Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Frawly

    veterán

    válasz Cifu #62020 üzenetére

    Opciók valóban vannak. Ez a 42 ezer valóban megéri, fejet kell hajtanom, egy csomó korlátozással is majdnem 50 rugóért kihagyhatatlan ajánlat. OEM megvan 20k alatt, vagy még olcsóbban, ha EU-újrahasznosított OEM/refurb licencet veszel. Illetve az eBay-en is vannak alig néhány ezresért valami insider tesztertől származó generált kulcsok, ami működnek, csak a franc tudja mikor tiltja le a MS. Vagy warez Win KMS/DAZ Loaderes aktivációval. Esetleg ilyen 30-90-180 naponta hosszabbított rearm trükkel használni. Egyik jobb, mint a másik, kétségtelenül jobban megéri, mint a Linux, ha a flame-et mellőzzük :D

    (#62021) King Unique: értem. Ez nagy szó, hogy nem tekeri MINDIG. Csak majdnem mindig. Ha így fejlődik felfelé az MS, egyszer talán használható is lesz. 5400 rpm-es HDD-n meg a Win10 felejtős, azokat a lemezdaráltatásokat várja ki, akinek hét anyja van, közben meg semmit nem lehet csinálni a géppel. Nálam UASP USB3-ra kötött SATA SSD-t is letérdeltet a drágalátos winten.

    Kösz, inkább maradok az Archnál, ez SOHA nem tekeri. Se a systemd, se az udev, se semmi, de az igaz, hogy BT-t és NV drivert nem használok. Mondjuk így Júbájgön supportját buktam, de hát valamit valamiért.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák