Hirdetés
- Fujifilm X
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Feltűnt Kínában az AMD Radeon RX 9070 XT referenciadizájnja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
bendeguz1981
csendes tag
Üdvözlet van egy Tevion 127cm plazma tv meg akarnám venni de hibás ez a hiba jelensége
bekapcsolás után kattan 1-et uttána kb 6 másodperc után újra kattan egyet aztán villog a led.köszi a segítséget. -
törölt tag
Hello mindenkinek.
LCD tv met sikerült teljesen kinyirni.Megfeledkeztem arrol hogy az USB-ben van pen egy másik tv szofttal.
Fökapcsolo bekapcsolása után azonnal villogott a led narancs/kékbe frissitette magát majd ujraindulásnál semmi csak világitott a kijelzö. Ugy 10 percig majd leállt. a P+ gombra indult, de csak világitott semmi más.
Neten találtam egy kezelö programot, MSTAR ISP UTYLITY hozzá lpt portos egyszerü kapcsolást I2C re pc összekapcsolva tv vel flast nem ismeri fel ennek ellenére a tv eredeti szoftját sikeresen feltöltötte azota megszünt a háttérfény is.
Feléleszthetö a tv vagy alkatrész másik ilyenhez? MEDION MD20296. -
véregér
csendes tag
Üdv,van egy régebbi samsung lcd tévém, tegnap tv nézés közben a kép beszürkült mi lehet a hiba?
Látszódik a kép csak olyan szürkés lett.
A menü is olyan.
A tv még nem volt javítva soha.
Tipusa.:LE40A330J1 -
owatana
csendes tag
Üdvözlöm a Szakembert!
2008-ban vásárolt Samsung LE52F96 típusú LCD tévém a képen látható dolgot produkálja. Egy zöld függőleges csík a bal szélétől kb 15 centire jelenik meg, bemelegedésre, vagy a tévét megmozdítva (a tetejénél billentve) eltűnik. Tegnaptól a jobb szélétől szintén 15 centire kék függőleges csík is megjelent, bár akkor már jócskán üzemmeleg volt, de az említett mozgatásra szintén eltűnt. Nem minden bekapcsolásnál fordul elő. A hiba esetleges javíthatóságáról érdeklődnék. Köszönettel
-
törölt tag
Szia!
Axlrose32-től kérdezném, hogy tudnál esetleg mondani valamit a 5773-as hozzászólásban szereplő hibára?
A TV típusa Panasonic TH-42PV60EH.Előre is köszönöm.
-
c41r0^
őstag
Sziasztok!
Van egy Philips 52 PFL 7404 H/12 TV-m, ami ma kezdte azt, hogy kikapcsol, rebootol. Ha kicsit állni hagyom, akkor megy pár percig, majd ismét reboot. HDMI-n, gépről mozizás közben jött elő a hiba, de most a HDMI-t kihúzva, sima koax-on DIGI kábel TV alatt is csinálta, tehát sztem nem a HDMI vagy a VGA kártya miatt lehetett a gond. Gondolom, hogy tápegység / inverter hiba lehet. Olyan, mintha egy kritikus hőmérséklet elérése után jönne elő a gond, ha hagyom kicsit, visszahűl gondolom. Lehet, hogy valami púpos kondi okozza? A TV 4.000 órát ment összesen, de nem mai darab, mert 2010-es széria.
Milyen árfekvésben lehet a javítása, ha egyáltalán javítható?
Még a hosszabbító cseréjét azért kipróbálom...
-
Danecay
addikt
válasz
axlrose32 #5790 üzenetére
Szia!
Köszönöm a választ! Sajnos jómagam nem igen rendelkezem ilyen iramnyúltságú tapasztalattal, de munkámból adódóan is sokszor van szükség pontos és a precíz kivitelesére, legyen szó akár LCD monitorról (persze nem ez a profil) csakhogy nagy különbség van a között, hogy egy multi eszközével dolgozik az ember vagy a saját tulajdonán kísérletezik. Bennem megvan a hajlandóság ás az affinitás, de szükségem lenne egy mankóra akihez fordulhatnék a témával kapcsolatban.
-
golo
csendes tag
És még annyi a konvergencia beállításánál a vertikális fehér vonalak hullámosak nem egyenesek.
-
golo
csendes tag
Valaki tudna segíteni projektoros tv ügyben.Már cseréltek benne konvengercia icket 5 percig bírta,kondi robbant és megint szétcsusztak a színek.Azt mondták olaj szivárog a kék csőből, nem érdemes javítani.Ez igaz.Nagyon bánnám 52"-os és eddig nagyon tetszett.
-
törölt tag
Sziasztok. Volna egy kisebb nagyobb problémám. Adott egy Samsung Plazma 3d 130 centis tv-m. A minap egy házibuli alkalmával neki eset az egyik haver és meg repedt a kép. Rá kb 2 napra meg már be sem kapcsolt. Áramot fel veszi de se kép se hang. Van esetleg ötlete valakinek, hogy mi lehet a hiba és, hogy kb mennyibe fájna a javítása ( érdemes-e ). A segítségeteket előre is köszönöm.
Üdv.: Atesz
-
törölt tag
hello.van egy FhocusNRPDP42PDS tipusi plazma tv a hibálya habekapcsolni akarom csak kattog és a led piro-sárgán villog ha valakinek már volt ilyennel dolga kérem segitsen előre is köszönöm a segitséget
-
vzo79
újonc
Megbízható TV szerelőt keresek aki tud segíteni a következő problémában: 1.5 éves Samsung LED TV (UE32F5000AWXXH) egyik percről a másikra elment a képe a tv-nek (csak feketeség, semmi háttérvilágítás) a hangja és a többi funkció (csatornaváltás, hangerő stb.) minden működik rendesen, elvittem szervizbe, ahol mondták megcsinálják ez típushiba, két nap múlva hív a szerelő, hogy mehetek érte, készen van, ledsort(?!) cseréltek, majd rá 10 percre újra hív mégse menjek mert ugyanaz a hiba előjött... Ezután napok telnek el, telefonálás, alkatrészre várás, megint led csere stb., egy hét múlva "kész" lett (nem 2 Ft-ért...) majd elhozom, és konkrétan 4 napig bírta a tv, most ugyanaz a hiba van megint!! Előre is köszi a segítséget vagy tanácsokat, hogy mit lehet vele tenni, érdemes-e foglalkozni vele!
-
pepsis
újonc
koszi a segitseget ,de mar megis rendeltem ugyanazt amit elis kuldtem ,lehet ez volt az utolso darab ....kellemes tovabbi szep estet..- szia
-
pepsis
újonc
szia ,a tap megvan csak az aljan van egy integralt aramkor L6599 ami szerintunk serult es azt nehezen szereznenk meg,hat ugy dontottem inkabb vennenk egy uj tapot ,nemtudod kb .mennyibe kerulhetne,elore is koszonom ....
-
pepsis
újonc
Sziasztok Lg 42LS340S-ZC led tevembe ijen panelt keresek......[link]....tudna segiteni valaki
-
tazuma
újonc
Hello,
a 7 éves Samsung LE40A656A1FXXH LCD tv-m a következőket produkálja:
a kép jobb fele világosabb, a bal sokkal sötétebb, csatornaváltásnál erősen "laggol", gyakorlatilag a bal felén még másodpercekig látható az előző csatorna képe és logója.
Néhány héttel ezelőtt ezek a hibák fél órás tévézés után rendbe jöttek, (egy kis kocogtatás segített,) a kép normalizálódott - mostanra azonban a probléma állandósult; a kép sötét, felemás és nézhetetlen.
Csináltam néhány képet vaku nélkül, remélem, kivehető a probléma.
A válaszokat előre is köszönöm. -
Danecay
addikt
Sziasztok!
Van egy 47LW470S típusú TV-m Ma észrevettem a képernyőjén egy szúnyogot vagy muslicát vagy valami hasonló jószágot amit gondoltam letakarítok, viszont e közben vettem észre, hogy a rovar nem képernyőn kívül, hanem mögött van. Nem ismerem a képernyő rétegeit, de talán a 3D-s polarizált réteg mögött lehet, de hogy miként kerülhetett oda, arról fogalmam sincs. A vicc az, hogy már ez előtt is befészkelte már magát valami, de én addig azt valamilyen pixelhibának gondoltam, de most jobban megnézve, az is valami jószág.
Olyanról hallottam már, hogy a tisztítószer volt akinek befolyt a rétegek közé, de hogy valamilyen élőlény is befurakodjon arról nem.
Találkozott már valaki hasonlóval, és lehet ezzel valamit kezdeni? -
golo
csendes tag
Sziasztok van egy projektoros tvm.Olaj folyt a panelra.azóta szétcsúsztak a színek meg nehezen kapcsol be.
És a kép szélei hordósak. -
ati19790415
újonc
Sziasztok! Az lenne a problémám,hogy van egy Samsung ps63c7790 plazma tv,és azt a hibát vettem észre rajta,hogy amikor nagyon fehér jelenet van akkor az alsó részén egy 5 centi méter vízszintes részén sok apró pöttyök vannak meg a felső részén is de ott nem akkora részen! Javítható a dolog és mennyibe kerülhet? Köszönöm a válaszokat!
-
Scorpus
csendes tag
Hello!
A következő problémával fordulnék hozzád, és előre is köszönöm, ha válaszolsz és tudsz segíteni, tanácsot adni. Nekünk van egy 40 inches, Samsung LE40A536 típusú LCD televíziónk. Ha jól emlékszem, 6,5, maximum 7 éves lehet. Csatoltam képeket, ezeket a hibajelenségeket produkálja a hétvége óta. Bekapcsolom, eleinte nagyon szép a kép, olyan, mint amilyennek lennie kell, és amilyen volt is. Aztán 1-2-3 perc elteltével a sötét és fekete színek elkezdenek hangyásodni, ezt az első képeken láthatod is. Piros-zöldes hangyásodások jelennek meg. Aztán egy idő után nem csak a sötét színek úsznak el és kezdenek majdhogynem negatívba átmenni, hanem a többi szín is kezdi elveszteni a színét és az erejét, a körvonalak nem tiszták és nem élesek. Kérdésem az lenne, hogy mi lehet a probléma és valami emberi árban javítható-e, érdemes-e vele foglalkozni?
Válaszod előre is köszönöm.
-
waterhorse
csendes tag
Sziasztok.
Adott egy Samsung led tv régi gyártmány kb. 2009-es típust nem tudok most. 4 darab hdmi port, 5 m-es kábellal terjesztem ki rá Pc-ről a monitor képét, tehát két megjelenítőt használok, a tv-n szoktam filmezni. A probléma a következő. Hosszú lesz, de fontos tudni az előzményeket. nagy vihar, áramszünet, természetesen a gép-tv üzemelt. A hdmi port meghalt a videokártyán, és az kábel felé eső végén borsónyi hólyag keletkezett, megolvadt. Csak napok múlva vettem észre, de valószínű az áramszünet okozta ezeket. Kiszűrtem a hibát, a kábel és a tv működött rendesen. Felkerekedtem hát új videokártyát venni.Probléma megoldva, minden további nélkül használtam másfél hétig, majd nyaralás miatt egy hétre áramtalanítottam, tv áramból ki, Pc főkapcsoló és elosztó le. Hazaérkezve rögtön bekapcsolásnál, se a monitor, se a tv nem adott képet. Mondom mi? Pc újraindítás, hdmi port csere a tv-n, semmi eredmény. Kiderült, hogy megint a videokártya a ludas, ezuttal mindkét port. Öröm ürömben ez még új garanciális. Vissza a szervizbe garanciális cserére. Biztos ami biztos az olvadt végű kábel helyett vetem másikat, hátha zárlatos és az okozta.A lényeg itt jön, a tv hdmi portjai meghaltak miközben áttettem a csatlakozót 1-es portból 2-esbe. Egyik sem működik kivéve a 2. portot, ezt viszont, ha kihúzom a kábelt akkor is aktívként jelzi a készülék. A többi inaktív, akkor is, ha beledugom a kábelt. Tesztelve lett másik géppel, mindezek ellenére a 2. port működik. Én nem értek hozzá és bár szakembert még nem kérdeztem, valaki azt mondja, hogy a tv lehet az egész mizéria forrása valami "visszacsatolás" vagy mi. A kártyám még nem jött vissza a szervizből, de félek így rádugni, még az új kábellal is. Valami tapasztalat, ötlet, vélemény?
-
axlrose32
őstag
válasz
ati19790415 #5756 üzenetére
Szia!
Ment privi! -
axlrose32
őstag
válasz
Szabmester03 #5754 üzenetére
Szia!
Sajnos a 40D503 nem javítható és már szavatosságban sem oldható meg, mivel elmúlt 3 éves.
Kijelzőcsere...40+ -
xyuki
csendes tag
Nna, nagy nehezen egyedül megoldottam és működik!
Már csak annyi a dilemmám, hogy tvben kicsit másak a színek, minimálisan, mint a laptopon, egy kicsit fakóak, de gondolom, ugyanazt a színminőséget egy olcsó hdmi kábel nem képes továbbítani.
Még szerencse hogy megmaradt itthon a fully8 távirányítom, anélkül cseszhettem volna.
-
togateam
senior tag
Szép napot a polgártársaknak,biztos hogy az én gondom nem ide való,de nem tudom hogy hol máshol kérdezhetném mint itt. A Napokban vásároltam egy 47pfh6309/88-as Philips tv-t a gondom az hogy a régi conax kártyám galibát okoz!! videó: [link] Mi lehet a megoldás? Tanácsokat kérek. Köszönöm.
-
ati19790415
újonc
Sziasztok! Az lenne a problémám,hogy van egy Samsung ps63c7790 plazma tv,és azt a hibát vettem észre rajta,hogy amikor nagyon fehér jelenet van akkor az alsó részén egy 5 centi méter vízszintes részén sok apró pöttyök vannak meg a felső részén is de ott nem akkora részen! Javítható a dolog és mennyibe kerülhet? Köszönöm a válaszokat!
-
binatone
tag
Sziasztok!
Körülbelül fél évvel ez előtt láttam az meg az első vízszintes csíkot ami nagyon vékony volt és az LCD megjelenítő közepén volt. Azóta megjelent még vagy 100 új fekete-szürke csík, és egy vastagabb pont középen. Természetesen garancia már nincs a tv pedig egy samsung ue40eh6030, nem tudom a képek alapján mennyire állapítható meg hogy mi lehet a baja, és hogy megéri e javíttatni. -
xyuki
csendes tag
Sziasztok!
Vettem egy nagyon jó laptopot (HP probook 4340s) hdmi kimenettel. A problémám az, hogy vettem hdmi kábelt, de az istenért sem akar átjönni a kép. (a kábel nem aranyozott, semmi extra, ilyen 800-900 forint körüli volt.) Próbáltam mindent, win 7, win 8, ubuntu alól, semmi.
Végső elkeserédesemben, elmentem egy barátomhoz, gyanítva hogy a laptopomnak van baja, rákötöttük a tvjére az ő saját hdmi kábelével, és csodák csodája, működött!
Tehát: Vagy a kábelem vacak,vagy a tv. Bár tévére nem gyanakodtam, lévén 3 hdmi port van rajt, és sosem volt magával a tévével problémám, ezért vettem uj kábelt, a probléma ugyanaz. A barátomnál összekötöttem laptopot tvjével, és ott müködött kábel is, képet is adott, hangot is.
Vagyis az LG tévémmel van gond. HD ready, 26le3300 márka. Valakinek van ötlete, ilyenkor mit lehetne csinálni? Próbáltam már mindent...valamit érzékel, hogy csatlakozás, majd nincs jel kiirás fogad...már idegesítő..
Nem tudom mit csinálhatnék...Fully 8 rc távírányítóval is próbáltam buherálgatni, de semmi...
-
subpixels
tag
Sziasztok!
Tegnap egyik rokonoméknál voltam, mikor a Samsung 46 LED TV D6500 TV-nek a képén felfedeztünk hibákat. Az első hiba, hogy vízszintesen csíkozódik a kép a bal felső negyede, a másik hiba pedig bal oldali szélén SmartTv betöltésénél egy piros "folt" megjelent.
,
Garancia azt hiszem lejárt már, ilyenkor mik a lehetőségek a javításra?
Üdv. -
L4D1K
őstag
Sziasztok, plazma tv topikból lettem ide irányítva:
"Sziasztok. Adott szülők [LG 50PJ350]-es plazmája, amin az utóbbi időben megjelent egy, illetve tegnapra 2 függőleges, 1pixel szélességű zöld csík. Sose produkált ilyet előtte, félek hogy halódik benne vmi. Előfordulhat, hogy nem a tv rossz, hanem máshol keletkezhet gond? Illetve hiba esetén lehet még javíttatni vhol? Úgy emlékszem garanciája már rég lejárt."
Javaslat?
-
axlrose32
őstag
válasz
chriisteean #5735 üzenetére
Szia!
Te is írj légyszi privit! -
axlrose32
őstag
válasz
jokkopapa70 #5736 üzenetére
Szia!
Megoldható -
Laci40
csendes tag
Szia!
Van egy Samsung LE40C750 tv-m, amin a napokban bekapcsolás után egy függőleges rózsaszín sáv jelent meg, ami kb 20 perc után eltünik.
A szervízben azt mondták kijelző hiba, mert a elektronika a kijelzőn van, és csak egyben cserélhető, de sehol nincs ilyen kijelző raktáron.
Az elektronika részét külön nem lehet javítani?
Ha tudsz valakit aki tudja javítani kérlek írj.
Üdv -
silboy
aktív tag
Sziasztok!
Sony KDL-37U4000 tipusú LCD tévénk a következő hibát produkálja úgy 1-2 perccel a bekapcsolása után.Szerintetek mi lehet a hiba,egyáltalán megéri megjavíttatni,mennyi lehet a javítási költség?
-
jokkopapa70
újonc
Üdvözlet a Tisztelt Fórumozóknak!
Igen sok érdekes hasznos kérdéssel és válasszal találkoztam itt.
Megpróbálom az én problémámat is ismertetni. A probléma tképpen a Samsung
Model Code: LE32C530F1WXXH Lcd tv-mel van.
Laikusként úgy jellemezném duplázódik minden. Fényképet mellékelek.
Kérdésem javítható, s ha igen mennyre fáj? -
Bozso68
őstag
Sziasztok!
Egy 3 éves Sharp 80cm-es LCD TV-vel kapcsolatban kérdeznék. Konkrét típust nem tudok, de még nem okos. A tulaj elmondása szerint a kezdetek óta megvan a jelenség, hogy kikapcsolás után a TV sdby ledje zölden villog egy jó darabig, trafószerű zúgás hátulról, aztán nagy nehezen vált a led pirosra, a zúgás abbamarad. És ez a villogás kikapcsolt állapotban néha elő is jön rendszertelenül a zúgás kíséretében.
Találkozott valaki hasonló jelenséggel?
A TV ez leszámítva kifogástalanul működik.Köszi előre is: Zsolt.
-
törölt tag
Szia!
Tonkrement az lg 60pk250m plazmam. Tunet a kovetkezo ,kattog es ki/be kapcsol a panel csak kivilagosodik majd ezutan kikapcsol , ez ismetlodik . Kerdesem ,lehet-e javitani v. erdemes-e ?Köszönöm a válaszod! -
sigidi
tag
Sziasztok!
Adott egy samsung ue40es6100awxxh TV, ami tegnap óta nem akar működni. Bekapcs->5 LED villogás, majd kattanás, és 6 villogás ( utána a 6 villogást ismétli+kattanás). Egy PC volt rákötve HDMI-n, meg az analóg.
Használtan lett véve kb fél éve, egy függőleges csík volt már benne akkor is, ha ennek köze lehet a mostani hibához.
Valakinek volt hasonló, vagy tud egy linket a LED villogás problémákra esetleg?Köszi
-
Tarlóbetyár
tag
Szia! Nálam is inkább homogén felületnél vagy világos részeknél! Gariban jeleztem elvitték azt mondták tökéletes a tv! Nekem ez azóta van mióta azt csinálta a tv hogy éjjel random módon bekapcsolta a házi mozi erősítőt, akkor ment rajta a net, felhivtam samu ügyfélszolg ott csináltak egy frissítést, na azóta van nekem ez a jelenség! A netet lekapcsoltam azóta nem kapcsolgassa az erősítőt! Viszont ez a kép gond eléggé zavaró, előtte nagyon állat képe volt neki!
-
st6969
őstag
válasz
Tarlóbetyár #5724 üzenetére
Ha lehetne bármilyen beállítással javítani rajta, az remek lenne, engem is érdekelne (pl. focinál ill. oldalra svenkelő kameránál homogén, főleg szürke háttérnél borzalmas - 46F6400). Tényleg mintha koszos lenne a képernyő. De kétlem, hogy ez befolyásolható lenne. Gondolom ilyen a panel és/vagy a megvilágítás.
Bár ne lenne igazam
Nálad hol jön elő leginkább? -
axlrose32
őstag
Sziasztok!
Mindenkitől elnézést kérek, múlt hét csütörtök óta költözöm....
Ma este talán lesz gépem es netem, utána mindenre válaszolok. -
Tarlóbetyár
tag
Sziasztok!
Kérdésem a következő, adott egy Samsung ue46f6800as tv, a kérdés dirty screen effect-el mit lehet kezdeni? Érdemes foglalkozni vele?
Köszönöm a válaszokat! -
st6969
őstag
válasz
gyurlaci #5722 üzenetére
Csak annyit tettem, hogy váltottam forrást, amin nem jön semmilyen jel, pl. "külső"-re, és így kapcsoltam ki. Visszakapcsoláskor ugyanez a forrás jön be, de mivel nem kezd el mediacard-ot betölteni, nem tűnik el a szerviz menü.
A szerviz menüben aktiválni akartam a soundshare-t, hogy bluetooth fejhallgatót lehessen párosítani, de ilyen menüpont az F6400-ban nincs (a H-ban működik), így ez a funkció továbbra is inaktív maradt. BT sound on/off van, de ezt on-ra állítva egyelőre semmilyen változást nem vettem észre, este azért kutatok még a hang menüben, hátha valamit mégis sikerült bekapcsolni.
(ha valaki próbálkozna a fentiekkel, csak saját felelősségre - a szerviz menü buherálásával könnyen "gyártható" tégla a tv-ből ... állítólag, és még garanciavesztés is lehet)
Az egyébként sajnálatos, hogy belépve a szerviz menübe, a képbeállításokat máris alapra helyezi, akkor is, ha mindenféle változtatás nélkül ki is lépünk onnan. -
st6969
őstag
Sziasztok, tudja valaki, hogyan lephetnek be egy Samsung F6400 tv szervizmenujebe? Probaltam az info-menu-mute-power kombot, pillanatra felvillant a szerviz menu, aztan eltunt. Kozben a kepbeallitasokat meg visszaallitotta alapra. Upc mediacard vegig bedugva. Mar vagy 6x probaltam. Mit csinalok rosszul?
-
atteszveszpr
csendes tag
Sziasztok,
van egy régebbi LG 42PC1RR plazmám, amin nincs kép
egyszer már lett benne valami gyújtótrafó(?) cserélve 60e-ért de most megint eltűnt róla a kép
van értelme ezt még javíttatni? annyit már nem költenék rá mint múltkor, de 10-20e-t megér ha meg lehet csináltatni
üdv, Attesz -
m1lan
őstag
Került hozzánk egy PHILIPS márkájú TV a következő hibákkal:
Van egy fekete folt a képernyő közepétől egy kicsit balra. Bekapcsoláskor élénken látszik, aztán egy idő után szépen kifakul, és akkor már annyira nem zavaró, de persze nem tűnik el, és ha sokáig megy egyhuzamban, vissza is erősödik. Itt egy kép róla:
Egy kicsit nagyobb probléma, hogy néha gondol egyet, és a képernyő közepétől elkezd feketén elfolyni a kép, ilyenkor vörösesen ott marad a tartalom, aztán helyrejön, és kezdi újra. Volt, hogy egy egész délután nem csinálta, de olyan is előfordult, hogy egyfolytában. Erről nem tudtam jó képet csinálni, de valahogy így néz ki:
Azt szeretném kérdezni, hogy ezekkel lehet-e valamit gazdaságos keretek között kezdeni? A folt elviselhető lenne, de a "képelfolyás" elég zavaró.
-
narumon
őstag
Teljesen friss hiba, kb fél órája produkálja:
Samsung LE46B620 nem mai darab de idáig kitűnően tette a dolgát. Most egyszer csak furcsa lett a kép, olyan mintha túl sok lenne a fényerő, nem korrektek a szinek.
Ötlet?
-
Muerte68
addikt
Samsung lcd tv- a háttér nem fekete hanem kék szellemképes az árnyék rajta idővel csökken vagy megint fekete
-
esztár
csendes tag
Sziasztok.
Van egy 2 éves LG 32 LN570R LED TV-nk.Tegnap este elment a kép és azóta csak villódzik.Hang van rajta.
Köszi előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SAMSUNG (LH98QMTBPGCXEN ) 250CM !!! 4K WIFI SMART MONITOR ! AKCIÓ! IGAZI MOZI!!
- Lg OLED55C17LB 140CM 4K, SMART, PRÉMIUM OLED ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE85QN95CAT) 215CM 4K NEO-QLED 144HZ CSÚCS TV ! AKCIÓ
- Samsung-LG-Philips-Sony TV/MONITOR 40"-49" BAZÁR (Számlával és Garanciával) kb.: 150db
- SAMSUNG QE65Q800T 165CM 8K SMART PRÉMIUM % AKCIÓ!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest