Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Elvitte a szerelő, azt a szép nagy TV, 25 E-30 E Ft. lesz a költsége.
-
törölt tag
Szia ! Samsung 127 cm plazma tv 8 éves, nem lehet üzembe állítani.
Üzem kész állapotban, egyszer csak se kép se hang le állt, akar bekapcsolódni de nem megy neki.
Addig csinálja amíg ki nem húzom a csatlakozót.Piros lámpa világít és jelzi akarna bekapcsolódni.tipus: PS50B430XXH
addig jutottam ,hogy BN44-00774A POWER SUPPLY BOARD A LEHETSÉGES HIBA / TÁPEGYSÉG /
KONDENZÁTOR hibaSzeretném megkérdezni mit tegyek és mennyibe fog kerülni a megcsináltatása kb.
Előre is köszönöm a segítséget !
-
törölt tag
Mennyibe fog fájni nekem, a megcsináltatása ?
-
Recon666
Közösségépítő
Sziasztok!
Van egy Samsung B32541 LCD tv-m, tegnap a következő hibákat produkálta. Távirányitónál bekapcsolásra reagál, utánna leveszi nullára a hangot távra nem reagál, a gombokkal felveszi, de utánna leveszi megint, mintha beragadt volna a gomb. Ha megnyomom vmeilyk gombot, akkor pedig vagy bejönn a menü vagy elé ugrik a hangerő állitását jelző kis sáv.
Valami tippetek van? Előre is köszi!
-
törölt tag
PS50B430 model tipus Samsung tápegység hozzá, milyen kell hozzá
-
törölt tag
Sziasztok !
SAMSUNG PLAZMA 127 TV meghibásodott, segítségetek szeretném kérni ,
nem helyezhető üzembe, csak akar bekapcsolni de nem megy, ki -be, kép hang nincs.A piros lámpa ég akarna kapcsolódni de nem sikerül.
Előre is köszi !
-
törölt tag
Üdvözlök mindenkit !
Samsung 127 plazma TV 8 éves, kép hang nincs , akarna indítani de nem kapcsol be.
Addig ismételi amennyiszer bekapcsolni akarom. Áramtalanítottam de nem sikerült újból üzembe-
helyezni , csak a piros lámpa ég és akarná de nem megy.Kérdezni szeretném mi lehet a hiba és ennek mennyi az árfekvése ?
Szép napot mindenkinek !
-
pisti255
újonc
válasz
axlrose32 #3111 üzenetére
Szia,
nekem az alábbi hibajelenség látható a a samsung lcd tv-n, illetve nyáron tapasztaltuk, hogy kikapcsolt magától, majd néhány perc "hűlés" után újra be tudtuk kapcsolni.
A kérdésem az volna, hogy mi lehet a hiba, illetve kb. mennyiből javítható, ha javítható milyen eredménnyel.Még egy kérdés: vettem egy samsung 6100 led tv-t és amikor bekapcsolom, azt írja nem érzékel jelet, néhány másodperc után már hang akadozva jön, majd a kép is szétesve, aztán teljesen helyre jön. Szolgáltató ma elosztó cserét hajtott végre, ezután rendben volt ki és visszakapcsolásnál, de néhány óra múlva újra produkálta bekapcsoláskor. Tehát ha rögtön ki-be nyomom oké, de hosszabb kikapcsolás után sajna a fent említett dolog van. Mitől lehet?
-
diane
tag
Sziasztok!
Nekem van egy Samsung (LE20S5) LCD TV-m. Az a gond vele, hogy bekapcsoláskor nincs hang, csak olyan 15 perc múlva jön meg.
Rákötöttem hangfalra, kipróbáltam beltéri egység nélkül, ugyanaz a helyzet, tehát a TV-vel van gond.
Köszi!
-
Baraczat
csendes tag
válasz
MADKING #3173 üzenetére
A multimétert elvileg tudom használni, csak azt nem tudom, hogy melyik lábhoz viszonyítva mit kell mérni
Vagy a föld potenciálom lévőhöz képest mennyit kell mutatni a többi lábnak.
Ha haza érek, teszek fel képet a PCB-ről
Köszi az eddigi segítséget :-)
Tudom macerás vagyok
-
Baraczat
csendes tag
válasz
MADKING #3153 üzenetére
Van egy sok oldalas service manual-om, de abban nincs kapcsolási rajz. Azt hol találok? Tudsz ebben segíteni?
Azt nem tette tönkre az IC-t hogy bekapcsoltam az ellenállás, kondi csere nélkül?
Egyébként STK392-040 volt benne, ezt tette bele a szerelő amikor cserélte?
Ez miben különbözik az STK392-010-től? -
Carti85
újonc
válasz
MADKING #3149 üzenetére
Vezérlő panelre tippelnék, mert amikor a menüpontokban lépked, nyomhatok bármit a tv-n vagy a távirányón gombot, semmire sem reagál...amikor abbahagyja akkor engedelmeskedik...
Köszönöm a segítséget, megnézetem szerelővel, bár ha cserés a panel lehet inkább veszek egy új tv-t ezt meg eladom nagyon pici pénzért...
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- EAFC 25
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- 2025 - Íme a 19. héten megjelenő játékok listája
- Spórolós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- NBA és kosárlabda topic
- További aktív témák...
- Apple AirPods 3 dobozos megkímélt jótállással!
- harman/kardon harman kardon Onyx Studio 9 - Új, bontatlan, garanciális, akár beszámítással
- JBL Flip 7 - Új, bontatlan, garanciális, akár beszámítással
- JBL Charge 6 - Új, bontatlan, garanciális, akár beszámítással
- Eredeti Apple Airpods Max Bluetooth fejlhallgató
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic 7 Pro 512GB / 12GB RAM / Fekete / Független / Újszerű állapot / 3 év gyári garanciával!
- Új Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- iPhone 15 128GB, Újszerű, Független, 88%, Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest