Új hozzászólás Aktív témák

• cappa72

nagyúr

válasz ubyegon2 #7734 üzenetére

Én elegendőnek tartottam annak idején a Fedora7-et, akkor még az Ubuntuval sok bugzás volt, igazából nagyon sok terjesztést kipróbáltam, és hát a hardverhez kellett megtalálnom a megfelelőt - Acer Aspire 3103 nLm azért akkorbian nem volt egyeszű eset, amd kiveókártya...)
    Aztán Mandriva 2007/2008 szolgált utána. Szinte minden működött ott is elsőre. (na jó, az rt2500 alapú pcmci wifi kártya épp nem, de bug report után tán' 2 hérte javították... khm... csak megjegyezném, hogy egyetlen bug-reportra nem reagált a naaaagynevű redmondi cég, pedig vállalati környezetből küldtem... és hát volt pár... na mindegy, hagyjuk... broáf)

@(#7733) fogtunder
    iszonyatos, hogy milyen felhasználói élménye van, komolyan kevesebb törődést igényelt a kényelmesen használható rendszer összekalapálása, mint Windows vagy OS/X alatt, pedig van már rutinom mindkettővel.
    :C Asszem' a kutya itten el van ásva. :)
    (Mondom úgy, hogy napi 8 órán keresztül W környezetben dolgozom felhasználóként, és bíz' tudnám tépni, a hajamat, ha lenne... w7 explorer keresőmotor... office 2013 hülyeségek... és biztostuti, hogy csak én kapok agybajt, mert minden apróságba belefutok. Azán hazaérek és más rendszer fogad - ez sem tökéletes, de mégis más a hangulata.)

szerk.: a w témára még csak annyi, hogy legalább konzekvensen működne nem úgy... de nem konzekvens a működése pl. az ofisz csomagnak... kollégáim azt hiszik, hogy én csinálom a bágokat, amikor megmutatom nekik. Pedig csak felhasználó vagyok mindkét rendszer esetén, nem értek egyikhez sem)

Csak felhasználó vagyok, semmi több (igaz, w7 alatt is cmd-ben keresek a remek keresőmotor miatt, qgrep segítségével)

Új hozzászólás Aktív témák