- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- Kriptobányászatra használta az AI-ra vásárolt hardvereket a Northern Data?
-
PROHARDVER!
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
mzx
senior tag
válasz
Rimuru #47132 üzenetére
Köszi a további ötleteket nektek!
Közben rájöttem, h a legalapvetőbb beállítások egyike ilyenkor, ha gyárira visszanyomom a BIOS-t. Megtettem, és most már jó!
Csak tudnám, hogyan állítódott el... és hogy egyáltalán mi lett átállítva a bios-on , ami következtében az említett hiba kialakult... itt lakó személy elvileg nem tehette... Kaptam olyan ötletet is, h netán az utcában valaki másfajta villamos feszültséggel dolgozott alkalmasint... ilyesmi is okozhat bios spontán átállítódást??Persze jó volna egyszer rájönni, mi okozhatott ilyen furcsaságot, h pár másodpercig van net konkrétan csak az egyik gépemen, majd megszűnik ugyanazon gépen, és ahányszor ujra csatlakoztatom a netet, ismét pár másodpercig van, majd megint nincs - miközben a másik gépemen remekul fut az internet...
A lényeg, h ez a probléma megszűnt, puszta bios standard visszaállítással.
--------
- ÚJ KERDES 1.:
Ettől függetlenül szeretném megkérdezni, hogyan kell linux alatt ping-et futtatni? Anno még windows alatt csináltam, de már az se rémlik. Sajnos hardver terén pláne tájékozatlan vagyok...
- ÚJ KÉRDÉS 2.:
Valaki tud segíteni NÉMET nyelvű bios használatában? Keresgéltem tavaly linket , sikertelenül... Van egy kicsi német szótáram, avval szoktam bajlódni.... Angolban kiigazodom alap szinten, németül szinte semmit nem tudok.Pl felmerült ugyebár live cd indítása, de nem jöttem rá, hogy tavaly hogyan találtam ki, melyik, német nyelvű bios menuben lehet boot-sorrendet állítani.... Most egyszeruen nem lelem....
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Teszt Már csak két hónap van hátra a Windows 10 nyugdíjazásáig, ideje előrelépni
- Teszt [Linux] Vanilla OS, egy Debian alapú immutable operációs rendszer
- Teszt [Linux] Aeon Desktop, egy immutable operációs rendszer az OpenSUSE-tól
- Teszt [Linux] A Flatpak
- Bejegyzés MS Office365 Linuxon
- Bejegyzés [Linux] Futtassunk bármely disztrót a terminálunkban
- Bejegyzés Alpine Linux telepítés mindenféle low-end dologra
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550 Vision D B550 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB COUGAR GAMING MX330-G 500W
- iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3259,100% Akkumulátor
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest