Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- A processzorba integrált hűtésen dolgozik a Microsoft
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- OLED TV topic
- Androidos tablet topic
- Olcsó, gasket mountos klaviatúra a Logitech égisze alatt
- Melyik tápegységet vegyem?
- Bemutatkoztak a Corsair kábelezést rejtő, Frame 4500X szériás házai
- ASUS ROG Ally
-
PROHARDVER!
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
DittyCat #30328 üzenetére
Enyhén túlzol azért, inkáb morgós vagyok meg kekec, pár ember a fórumról elég nehezen bírja az iróniát, ők igazolhatnak.
Én is lépésről lépésre fedezgettem fel az elején a Linuxot, eleinte minden disztrót ki akartam próbálni. A kinézettel elvagyok, mióta be tudtam állítani jó sötét kinézetet, új telepítéseknél a betűk rendes beállítása szokott nehezen menni, nem a módja, hanem valahogy meg kell szokni, mert mindíg elfelejtem, melyik beállítás hol jelenik meg.
Valamit mindíg próbálgatok az eddig legjobban bevált MINT- en, most az új SSD- t próbálom optimalizálni és már napok óta olvasgatok a problémáról, de nem akar megoldódni egy dolog, ami a legfontosabb! De nem adjuk fel, szóval ugyanazt élem meg SSD- vel, mint Te a Linux- szal.
A legjobb ami törpénhetett velünk, hogy a Win lapátra került!
Menü Editort inkább ugorgyuk', úgysem tűnik el nekem se, amit akarok, nem is nagyon zavar!
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Teszt Már csak két hónap van hátra a Windows 10 nyugdíjazásáig, ideje előrelépni
- Teszt [Linux] Vanilla OS, egy Debian alapú immutable operációs rendszer
- Teszt [Linux] Aeon Desktop, egy immutable operációs rendszer az OpenSUSE-tól
- Teszt [Linux] A Flatpak
- Bejegyzés MS Office365 Linuxon
- Bejegyzés [Linux] Futtassunk bármely disztrót a terminálunkban
- Bejegyzés Alpine Linux telepítés mindenféle low-end dologra
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- PC Game Pass előfizetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- LG 27UN880-B - 27" IPS ERGO - 3840x2160 4K - 60Hz - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync - Mac
- Apple iPhone 14 Pro 256 GB Space Black 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3409
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest