-
PROHARDVER!
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
RapaNui1 #74571 üzenetére
Jó néz ki! Jók a részletek, kedvencem a jegyzetes tábla amin össze vannak kötve az infók.
Nemtom meddig lesz még kapható de ebben a témakörben a jazz club nálam teli találat.Ja meg arra jöttem rá hogy nálam jó nagy vakfolt van a korábban megjelent/futott legókból.
Ugye nekem a technic a kedvenc téma és ott visszanéztem sok évre visszamenőleg, de semmi másból semmit ami régebbi. Szóval a nem technic settekből csak azokat ismerem amik jelenleg is futnak.
Meg is lepődtem mikor vr pistiék lego streamjében megláttam hogy volt olyan hogy stranger things.
Viszont lehet ezt a hiányos ismeretem így is hagyom és nem nézem meg miről maradtam le más lego témakörökben, vagyis a technicre eléggé bepótoltam a pénzköltést úgy érzem. .
Új hozzászólás Aktív témák
- Wise (ex-TransferWise)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Autószerelők, autószerelés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Macska topik
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest