Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ubyegon2
    félisten

Amennyire tudom, a xorg-ot sem frissíti. Manuálisan pakoltam fel frissebbet még régebben (talán nem a 17.3-nál).
    Amikor meg legutóbb az egyik barátomnak próbáltam ugyanezt, sikerült megölni a rendszert. Valamiért ilyenkor mániája a Mint-nek, hogy lehúzza a grafikus felületet. Gondoltam üsse kő, ez még pótolható utólag. Csak aztán előállt az a helyzet, hogy függőségi gondokra hivatkozva a korábbi xorg-ot óhajtotta, így nem tudtam visszatenni. Természetesen ezek után a xorg visszacserélése sem ment neki. :O
    Bevallom, ennyire nyűgös rendszerrel még nem volt dolgom, így aztán átnyargaltam Ubuntura és Ubuntu Mate-re. Így se a 17-es Mint-ben, se a 18-asban nem leszek a top-on.

& (#6034) King Unique

Lehet, hogy én emlékszem rosszul, de lehet a mintupdate frissítése is számított, már rég volt.
    Mindenesetre nekem, a Mint-tel soha semmilyen gubancom nem volt. Talán a gépemnek ez fekszik mindíg a legjobban, minden mással voltak nyűgök, ezzel nem.
    A 18-at nem tudom telepíteni, mert eltűnt a Linux telepítő penem, a többi meg nem akarja az igazságot.
    EZ is fura, hogy az Ubuntu már kevésbé nyűgös, mint a Mint. :-)

Új hozzászólás Aktív témák