Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Dyingsoul

    veterán

    válasz radi8tor #10777 üzenetére

    Hát igen az is lehet... De mégis nehéz így látatlanban eldönteni, hogy milyen LED-eket vegyek, és persze ha a tükröző felület is lényeges abban azt sem tudom milyen iránymutatók vannak minőségre nézve. Lehet, hogy előbb valami mini projektet csinálok, hogy tapasztalatot szerezzek aztán egy nagyobbat.

    PL azon is gondolkoztam, hogy középre szeretnék kiírni szöveget. Ráadásul nem lenne rossz ha változtatható lenne. Erre csak azt tudtam kitalálni, hogy valahogy kinyithatóvá kell tenni, a tükör mögé mágneseket ragasztok és mondjuk 3D nyomtatóval vagy fából megmunkálással készítek betűket amikbe fémet ragasztok és úgy rá tudom cuppantani őket.
    Betűknél az is kérdés, hogy milyen "magasak" legyenek. Töltsék-e ki a teret a két tükör között vagy csak x%-ban töltsék ki?
    Ilyesmi hatást szeretnék elérni, csak a betű tükröződésében nem szeretnék hézagot, folyamatosat szeretnék. Gondolom ha kitölti a teret a középen megvilágított test, akkor lesz folyamatos a tükröződés is és minél nagyobb a hézag annál nagyobb lesz a tükröződő felület ismétlésében is a tér. Persze csak tippelek mert élőben még nem láttam ilyet. :)

    - Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul

Új hozzászólás Aktív témák