- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen processzort vegyek?
- Az Arctic belép a házak piacára
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- TCL LCD és LED TV-k
- nVidia GeForce GTX 1660 / GTX 1660 Super / GTX 1660Ti (TU116)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple asztali gépek
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
King Unique #7735 üzenetére
OK, értem én, de ez szokott kizáró tényezőként szerepelni, hogy kinek tuti nem lesz jó a Linux.
Viszont előbbiekből sem következik, hogy ne lehetne más OS is a gépen. Ettől még, mint láthatod, van aki elvan nélküle, sőt!
(#7736) fogtunder
A 25 percből sejthettem volna! Viszont így jobban jártál, mert SSD esetén nem észrevehető a különbség Linux és Win között, HDD-nél már azért igen. (saját tapasztalatom legalábbis ez)
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Eladó Apple iPhone Xs Max 256GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest