveg jár, én viszont utána átállítottam a panel színét manuálisan, természetesen sötétre, ezért is kerestem, hogy hol lehet mondjuk fehérre állítani, szóval rúgtam egy öngólt, csak én erre nem gondoltam, pedig teljesen kézenfekvő
.(#9577) Sonja:
Nem vagyok otthon, így nem tudom megmondani, de szerintem a clock van használatban. Viszont kipróbáltam live-ban másik gépen az Orag-t. Ő lesz a nyerő! Köszönöm az ajánlást
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Formula-1 humoros
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Arc Raiders
- Pánik a memóriapiacon
- Építő/felújító topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kutya topik
- További aktív témák...
- KÉSZLETKISÖPRÉSI KARÁCSONYI ULTRAAKCIÓ! - MacBook Air M4 16GB 512GB Garancia!
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 16GB RAM 512GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3998, 100% Akkumulátor
- Új könyv: A szamuráj erényei Kicune - Itó könyve
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Azt elfelejtettem mondani, bár ez ügyben valószínűleg mindegy, hogy Sylvi-át használok, mert ezen a régi masinán már (Acer 5315) a Tara erősen rakoncátlankodik, be-be akad, hosszú a boot idő (min. 5 perc), ablakok nem nyílnak le. De mindegy is, még szerencse, hogy van miből válogatni
.
Rowon