Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Normi™

    őstag

    válasz growler #49797 üzenetére

    Köszönöm a válaszod.Nem tudod véletlenül,hogy külön kezeli-e a lapokat,esetleg add-on-okat mint a chrome beépített sandbox-a vagy kompletten a böngésző fut sandbox-ban csak?Ahogy nézem ez nem add-on így gyanús,hogy az utóbbi lesz.Ez már kicsit off.

    ubyegon2 : Elsősorban olyan érdekelne mint a chrome-ba van beépítve,ahogy nézem ez megoldás kizárólag az adott böngésző add-onja lehet.A firefox-ban fejlesztés alatt áll,minden egyes lap külön sandbox-ban fut így ha támadható valamelyik lap nem tudják elérni a többit.Nem kell netbanknál azzal tökölni,hogy mielőtt belépek bezárom az összes lapot,törlöm az előzményeket és a cache-t.Lényegesen biztonságosabb.Szóval kíváncsi voltam,hogy ha nem add-onk-ként telepítek sandbox-ot akkor megoldható-e,hogy ennyire részletesen szabjam meg mi is fusson benne.De gyanítom,hogy megvárom a firefox fejlesztését.

    [ Szerkesztve ]

    "It was me on that road. But you couldn't see me.Too many lights out, but nowhere near here.It was me on that road. Still you couldn't see me.And then flash lights and explosions"

Új hozzászólás Aktív témák