Hirdetés
-
PROHARDVER!
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
-
PROHARDVER!
(rögzített hozzászólás)
Legyetek szívesek az offtopik témákat ne ebben a topikban tárgyaljátok ki. A topikgazda is jelezte, most törölni kellett jópár hozzászólást, most már maradjatok a (szakmai) topik keretei között.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
urandom0 #80962 üzenetére
Az irfanview a nyerő! Ezt én is alátámasztom! A gimp érthetetlen és megtanulhatatlan! Kényelmetlen és bonyolult. Az XNview silány utánzata az irfanviewnak és pont a lényeget nem tudja! Nem tud betömöríteni egy adott felbontású képfájlt egy adott fájlméret nagyság alá. Ennyi!!!! Emiatt engem nem érdekel, hogy qt-s, vagy gtk-s disztrót használok! Ezen megfontolások előnyeit feláldozom egy wine telepítéséért és a legfrissebb irfanview csatasorba helyezéséért!!! Alapvetően linuxos a digitális életem és egyre jobban kerülöm a redmondi csapatot (Például számomra felfoghatatlan, hogy vállalati gépekre meglepetésszerűen miért tolják fel újra és újra a hálózat szétx@ró frissésüket a windows 10-es szériára, ami még az internet hozzáférést is lerombolja az adott szerver gépen), de nekem az Irfanview alapkövetelmény. Megszoktam. Nincs jobb egy átlagfelhasználó számára. Irfanview sznob vagyok. Az ellentábor tagjait megkéáre,m, hogy tegyenek fel egy irfanview-t és próbálják ki! Csak az ellenpróba után lehet ezt megvitatni.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Vélemény Linux Mint Debian Edition 4
- Tudástár MX-Linux 19
- Bemutató Linux a mindennapokban: Manjaro KDE
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Hír A Steam Play hozza el a Windowsra írt játékokat Linuxra
- Hír Hova jut a világ? Linuxot kínál a Windows Store!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- PlayStation 5
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- XPEnology
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S20+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest