- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Projektor topic
- Elhagyja a 32 bites módot a Steam
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Akciókamerák
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
-
PROHARDVER!
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
teleahocipöm
senior tag
ubyegon2
A HDD nem tökéletes azt tudom, de Peppermintet felraktam és az is csak a frissítések után rosszalkodik. Egy tesztet lefuttatnék az egész gépre kiterjedően, nem tudom létezik-e ilyen linuxra, pláne grafikus és pláne magyar. Majd nézeget a neten.Lathronos
Ezen most Peppermint van, a pendrájv csatlakozik, az adatok olvashatóak rajra, csak az Unetbootin nem akar felrakni rá semmit, amíg nem csatolom a /dev/sdb -hez, a "Lemezek" -ben állítgattam, látható volt, hogy jó helyre csatoltam, ellenőriztem a "lsblk -f" kiadásával.CPT.Pirk
Egy ASUS P4P8X alaplap, talán 2004-es 2 IDE- 2 SATA -val, de csak 1db IDE-s HDD és 1db IDE-s DVD-rw van benne, külön külön bábelen vannak a Biosban ott láthatóak, ahova valóban kötöttem őket. Nincsenek rosszul bekötve. A kábelek elég gyűröttek voltak, de mit újonnan csomagoltam ki az is eléggé össze volt hajtogatva, majdnem élre vasalva. Szerintem a kábelek bekötése jó, törés persze lehet, ami nem tökéletes az a HDD, de csak "tesztelés" miatt van benne, mert ez kidobásra ítélt gép. A veterán nézegettem, már 1500 körül lehet venni 100/100% IDE v. SATA csatis 40GB-os HDD-t.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Teszt Már csak két hónap van hátra a Windows 10 nyugdíjazásáig, ideje előrelépni
- Teszt [Linux] Vanilla OS, egy Debian alapú immutable operációs rendszer
- Teszt [Linux] Aeon Desktop, egy immutable operációs rendszer az OpenSUSE-tól
- Teszt [Linux] A Flatpak
- Bejegyzés MS Office365 Linuxon
- Bejegyzés [Linux] Futtassunk bármely disztrót a terminálunkban
- Bejegyzés Alpine Linux telepítés mindenféle low-end dologra
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- HPE Aruba switch, 48 port, Layer 3, PoE+
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 32GB 1000GB 14" FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG251QF 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Ritkaság! Új! Microsoft Surface Laptop 5 Alcantara 13.5" i5-1245U 16GB 1000GB 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest