- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Ráműthető a Linux PlayStation 5-re, de csak egy boot erejéig
- Mindenféle környezeti behatásnak ellenállnak az ASUS új TUF tápjai
- A kínai felsővezetés blokkolhatta Mark Zuckerberg óriási AI üzletét
- Apple asztali gépek
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Apple MacBook
- Melyik tápegységet vegyem?
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Papírnehezékként használható csúcs-GeForce-ot árul egy francia viszonteladó
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- Fujifilm X
Új hozzászólás Aktív témák
-
dlia
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy problémám! Van egy kb 3 hónapos Samsung w162l íróm. Van egy olyan baja, hogy nem olvas be rendesen minden lemezt, meg ront is el dvd-t. (pl újrairható cd lemezt irtam vele, jó is lett, majd később megint írni akartam ugyanarra a lemezre, akkor meg egyszerirható lemeznek látta) A firmware is lett rajta frissítve, és ez sem változtatott a dolgon.Vajon mi lehet a baja? És ha visszaviszem garanciában az ilyet kicserélik-e, vagy pedig kipróbálják max 1 lemezzel, és ha nekik pont beolvassa, akkor azt mondják nincs baja... Másik kérdésem pedig, hogy ha veszek helyette másikat, akkor milyet vegyek, ami jó író és LS-os, de a sima lemezeket is jól írja/olvassa? A BenQ-t olvastam, hogy ajánlottátok, de ha az már nem kapható, akkor helyette? Köszi előre is válaszotok!
Új hozzászólás Aktív témák
- Szinte új! - Intel SSD D3-S4510 Series 240GB 100% 0 - 2 nap közötti futásidő (5db)
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 990 Pro Heatsink NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Hitachi Travelstar 500 GB SATA II 2,5 Notebook HDD
- 500GB, 320GB, 250GB notebook 2,5" HDD-k. Több db. (100/100%)
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP X360 11 G7- Intel N6000/8GB RAM/ 11.6" HD érintőkijelző, passzív hűtés - garanciával
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Asus 17 TUF Gaming FHD IPS 144Hz G-Sync Ryzen7 7435HS 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest