Hirdetés
- Kibertámadás: rávették az IT-s ügyfélszolgálatot, hogy resetelje a jelszavakat
- Felfüggesztették a nemzetbiztonsági tanácsadó által választott üzenetküldőt
- Betörne a filmiparba a Google
- Szinte visszhangzik a beltere a SilverStone fekvő házának
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
-
PROHARDVER!
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
galervin93
addikt
válasz
Ibituba #84829 üzenetére
Jól hangzik! Hol kergeted őket?
Én mangós-maracujás búzasört kortyolgatok, miközben a tegnapi dunai bolognaizáson merengek...Baller komával már jót küzdöttem.
Nem vetette meg a csontit.
Két vödör, pár marék apróság, egy bot, oszt hajrá. Nem kell ezt túlcifrázni. Az élmény pedig zseniális.---
aladarazurbe
Ez még így olvasva is nagyon jó élmény volt.
Karikát én is annyit fogtam, mint tavaly egész évben nem. Nem tudo mhonnan jöttek, gyönyörű szép példányok, szinte körzővel rajzolva, olyan kerekded formájúak. Jól védekező, szívós halacska, szeretek rájuk pecázni, a Dunán, sodrásban meg kifejezetten élmény fárasztani őket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Okos Otthon / Smart Home
- Home server / házi szerver építése
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nintendo Switch
- OpenWRT topic
- Milyen videókártyát?
- Futás, futópályák
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- Eging PV 410W silver napelem verhetetlen áron
- Hiseeu vk10v 4hd405 hd nvr komplett szet
- Mamas & Papas Flip XT3 babakocsi szett 3 az 1-ben
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Apple TV eladó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Xiaomi Redmi 9T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest