- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- Kompakt vízhűtés
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen alaplapot vegyek?
- 
			  PROHARDVER! Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

olivera88 veterán válasz  urandom0

üzenetére urandom0

üzenetéreKöszi szépen. Kiprobálom nemsoká  Megint én voltam balfék. Megint én voltam balfék. Most hogy írod h első kettő macskaköröm között van maga link, második meg kettő között meg fájl neve. Én meg azt hittem valahogy h egymáshoz tartozik. Így már megy letöltés. Így egyesével jobb letöltés mivel csak szükséges fájlokat töltöm le, és így jóval gyorsabb. Ha összes fájlt letöltöm az sose nem jön le, + hatalmas adat mennyiség, addigra méár következő futás is lefrissül mire aktuálist letöltöm. Most hogy írod h első kettő macskaköröm között van maga link, második meg kettő között meg fájl neve. Én meg azt hittem valahogy h egymáshoz tartozik. Így már megy letöltés. Így egyesével jobb letöltés mivel csak szükséges fájlokat töltöm le, és így jóval gyorsabb. Ha összes fájlt letöltöm az sose nem jön le, + hatalmas adat mennyiség, addigra méár következő futás is lefrissül mire aktuálist letöltöm. Limitált a szerver sávszéllesége valamilyen oknál fogva, így barom lassu, kb 3 mb val töltödnek le fájlok. Mondjuk talán ha még lehetne szűrni külön paraméterre is, da asszem tán lehet, h ne töltsön le sok olyan paramétert amire nincs szükségem, ezzel még tovább lehetne gyorsítani. Limitált a szerver sávszéllesége valamilyen oknál fogva, így barom lassu, kb 3 mb val töltödnek le fájlok. Mondjuk talán ha még lehetne szűrni külön paraméterre is, da asszem tán lehet, h ne töltsön le sok olyan paramétert amire nincs szükségem, ezzel még tovább lehetne gyorsítani.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Teszt Már csak két hónap van hátra a Windows 10 nyugdíjazásáig, ideje előrelépni
- Teszt [Linux] Vanilla OS, egy Debian alapú immutable operációs rendszer
- Teszt [Linux] Aeon Desktop, egy immutable operációs rendszer az OpenSUSE-tól
- Teszt [Linux] A Flatpak
- Bejegyzés MS Office365 Linuxon
- Bejegyzés [Linux] Futtassunk bármely disztrót a terminálunkban
- Bejegyzés Alpine Linux telepítés mindenféle low-end dologra
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- sziku69: Szólánc.
- Philips LCD és LED TV-k
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- E-roller topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Óvodások homokozója
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Megint én voltam balfék.
 Megint én voltam balfék.  Most hogy írod h első kettő macskaköröm között van maga link, második meg kettő között meg fájl neve. Én meg azt hittem valahogy h egymáshoz tartozik. Így már megy letöltés. Így egyesével jobb letöltés mivel csak szükséges fájlokat töltöm le, és így jóval gyorsabb. Ha összes fájlt letöltöm az sose nem jön le, + hatalmas adat mennyiség, addigra méár következő futás is lefrissül mire aktuálist letöltöm.
 Most hogy írod h első kettő macskaköröm között van maga link, második meg kettő között meg fájl neve. Én meg azt hittem valahogy h egymáshoz tartozik. Így már megy letöltés. Így egyesével jobb letöltés mivel csak szükséges fájlokat töltöm le, és így jóval gyorsabb. Ha összes fájlt letöltöm az sose nem jön le, + hatalmas adat mennyiség, addigra méár következő futás is lefrissül mire aktuálist letöltöm.  Limitált a szerver sávszéllesége valamilyen oknál fogva, így barom lassu, kb 3 mb val töltödnek le fájlok. Mondjuk talán ha még lehetne szűrni külön paraméterre is, da asszem tán lehet, h ne töltsön le sok olyan paramétert amire nincs szükségem, ezzel még tovább lehetne gyorsítani.
 Limitált a szerver sávszéllesége valamilyen oknál fogva, így barom lassu, kb 3 mb val töltödnek le fájlok. Mondjuk talán ha még lehetne szűrni külön paraméterre is, da asszem tán lehet, h ne töltsön le sok olyan paramétert amire nincs szükségem, ezzel még tovább lehetne gyorsítani. CPT.Pirk
 CPT.Pirk