Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • King Unique

    titán

    válasz lev258 #37207 üzenetére

    Igen, gondolom több Linux esetén megtalálja mindet, ez evidens. De több Windows, illetve esetemben egy elé ékelt FreeDOS esetében is, kipróbáltad?
    Neten lévő dual/ multi-boot leírások is csak azt az esetet mutatják be többnyire, ha 1 Windows és 1 Linux felállás van, akkor ok a dolog, frankón működik. De, ha szaporítva vannak a rendszerek, akkor már lehet vele macera, legalábbis én ezt tapasztaltam. Persze nem akarom fikázni se, mert még mindig jobb, mint fordítva, amikor a Windows fel sem ismeri a telepített Linuxot és helyből kukázza a rendszerindítóból, de azért jó lenne, ha jövőben ez is majd meg lenne oldva.

    (#37208) CPT.Pirk: nem tudom mi az oka, szerintem nincs nálam semmi olyan extra körülmény, ami miatt nem kéne, hogy működjön. Pusztán csak arról lehet szó, amit sejtek, hogy csak a legelső (nem Linux) rendszert ismeri fel és rakja be a boot menübe a telepítő.

    (#37214) Sas madár: én W8.1 alatt a VMware Player programot használom, az helyből lekezel minden külső csatlakoztatott eszközt, minden USB-s kütyüt.
    A Virtualbox-ban külön kell egyesével mókolni, beállításoknál hozzáadogatni, engedélyezni stb. és van, amikor még úgy se működik megfelelően.
    Tehát VMware, szerintem sokkal jobb és kényelmesebb, mint a VB. :K

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák