Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ubyegon2

    nagyúr

    válasz ALFA #57123 üzenetére

    1. már legalább hússzor megkérdeztem,

    Pontosan és ebben benne van a válasz is. Elég sok tippet kaptál, elég sokan leírták, hogy nem valószínű, hogy van pontosan a te igényeidnek megfelelő megoldás. Ettől függetlenül folyamatosan elvárod, hogy valaki akkor is mondja meg neked, hogy mi az a program, ami azt csinálja, amit szeretnél.

    Komolyan nem szűrted még le a rengeteg válaszból, amit már mindenki más? Így működik a Linux, ahogy és rendkívül sokféleképp működik, sokan meg is találják vele az összhangot, te ezek szerint nem. Ezért vagy mindenki hibás vagy benned van a hiba.

    Senki nem néz le, mert kezdő vagy, csak már mindenki unja, hogy nem vagy képes megérteni, amit húszféleképpen leírtak. Ott van az is, amit én válaszoltam, legalább 3 módszert leírtam, hogyan tudod a függőségeket megnézni.....

    Ha neked illogikus és használhatatlan emiatt a Linux, használj mást.

    Akkor lesz Linuxos kézikönyv, ha írnak, egyébként van elég sok, főleg angolul, keress rá, vedd meg. Remélem nem arra gondoltál, hogy valaki írjon gyorsan egyet szabadidejében ingyen. ;)

    Ha csak gondod van a Linux-szal is és a topikok segíteni próbáló tagjaival is, akkor ignoráld a Linuxot is meg a topikokat is.
    ezt ki ne hagyjam:
    K2. Így a harmadik évezred tájékán miért nekem kell ceruzával papírra írni és a szoba egyik sarkába felragasztani, hogy esetleg évek múlva is megtaláljam, hogy mikor, milyen "induló" csomagokat telepítettem?

    Mint már céloztam rá, akár használhatod a memóriádat is. Nekem is megy, van egy elmentett listám egy régebbi telepítés csomagjairól, de sose használtam még, mert ha újra telepítek valamit, egyszerűen emlékszem a fontos programokra. A kevésbé fontosak meg beugranak menet közben. Eleinte én is azt hittem, fájni fog, ha kicsit gondolkodásra késztetem az agyamat.....de fura mód nem fájt! El tudod ezt képzelni? ;)

Új hozzászólás Aktív témák