Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Traxx

    őstag

    válasz dr_strange #7002 üzenetére

    Nos, beállítottam mindent ugyanúgy, ahogy a win-es firefox-ban van, de egy kicsit így is másabb. Ezt az oldal által beállított betűtípust is bepipáltam. Igazából inkább az zavart, hogy picik a betűk - így, hogy a betűtípus állíts nem jött teljesen össze (de az alapállapottól jobb lett azért), jött a másik próba, a No squint kiegészítő. De azzal meg a képek, smiley-k lesznek csúnyák. Szal nem totál ugyanolyan, de így marad, nem bajlódok vele. De az tény, hogy a linux-os firefox-ot mintha nem sikerült volna úgy megcsinálni, mint a win-est, főleg 1-2 kiegészítőt (az előbb említettnél és a Fast dial-nál látom ezt különösen szembetűnően...magyarán: kimondottan csúnya).

    Még eszembe jutott egy kérdés: az egérmutató animálását meg lehet valahogy oldani? Amire gondolok: még a win98-as korszakból maradt a nyakamon ilyen asztali téma gyűjtemény (dzsungel, baseball, vízivilág, meg fene tudja mi volt még benne), igaz, ebből csak az egérre vonatkozó módosításokat tartottam meg. Tehát ha töltött valamit a gép, az egér nyilacskája helyett egy tekergőző kígyó, vagy egy himbálózó majom jelent meg :D Ilyesmi elérhető az ubuntu alá?

    Még valami :B : messenger kliensként perpill emesene-t használok. A win messenger beépített smiley-ai viszont jobban tetszenek. Van rá mód, hogy helyettesítsem az emesene-s jeleket ezekkel?

    Köszi a segítséget, és az előzőt is :R

    [ Szerkesztve ]

    "Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)

Új hozzászólás Aktív témák