- Hiány alakulhat ki az adattárolókból az AI adatközpontok miatt
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen széket vegyek?
- E-book olvasók
- Egérpad topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- iPad topik
- Már csak az ár a titok a Redmi Pad 2 Pro kapcsán
-
PROHARDVER!
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tegla80
addikt
válasz
spammer #43574 üzenetére
Ezt innen leszedve ,penre unetbootin(vagy mi a neve) al felrakva siman elinditom,h kiprobaljam?
Ok,h van....de ami bongeszo nekem a gepen van az maga regi vagy nemtom,de dobja minden oldalnal,h elavult a flash.
Szoval ha jol gondolom ebbol az ujat is kulon kell(ene)felraknom,h mukodjon,mert szoftkozpontbol csak ezt erem el amivel sir erte. (ha azt elerem meg)
Amugy kb 2011 ota van ez a gepem es kozom a linuxhoz koca szinten,plusz semmi mas pc-s tapasztalatom nincs.(m$-t elvbol "nemszeretem",h lanyosan mondjam es olyan gepem nem is lesz.)Igy nekem minden kinai es soxor hagyom miatta,mert jo ez igy.CPT.Pirk
Latod, neked csak atalakitas es olyan is....En meg kb azt sem tom,h mire gondolsz.
(persze ertem,h leszedsz valamit es arra rahuzod az lxde kinezetet....nah,de ezt,hogy is?!
....szoval ezert hagytam inkabb eddig is.)
Ha lenne ilyen,mint a mint11 lxde konyhakeszen es naprakeszen akkor azt megneznem,de minden mas felejtos nekem.(persze tanulhato es biztos megoldanam,de amig nem egeto....)
de befejezem az off-ot mert segberugnak.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Teszt Már csak két hónap van hátra a Windows 10 nyugdíjazásáig, ideje előrelépni
- Teszt [Linux] Vanilla OS, egy Debian alapú immutable operációs rendszer
- Teszt [Linux] Aeon Desktop, egy immutable operációs rendszer az OpenSUSE-tól
- Teszt [Linux] A Flatpak
- Bejegyzés MS Office365 Linuxon
- Bejegyzés [Linux] Futtassunk bármely disztrót a terminálunkban
- Bejegyzés Alpine Linux telepítés mindenféle low-end dologra
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman Z1 Plus Corsair 750W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 Gen2 - i5-1135G7 I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LENOVO Legion Y530-15ICH - 15,6" FHD IPS - i7-8750H - 8GB - ÚJ 512GB SSD - Win10 - GTX 1050 Ti
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest