Hirdetés
- 3D nyomtatás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Milyen TV-t vegyek?
- Gaming notebook topik
- Projektor topic
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ezekiel Ston
senior tag
No Linux mint 17-es verzió. Mate.
Kérdésem az lenne, hogy szerintetek mi okozza a monitor és a másik kijelző folyamatos kikapcsolását amikor filmet nézek. Gyakorlatilag az energia gazdálkodási lehetőségnél ki van kapcsolva minden tehát soha módba van téve a képernyő és a merevlemez kikapcsolás. Hol kereshetem ennek a monitor kikapcsoló engedélyezés, letiltás lehetőségét? Már végigmásztam az összes menüt amit láttam de nem találom.
VLC-vel nézek filmet 10 perc kb és kikapcsol a kép, természetesen a hang megy tovább, megmozgatom az egeret és visszajön a kép. Hol a hiba?
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- PC Game Pass előfizetés
- Több darab! MacBook Pro 14" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (218)
- Corsair Vengeance RGB DDR5 6000Mhz 2x16GB (32GB) DDR5 Memória
- BESZÁMÍTÁS! Asus H410M i5 10500 16GB DDR4 500GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG N-Base 500W
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Apple iPhone 14 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Rowon