- TV-Out, TV összekötése média-out eszközökkel (PC, Set-Top Box, médialejátszó, bármi)
- Milyen videókártyát?
- Melyik a legerősebb Low Profile VGA kártya?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen nyomtatót vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
-
PROHARDVER!
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz Daidalosz #74728 üzenetére
Megnéztem most 2 hirdetést dobott fel itthonról az egyik 2018 -as a másik meg teljesen törlődött már. Az új ára 2000-es évek elején 80 környéke volt. Akkor azért az még pénz volt . Az ára miatt van ilyen kevés nálunk. Lehet a svédeknél kellene megnézni ott biztos többet eladtak. Ilyenen nem lesz valószínű . Bár sose lehet tudni mert pár hónapja vettem 2007-8 -as sportex carat botot ami nem sokat volt a vízparton és 30 környékén adták. Azt se gondoltam volna ilyen még van valahol. Carat 4-es azt akarom majd harcsázásra befogni, kellene rá egy nem túl nehéz de masszív orsó. Pl mint ez az abu.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nyaralás topik
- TV-Out, TV összekötése média-out eszközökkel (PC, Set-Top Box, médialejátszó, bármi)
- Gran Turismo
- Milyen mosógépet vegyek?
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Assassin's Creed IV: Black Flag
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen videókártyát?
- Melyik a legerősebb Low Profile VGA kártya?
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2 - ELEKTROMOS ROLLER
- Secretlab TITAN Evo "Soft Weave"- XL - 5 év garancia Bontatlan, Új, Számlával
- Secretlab TITAN Evo "Soft Weave"- Regular - 5 év garancia Bontatlan, Új, Számlával
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette" - XL - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával
- ÚJ Besen BS20 Smart 11-22kW elektromos autó töltők GARANCIÁVAL, számlával, készleten