Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #26097408

    törölt tag

    válasz ubyegon2 #76073 üzenetére

    Raktam be kepernyo mentest korabban ahol vegigfuttattam a hibakeresest... :U
    Amugy meg hiaba is hasznalom a kommandot ha lovesem sincs mi mit jelent.
    Most is vegigfuttattam a parancsot, hogy megnezzem mit dob ki az elmult harom oraban. sosem erek a vegere olyan hosszu a lista (entert nyomva haladok lejebb nem tudom van-e gyorsabb megoldas) es vannak benne sarga meg piros reszek is. Gondolom azokat kell figyelnem ott van a hiba de attol meg nem tudom mi micsoda plane nem hogy miert van es hogy kell megjavitani. Meg ha meg is guglizom amit megtettem van amire talatam valaszt de nem ertem, mert nem vagyok infos. Van amire nem talaltam megoldast.
    Annyit tudok, en semmi extrat nem csinaltam miota Linux-on vagyok csak egy-ket appot tettem fel (pontosan 5ot) a hivatalos repobol es testreszabtam a feluletet. Semmi komolyabb parancsot nem futtattam le amivel elronthatnek valamit.
    Ergo vagy a Linux nem szereti a gepem ami valoszinu vagy maga a Linux bugos ami szinten nem kizart. Bar gondolom rosszatt nem mondhatok a Linux-rol foleg nem itt.
    Barmelyik a ketto kozul egyikkel sem tudok mitkezdeni valoszinuleg.
    Annyit tudok, hogy megkerdezem itt talalkozott-e mar valaki hasonlo jelenseggel.
    Azt mar ezrem az eddigi rovid Linuxozasom alatt, hogy a Windows mar nem az en rendszerem, viszont a Linux meg nem. A ketto kozt tengodok valahol pont az ilyen hibak miatt.

    Ezert beszeltem anno olyan gepekrol amik eleve Linux-al jonnek, mert azokon a gepeken tuti teszteltek par disztrot amikkel gond nelkul mukodik, hisz azokkal aruljak. Feltenni linux-ot egy PC-re, laptopra tuti hibak jonnek majd elo.

Új hozzászólás Aktív témák