Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• alphamooncam

őstag

válasz DroiDMester #28817 üzenetére

"Látod mondtam én neked, hogy nem kell az agyonra túlárazott Shimano fékbetét.
    Nagyon jó ez az 1000.Ft os betét is, nálam bringán 200.as tárcsákkal úgy fog mint a satu! ;)"

A Shimano kompatibilitás kellett, nem konkrétan a hype-olt brand.

Mehettem volna még más nagy nemzetközileg elismert márka pl. Magura felé is, de mivel a Dualtron által már adott volt a vonal, a Shimano komptabilitás, így azt nem törtem meg a Zoom-Risk márkákkal, mégis egységes, kiváló minőségű upgrade jöhetett létre, szolíd árazással !

Még nem zártam ki egy 160-->180-as féktárcsa upgrade-t.

A linkelt Shimano alu magos féktárcsa biztos jó, de nem adnék érte közel 30K-t.

Kérdés, jobb annyival az alu magos, mint amennyivel drágább?

Városi, no downhill felhasználás, maximális motorfék-viszatáplálás kinek mi tetszik- módban, valószínűleg közelében sem lesz elmelegedési helyzetnek soha.

Amíg egy fékbetétnél fontos hogy miből van, hogy mennyire kopik stb, addig egy féktárcsánál már nem gondolom, hogy a szilárdságon kívül más paraméter annyira számítana.

Az érdekelne, hogy milyen 180-as féktárcsa brand alternatívát ismer el a közösség - nem kell hogy nagyon ismert legyen, de legyen jó árban, mint a Risk ! :R

Új hozzászólás Aktív témák