Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Kivizsgálja az Arc meghajtó magasabb többletterhelésének az okát az Intel
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
-
PROHARDVER!
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
wrrs
tag
válasz
#75376384 #24997 üzenetére
Látom tudod miről van szó. Így van.
Nem a mély, elszomorító karcokkal van a gond, hanem a tipikus mattító karcokról.
Azokat nyilván a mikroszálas kendő tünteti el.Nem tudom, nekem ez a szer bevált.
Amivel nem lehet mit kezdeni azok az átlátszó elemek, üvegek karcai. Fel lehetne polírozni vizesen, de sok meló. Sokkal elkeserítőbb, hogy sok esetben a bontatlan szettekben találni vállalhatatlan karcos üveget. Nekem pl. a Diner szettben a legnagyobb hajlított üvegem kapott egy karcot. Nyilván a gyárban, amikor egymásra potyognak. De cseréltem már ajtóüveget is vadiúj szettben, mert egyszerűen én szégyeltem magam miatta (Lepin like elemet is tartalmaz...).
Mondjuk az elég nagy szívás, ha valakinek pl. egy SW Slave kabinüvege gyári hibás. Értem én, hogy cserélik, de na.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kivizsgálja az Arc meghajtó magasabb többletterhelésének az okát az Intel
- Linux kezdőknek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Fotók, videók mobillal
- PlayStation 5
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Veemann V-FS8 20 felnim új nyári abroncs szettel.
- Whirlpool AWO/C 51001 mosógép alkatrész
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Genesis HOLM 510 - RGB, 160 x 75cm Gamer asztal + ÁFÁS számla
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Jura Impressa C5 fehér kávégép eladó
- BESZÁMÍTÁS! Biostar TB250 i5 6400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB AeroCool V3X 500W
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest