Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- CES 2026: árad a Panther Lake az Inteltől
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- SSD kibeszélő
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skynet258
veterán
Nem néztem utána a garinak én sem így tételesen, megmondom őszintén...
Amit linkeltél az az Esparts kínai copy-ja, tudtommal az egyetlen aminél nem kell roncsolni. A Monorim MR1 ahol fúrni kell, az Esparts hátsó lengőjénél pedig az a baj, hogy a feklampa kábele miatt van egy kis kiugrás a taposó hátsó részén, azt kell lekapni különben nem fekszik fel az a rész amibe a 3 csavar megy. A Monorim.hu-s srác ki is rakta a termékhez a képet amit küldtem neki, hogy miért nem megy fel roncsolas nélkül... Erre a kínai copy-ra meg a Rollexes szervizes srácok mondták, hogy szar minőség, és annyira nincs tartása, hogy szetcseszi a csapágyat.
Szóval nálam az MR1 van tervben, igaz nagy dög és fúrni kell de az jó minőség. Veszel hozzá még egy légrugót a sima rugó helyett, 10 colos gumik és kimaxoltad a Pro 2-t (meg persze előre is ugyanez, Monorim és légrugó). Nekem eddig csak az első lengő légrugóval van meg, Esparts ment vissza, 10 colos gumik meg a fiókban. De jövő szezonra osszedobom, onnan már csak egy komolyabb roller lenne előrelépés.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z270F i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Samsung Galaxy S23 Fe 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 - i7 10850H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1000 4GB WIN11
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Thermal Grizzly Aeronaut paszta 3,9g /BONTATLAN/Több darab/Számlával/
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest