- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- OLED TV topic
- OLED monitor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nikon DSLR topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
tordaitibi #77734 üzenetére
Nem szóltál rosszat, nem is támadtalak, épp azt ecseteltem, hogy az LXQT felületen sokat nem ér a kolléga sem a KDE, sem a Cinnamon adott beállításaival. Lubuntut amúgy én sem ismerem, sem a régi sem az új felülettel.
De régen hallottam ezt, utoljára 30 éve hangosítottam zenekarokat, ott le lett keverve ha roszul szólt. De te nem.
Nekem is ilyen ezeréves kifejezésnek tűnt, ma már nem hiszem, hogy ugyanazt értik alatta. Nem akartam a kiutálva kifejezést használni, ezért a lekeverve.
A hardvernek hogyan van köze a betűk nagyításához?
Semmi, itt az volt a lényeg, ha a kolléga más felülettel szerelt disztrót is ki szeretne próbálni, akkor kezdhetne az inxi kimenettel, én nem tudom ezt értelmezni: i5 760 4 magos cpu egy gigabyte 1156 lapban Ha az az egy gigabyte a fizikai memória lenne, akkor nem is szóltam, maradjon a Lubuntu.
Lightweight, utánanéztem, bebebeee
Nézz utána még egyszer, valamikor az volt, de az LXDE és a QT összekutyulása óta nem az már. Kb XFCE és Mate szint.
Na jól van, ügyeskedjetek, én a havi keretemet itt elhasználtam bőven.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Teszt Már csak két hónap van hátra a Windows 10 nyugdíjazásáig, ideje előrelépni
- Teszt [Linux] Vanilla OS, egy Debian alapú immutable operációs rendszer
- Teszt [Linux] Aeon Desktop, egy immutable operációs rendszer az OpenSUSE-tól
- Teszt [Linux] A Flatpak
- Bejegyzés MS Office365 Linuxon
- Bejegyzés [Linux] Futtassunk bármely disztrót a terminálunkban
- Bejegyzés Alpine Linux telepítés mindenféle low-end dologra
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy wittings steel hr sport hibrid okos óra dobozával töltővel
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- EMESE! 16napot futott! MacBook Pro 16 i7-9750H 16GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest