Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
adalbert1
veterán
Nálam valami probléma van a visszatérítéssel.
Lego ügyfélszolgálat szerint elküldték 02.25-én (akkor kaptam is erről e-mailt), a bankomhoz viszont nem érkezett meg, paypalen sem jelent meg az összeg.
Felhívtam a bankot, ők nem látnak függőben lévő tranzakciót, de még érdeklődnek az illetékes háttércsoportnál. Paypal ügyfélszolgálatot nem értem el.Jártam már így régebben koncertjeggyel, csak ott a simple volt a közbeiktatott szolgáltató, hát, ott is az volt a vége, hogy mindhárom felet én hívogattam, hogy hol és miért akadt el a visszatérítés
, végül valami olyasmi probléma volt, hogy payment jellegű tranzakciót nem tudtak befogadni, csak vásárlás jellegűt, remélem itt is valami hasonló kavarás lesz.
Ehhez képest pl. a footlockertől múltkor sikerült valami olyat rendelnem, ami már nem volt készleten, automatikusan törölték is a rendelést, de a pénz is gond nélkül visszaérkezett, nem tudom, hogy máshol miért olyan bonyolult ezt megoldani...
Új hozzászólás Aktív témák
- Whirlpool AWO/C 51001 mosógép alkatrész
- Eging PV 410W silver napelem verhetetlen áron
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Genesis HOLM 510 - RGB, 160 x 75cm Gamer asztal + ÁFÁS számla
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L15 Gen2 Magyar - Ryzen 7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest