Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz ubyegon2 #52643 üzenetére

Atyaég, még csak véletlen se az SSD-re teszem a Swapot. :)

Nem a HDD-ről van lekerítve természetesen, és azért vettem le, mert alapból azt hiszem 60-on van, és csak akkor kezdett el írni, mikor HD videó vágás mellett meg volt nyitva GIMP-be, 6 lapon több 10 layer-es kép, mellette Spotify, plusz azt hiszem terminálban még fordult is valami kódból. :)

És mivel van 0/24-ben conky controlom, akkor láttam, hogy ahha, most elindult a swap. Úgyhogy megmondtam neki, hogy NEM! Amíg el nem fogy a fizikai jelentős része, nekem ne kerregtess!

Így is ez az egyik legszeretnivalóbb tulajdonsága számomra. :)

Az ARCH meg annyira nem vészes, csak sudo apt install helyett, sudo pacman -S van. :D
    Az AUR telepítés meg intézhető grafikus felületről, meglepően jól. De még mindig nem érzem az igazinak. Hagyom még forrni. Az ubuntuval is így voltam. 8.04 volt az első, imádtam, de láttam, hogy van még fejlődnie. A 10.04-től már folyamatos dual boot volt, a 14.04 már majdnem.... és a 16.04 lett az ami végleges gyalura késztetett. Persze kellett a kompromisszum is, és amíg ezt nem tudja meghozni a felhasználó, addig nem fog váltani.

Új hozzászólás Aktív témák