- Hisense LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Trackball/hanyattegér topic
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Biztosan lesz Xiaomi Pad 8
- Amazon Kindle
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Részesedést vásárolt az Intelben az NVIDIA
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
-
PROHARDVER!
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Normi™
őstag
válasz
totron #49739 üzenetére
Szerintem egy kezdőnek aki egy ingyenes,jobb frissítési mechanizmust használó,kevesebb erőforrást igénylő windows alternatívát keres kezdésnek éppen elég,hogy feltelepít egy pl.egy Mint-et.Éppen elég kezdésnek,hogy megtanulja mi az a swap,milyen fájlrendszer szükséges,mit hova csatoljon,kell-e home stb...Itt sem automata minden,sokszor nyúlok kezdőként a terminálhoz és volt sikerem,de volt kudarcom is.Használtam vagy 20disztrót próbaképpen,Manjaro-t is,ami Arch alapú,úgy kezdte a telepítésnél,hogy hiába adtam meg a zászlókat egy partíciónak nem fogadta el,mindig vissza kellett mennem és gparted-el megcsinálni és csak úgy működött.Majd indulásnál menü fogadott,majd a képernyő kímélő nem működött,Arch wiki alapján és fórumos segítség alapján sem tudtam megoldani.Ettől tetszik a Manjaro és használtam is egy darabig.DE nem hiszem,hogy kezdőknek ez a szívás sorozat kellene,ok megtanulod,hogy lehet megoldani,de sokan ezek után nem akarják megoldani,akinek meg van affinitása hozzá úgyis tovább lép a bonyolultabb témák felé.Átmenetnek tökéletes egy kulcsrakész disztró ahogy fogalmaztál és látják,hogy nem az ördögtől való,Linuxon is ugyanazok a böngészők stb.. vannak,kinézetben is a Mint (szvsz) leg windows-osabb és van akinek ennyi elég is.
lev258 : Szerintem a felől érdeklődött volna,hogy miként oldható meg win pendrive-ra írása Linux alatt,ha jól értem.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Teszt Már csak két hónap van hátra a Windows 10 nyugdíjazásáig, ideje előrelépni
- Teszt [Linux] Vanilla OS, egy Debian alapú immutable operációs rendszer
- Teszt [Linux] Aeon Desktop, egy immutable operációs rendszer az OpenSUSE-tól
- Teszt [Linux] A Flatpak
- Bejegyzés MS Office365 Linuxon
- Bejegyzés [Linux] Futtassunk bármely disztrót a terminálunkban
- Bejegyzés Alpine Linux telepítés mindenféle low-end dologra
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Lenovo 14 Ideapad Slim 3 FHD IPS i5-12450H 4.4Ghz 8mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- 139 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (ELKELT)
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 1
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS i3-1215U 4.4Ghz 6mag 16GB 256GB Intel UHD Win11 Pro LTE Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest