- iPad topik
- Mini PC
- Milyen egeret válasszak?
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Egyelőre táblázattal segíti a Borderlands 4 futtatását a Gearbox
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hamarosan automatikusan települ a Microsoft 365 Copilot
-
PROHARDVER!
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
DittyCat
tag
Ó, jaj, Fiúk, én valami piszkosul elrontottam.
Húgomnak nem tetszett a Mint, Windowst akar. Eljöttem, hogy megoldjam neki. Neki is Acer gépe van (nekem is). Az Acer.com-ról leszedtem drivereket (windowshoz), a saját gépemen, mivel a tesómén nem megy a net. A windowsos drivert aztán valami eszement ötlet alapján nekiálltam kicsomagolni (zip), a saját gépemen.
Rámásoltam a pendrive-ra, amit a Windows nem látott, majd formázni akarta a pendrive-ot, ment az oda-vissza játék egy pár óráig, mire sikerült úgy felraknom a drivereket, hogy a tesóm gépe is látta meg az enyém is (mert olyan is volt, hogy nem látta egyáltalán az enyém azt, ami a pendrive-on volt). Szóval egy kínszenvedés volt, de ez már mindegy. Ehhez tudnám kötni azt, ami történt, de lehet, hogy áthúztam mindeközben valami mappát oda, ahová nem kellene, szóval elnézést, ha ez csak egy teljesen felesleges kitérő volna.A lényeg, hogy megbolondult a Linux a történtektől. A Home mappában megjelentek a videók, zenék, stb mellett egyéb mappák: .cache, .config, .gnome, .gnome2, .gnome2_private, .local, .mozilla, .pki, amiket ha törölni akarok, akkor újra visszatérnek.
Ráadásul a menü formázása, a háttérkép, a meg minden... MEGSZŰNT. Visszaállt eredeti formájába. Mindkét böngésző (Chrome és Mozilla) elvesztette a beállításokat, könyvjelzőket, böngészési előzményeket. A dokumentumaim nem vesztek el, kivéve a Dropboxot, ami viszont teljesen eltűnt.
Tudtok abban segíteni, hogy ezeket a felesleges(nek tűnő) mappákat hogyan tüntessem el végleg (vagy mi legyen velük)?
Biztos, hogy én voltam a béna és nagyon sajnálom, elnézést előre is, hogy megint az én bénázásom a téma. Előre is köszönöm, megint, sokadszor...
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Teszt Már csak két hónap van hátra a Windows 10 nyugdíjazásáig, ideje előrelépni
- Teszt [Linux] Vanilla OS, egy Debian alapú immutable operációs rendszer
- Teszt [Linux] Aeon Desktop, egy immutable operációs rendszer az OpenSUSE-tól
- Teszt [Linux] A Flatpak
- Bejegyzés MS Office365 Linuxon
- Bejegyzés [Linux] Futtassunk bármely disztrót a terminálunkban
- Bejegyzés Alpine Linux telepítés mindenféle low-end dologra
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB ZALMAN N4 Cooler Master 650W
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3432
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest