-
PROHARDVER!
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
adalbert1
veterán
Nálam valami probléma van a visszatérítéssel.
Lego ügyfélszolgálat szerint elküldték 02.25-én (akkor kaptam is erről e-mailt), a bankomhoz viszont nem érkezett meg, paypalen sem jelent meg az összeg.
Felhívtam a bankot, ők nem látnak függőben lévő tranzakciót, de még érdeklődnek az illetékes háttércsoportnál. Paypal ügyfélszolgálatot nem értem el.Jártam már így régebben koncertjeggyel, csak ott a simple volt a közbeiktatott szolgáltató, hát, ott is az volt a vége, hogy mindhárom felet én hívogattam, hogy hol és miért akadt el a visszatérítés
, végül valami olyasmi probléma volt, hogy payment jellegű tranzakciót nem tudtak befogadni, csak vásárlás jellegűt, remélem itt is valami hasonló kavarás lesz.
Ehhez képest pl. a footlockertől múltkor sikerült valami olyat rendelnem, ami már nem volt készleten, automatikusan törölték is a rendelést, de a pénz is gond nélkül visszaérkezett, nem tudom, hogy máshol miért olyan bonyolult ezt megoldani...
Új hozzászólás Aktív témák
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Termékdömpinggel búcsúzik a nyártól a DeLOCK
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Ford topik
- Xbox Series X|S
- Tesla topik
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Bluetooth hangszórók
- Nintendo Switch 2
- Amazon Kindle
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged