Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• OhYeah

kezdő

Dualtronon a tempomat szerintem meg pont veszélyes. Én azt vettem észre mikor be volt állítva, hogy úgy működik hogy nem állandó sebességre hanem gázkar ugyanazon pozicióban állására aktiválódik - ha jól emlékszem 3 másodperc után. Ezzel annyi volt a gond hogy általában digitálisan gyorsultam vele(full gázon), és mivel full gázon volt egész addig míg gyorsult de elérte a 3 másodpercet a gázkar adott pozicióban, ezáltal aktiválódott a tempomat. Időközben meg felengedtem, a gázkart mert mondjuk már nem akartam többel menni, vagy kanyar jött - de a roller meg nem lassult (e-brake), mert a tempomat időközben bekapcsolt és fix sebességen tartotta a rollert.

Nem annyira vészes, meg gyorsan behúzva a féket azonnal tudtam reagálni - de mégis eltelt 1 max 2 másodperc mire leesett hogy mi van és húzni kell a féket. Bajom nem lett belőle csak kellemetlen volt, kereszteződésnél meg mondjuk ha autó jön az 1-2 másodperc akár életről is dönthet a féktáv miatt, bár az is igaz hogy nem 25km/h-val mentem :)

Új hozzászólás Aktív témák