- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
-
PROHARDVER!
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sasa311
veterán
Ha a keszeges top set-en nincsen erősített rész (ennek kapcsán nem is fúrtak rá gumi kivezetést) akkor azt hogyan érdemes gumizni? Bunggal vagy mégis meg kellene fúrni?
Illetve megfogdostam ma jobban a top setek és amíg a bot utolsó tagjai egyértelműen erősek, addig maguk a top setek látszólag nem erősítettek. Kicsit ijesztő, nem tud "összeroppanni" az ember kezébe fárasztás közben?
-
törölt tag
Sziasztok!
Haldorádo rendelés vasarnap rendeltem.
2 nap mar eltelt de egy visszaigazoló emailt se kaptam.
Ilyen lassú a rendelés összekészitése , elküldése?
Minden keszleten van amit rendeltem
-
KunEmber
senior tag
Nekem anno itt azt mondták a mesterek, hogy ha nem távot akarsz dobni, akkor kezd mindig a mediummal. 10-20 peca után próbálj lefelé és felfelé is változtatni, utána már tudni fogod, mi merre. Én soha nem horgászom messzire, kemény spiccet egyszer raktam be. Legtöbb esetben medium, csatornán a decathlonos bottal light.
-
iceQ!
addikt
válasz
Zoli bácsi #73489 üzenetére
Köszönöm!
-
Zoli bácsi
őstag
Nekem a kisebb kosár az 10-25gr, methodnál 30gr-os még annak számít..
Ha ekkora kosarakat használsz, én ekkorához már betenném a közepes karbon spiccet. Megtöltve nagyobb a súly, amit eldobsz.Meg ahogy írtam, én azt vettem észre, ha nagyobbat kell dobni, pontosabban lehet(Meg tán messzebbre is) egy merevebb spiccel, mint egy "lifegő" üveggel. Amúgy nem kell félteni az üveg spiccet, nekem volt hogy karikába visszahajlott a spiccgyűrű a 2. gyűrűhöz, nem tört el, meg sem repedt...sokat bír. -
iceQ!
addikt
válasz
Zoli bácsi #73487 üzenetére
Végtag!
Telefon kijavított egyébként, véget akartam írni csak, de hát az sem lett volna jobb Maradjunk a spiccnél. Egyébként Mi a kisebb kosár? 35 és 50 gr közötti method kosárral szeretnék horgászni, bár lehet azért egy 65 grammost is kirpóbálnék.
Hétvégén tervezem, hogy kinézek a Joker tóra. Ott ki is próbálnám a felszerelést
-
Zoli bácsi
őstag
"Végtag"
Végülis......De ez a szó azért nekem mást jelent.Jelzőspicc amúgy talán a hivatalos név.
Kolléga jól illusztrálta a képpel, spiccgyűrűnél megfogod, és látod melyik az erősebb, azt hiszem a tiédhez egy üveg, és két karbon spicc van gyárilag. Üveg a leglágyabb.
Kisebb kosarakhoz, finomabb pecához (Hosszúelőke) érdemes a leglágyabb spiccet betenni. Nagyobb kosárral, távoli pecánál mehet a karbon spicc, mire a kapást meglátod, úgyis megakasztotta magát a hal. Állítom, távoli dobás pontosabban kivitelezhető egy keményebb spiccel.
OFF. Na, lesz tavi területi jegyem idén is. Ma voltam a doktor bácsinál, sikeres volt a múltkori műtét a spiccemen...őőő vagyis a végtagomon..., mától húzhatok cipőt, terhelhetem fokozatosan. Nem kell még egy műtét. Ugye ha még hónapokig elhúzódott volna a terhelhetőség, kihagytam volna idénre a tavi jegyet, 1-2 hónapra a 100e. ft nem érte volna meg nekem. De fizetett a szakszervezet által kötött biztosítás, a műtétre, meg táppénzre is, hát elherdálom.
Áprilistól végre melózhatok, ha minden jól megy. 8 hónap táppénz után. -
jansky1
senior tag
Érzékenységben van közöttük különbség. Fogd meg őket a végüknél fogva és látni fogod, hogy melyik milyen lágy.
Pl ott érdemes figyelembe venni, hogy mekkora súlyú kosarat használsz. A legkeményebb spicc lehet elhúzza a kosarat, mikor feszítenéd a damilt, az meg mondjuk methodozásnál nem célszerű. Távdobáshoz meg a keményebbek a jók.
-
iceQ!
addikt
A 3 végtagból melyiket mikor használjam? Van különbség közöttük, azon kívül hogy a színük más?
-
jjohn
aktív tag
válasz
sasa311 #73467 üzenetére
Nekem alapból 2,1-es gumit lehet befűzni vágás nélkül, de ahogy nagyjából méregettem kb. 50 centit kéne levágni ahhoz, hogy 3,5-es gumit tudjak használni. Láttam olyat is hogy a spiccből maradt egy 20 centis darab, erre mondták nem oszt nem szoroz, de mivel elég rondán nézett ki inkább kihagyták ezt a tagot és a másodiktól gumiztak.
-
BogyóBP
addikt
Van itthon még bontatlan Shimano technium 1920m 0,225mm es még nem probáltam ki, akkor ezek szerint nem rossz zsinor ahogy írtad. Ha minőségibb zsinorból veszek 4db 300m es tekercset pl matrix horizonX akkor kb ugyanott vagyok ebből meg akár 4x orsót is megtölthetek. Igazából a shimano orsomhoz vettem..
-
iceQ!
addikt
Sziasztok,
A Galgahévízi horgásztó-Bika-tó nyitva van már?
-
smokiii1
aktív tag
válasz
BlackmMmDog #73469 üzenetére
Tubertiniből nekem a match zsinór jött be. A feeder zsinór se rossz csak hamar elfárad.
-
yanna
addikt
válasz
BlackmMmDog #73474 üzenetére
Persze, tudom, hogy sprőd akart lenni. ,
-
-
yanna
addikt
válasz
BlackmMmDog #73469 üzenetére
Ilyen túlzottan szemérmes zsinórrol még nem hallottam.
-
jansky1
senior tag
válasz
BlackmMmDog #73464 üzenetére
Én régóta nevis endura damilt használok az összes orsómon, semmi baja, kiváló zsinór.
-
Steady74
Topikgazda
válasz
sasa311 #73467 üzenetére
persze. nem az a fontos, hogy hosszú legyen a topszet, hanem az, hogy jól dolgozzon benne a gumi. Írtam, hogy én megnyírom a toppokat rendesen. Ezzel a bottal nem versenyzek, így mindegy a hossz. Gondolj bele, egy 3 kilós ponty 50 centi. Ha ennyivel rövidebb a bot, mint az elméleti hossza, a hal meg fogja találni a csalidat.
Szerk: ez a teflon van benne, a 4,8mm-es. Ennek a belső átmérője a 4.8mm.
-
Steady74
Topikgazda
-
saen
veterán
válasz
BlackmMmDog #73464 üzenetére
Shimano Techniumhoz annyit, hogy az nem sima monofil, sokkal kevésbé nyúlik. Rettentő jó zsinór, régen amikor sokat békéshalaztam akkor használtam rendszeresen. Tényleg drága, de más kategória, mint a monofil zsinórok.
-
BlackmMmDog
aktív tag
válasz
erik365 #73463 üzenetére
HD pellet line ár-érték bajnok, próbáltam a lila zsinórjukat és method monot is. (azok se rosszak.)
By döme Long Cast került most fel az egyik orsóra, de még vízparton nem volt, Trabucco XPS Long Casta Fluoval nem sok tapasztalatom van még.Bevált még a Asso Invisilk, TRABUCCO T-Force XPS match sinking és Shimano Technium.(az utolsó kettő nem olcsó).
Legfontosabb tanács Nevist ne vegyél!
-
erik365
senior tag
Damilra van valami jó ajánlásotok? Olvastam, hogy Zoli bácsi szokta ajánlani a Dömést.
0,20-as méretben keresek feederre, eddig Tubertini gorillát használtam, de tavaly annyira már nem voltam megelégedve vele. -
diablo1984
veterán
válasz
sasa311 #73461 üzenetére
Van olyan is, ami nem szűkít a spicc csövén, csak a gumit védi, hogy ne vágja el a karbon, illetve a spicc végét, hogy a stonfo ne üsse. Ilyenkor kívülre van ráhúzva a "kupak".
És létezik olyan amit a csőbe dugnak, akkor csak egy kis karika látszik ki belőle, az szűkít is természetesen a spiccen.A képen a külsős van.
-
BogyóBP
addikt
Ezer forint egy ilyen kis szar (e lock)? Ráadásul amint le kell venni az orsórol azonnal mehet is a kukába mert utána már olyan lesz mint a busz kereke.. (körbeforog) és hiába van kenve, surlódik az aláfutásgátló kerettel. Én nem így terveztem volna meg úgy látom sok shimano kapott ilyen megoldást, kár érte mert nagyon csúnyán ront az futás simaságán. Nyilván lehet ez valakit egy picit sem izgat.
-
KunEmber
senior tag
Skacok, ez a Marosmix keverő vagy másfél kiló. (Pedig a közepeset vettem.) Nyugtassatok meg, hogy nem fogja leégetni vagy tönkre tenni a csavarozót.
-
hermanyi
addikt
-
cool13
őstag
Az a műanyag átlátszó az nagyon sokáig bírta. Azt gondolom, jó választás. Amikor elvitte a hal akkor vásároltam a Guru balsafa testűeket. Meg ilyen 6gr os Gurut. Bár ettől félek kicsit. A gumiból kieshet esetleg az úszó test. És még ebből van egy. Azért ezek a fajták, mert én nem látom a kicsi antennásokat. Testesek számomra a jók.
-
Horvi
őstag
válasz
cool13 #73450 üzenetére
Köszi. A másodikat én is néztem, csak itt is kicsit elvesztem a különféle típusok között. A guruból is van ilyen habtestű meg balsa testű. Itt a mátrixnál is van ez a műanyag testű meg fa szóval van választék. Gondolom akkora egetrengető különbség nincs köztük. Talán a hab/műanyag testű strapabíróbb.
-
Horvi
őstag
válasz
hermanyi #73448 üzenetére
Egy 3,90-es Zebco Trophy matchbotom van. A távolság szerintem max ilyen 25 méter lenne(bár ennek a saccolásában nem vagyok annyira jó). De főleg ilyen kockatavakon tolnám meg mondjuk majosligeten nyáron ha kiáll partközelbe a hal.
A guru alatt erre gondolsz? Lehet hülye kérdés de melyiket érdemes választani a kisebbet(6g) vagy a nagyobbat(10g)? -
Horvi
őstag
Nyáron kipróbálnám majd a pellet wagglerezést valami intenzíven telepített tavon csak kíváncsiságból. Az lenne a kérdésem, hogy milyen úszót javasoltok hozzá mert a pellet waggelres úszókból is van rengetegféle gyártó/forma/súly?
Köszi -
jansky1
senior tag
válasz
tepenzed #73436 üzenetére
Pontyott pikkelyezni kevés szemeteléssel Felső Barnabás videójából tanultam, szerintem ebben a topicban volt linkelve. Keszegről lejön könnyebben, az nem pattog szét.
Vér két esetben szokott gondot okozni, vagy amikor a hasüreget kiüríted, vagy pl pontynál a kopoltyúk eltávolításakor (többi halnál simán levágod a fejét, nem kell). Ezeket nem tudom, hogy tudod elkerülni. Dolgozz fólián. -
saen
veterán
válasz
tepenzed #73436 üzenetére
Biztosan van jó video, én soha nem kerestem.
Nagyobb halat meg tudsz nyúzni, az kevésbé koszos, de ha pikkelyezni kell akár egy kisebb keszeget, azt nem tudom hogyan lehetne megcsinálni kosz nélkül. Ott biztosan lesz repülő pikkely. Fel kell takarítani utána, max kiviszed az asztalt a veteményesbe valahová ahol senkit nem zavar ha marad valamennyi. -
tepenzed
őstag
Egy kicsit morbid téma következik:
Mivel idén 120 ezerért váltok éves engedélyt, ezért bár nem vagyok nagy halas, néha szeretnék elhozni keszegeket, illetve néha pontyot is muszáj lesz a családnak.
Egy gond van, mivel eddig közel volt édesanyám, neki adtam le ezt a feladatot, ha egy évben elhoztam kb 5 pontyotSzóval a fő probléma az, hogy fogalmam sincs az egész halfeldolgozási műveletről, van esetleg jó oktató videó pontyhoz és keszeghez?
Másik, hogy meg lehet ezt úgy oldanii, hogy tiszta maradjon a környezet körülöttem (ti hogy szoktátok), mert még a kertben sem folyhat a térkőre vagy a fűre vér vagy bármi, mert az asszony megöl (a konyhába nem is csinálhatom) -
hermanyi
addikt
válasz
sasa311 #73433 üzenetére
Belső vagy külső a teflon . Ha külső van rajta akkor reszelőben a méret , Ha belső akkor egy mezei teflon cserével orvosolható. Belsőt ki kell cserélni külsőre .
Steady legszívesebben kivenné az 1 es tagot ,hogy tuti ne akadjon a gumi
De a 3mm az fekete hydrohoz vagy akármilyen Holow vagy csőgumihoz kevés . -
Steady74
Topikgazda
válasz
sasa311 #73433 üzenetére
Pontyozni tuti. Legalábbis szerintem. 2.4 azt hiszem a fekete hydro és az összes hasonló csőgumi átmérője, megfeszítve kb 2. Én ennek a dupláját szoktam számolni, pontyos toppokat ezért szerelek 4.4es belsővel, az én power carp botomba 4m8as belső teflonok vannak. Ugyan rövidebb lesz a bot, de merevebb lesz a top, jobban csúszik majd a gumi, az a 10 centi meg úgysem számít (máshol igen, itt nem
).
-
Steady74
Topikgazda
válasz
sasa311 #73430 üzenetére
Sok dolgot írtam?
Nálam az ökölszabály, hogy a spicc belső átmérője legalább a duplája legyen, mint a legvastagabb gumi amit a spiccbe fűzöl. A toppoknak meg egyforma hosszúaknak kell lenniük. Nem kell félni, darabold nyugodtan. Én a 4.4es javaslom beletenni, ha gumivastagsában feljebb mész, akkor 4.8.
Jenei: grat!
-
sasa311
veterán
válasz
Steady74 #73428 üzenetére
Ezt még fel kell dolgoznom.
A srácok a Walterban nagyon rendesek voltak, az oldalkivezetest megcsinálták mindkét top set-re. Visszavágni nem vágtak vissza belőle, mert állítólag úgy ahogy van jó a fekete hydro-hoz. Ehhez nem igazán tudok hozzáfűzni egyenlőre semmit, remélem igaz, mert paraznek nekiallni szabdalni, már akkor izgultam mikor a boltban furtak meg csiszoltakGondoltam a 11esre is, de végül a 13as lett, 10 pénz volt a különbség és ezt is lehet 11ben használni ha kell.
Uk pecabol vannak itthon guru konnektorok, holnap elokeresem és mutatom mi van.
-
törölt tag
Na végül SILSTAR Yokozuna Royal Feeder 360H bot 16 500 ft ért rendeltem meg. Jövőhêten hozza a futár.
Döme orsóval remélem jó páros lesz.
-
Steady74
Topikgazda
válasz
sasa311 #73423 üzenetére
Üdv a klubban, gratulálok a bothoz! Nem látszik, hány méteres? 11,5/13?
Akár hamarabb is, ha megyünk pecázni, szólunk, ha tudsz jössz, és ott segítünk szívesen.
Itt egy táblázat a hydro gumikról. Én ezeket javaslom ahhoz a bothoz:
- 6-10 : kárász-kisponty, pont mint hermányi írta. Előke 12-ig szerintem simán le lehet menni
- 10-14: kisponty, közepes ponty, akadálymentes hideg vízben nagy is, értsd 8 kg kb. Előke 14-16 között lehet ideális
- 12-16: az ideális pontyozó gumiméret. Közepes és nagyobb pontyokra egyaránt jó 18-as előkéig tuti a cucc.
- 14-18: Daiwánál ez a méret nem tetszett annyira, nem nyúlt rendesen. 22-es előkéig bármi.
- 16-20: telibe 26-os zsinórral is lehet húzni a halat.A walter powercarp elbírja bármelyik gumit, pirossal, 24/22-ben ordasos simán bírta a gyűrődést.Igaz, hogy hajlik mint egy jó feederbot, de bírja a kiképzést rendesen.
Gumiban javaslom a MAP új gumijait, 6m 2 topszetre elég és az ára is baráti, UK peca forgalmazza. Javaslom, hogy a pontyos toppokat csináltasd meg oldalkivezetésesre, és vegyél hozzá még egy pontyos toppot amit etető topszettnek csinálj meg. A hosszokat így lődd össze:
- 4,4 mm-es belső teflont javaslok, az én megszokásom, hogy extra nagyot, akár 4,8mm-est rakok a botba és csak belső teflont. Ez a mániám. Igaz, hogy jobban meg kell vágd a toppot, de így mivel rövidebb lesz, merevebb lesz és jobban csúszik majd ki belőle a gumi. Többször, több részletben vágd vissza a spiccet bármilyen teflont is raksz rá/bele és próbálgasd, nehogy nagyon vágj, mert az már baj lesz, ha beleesik a teflon. Én egy nagyon éles konyhakéssel szoktam darabolni a spiccet, amit tűreszelővel lesorjázok ha készen vagyok és igyekszem merőlegesre megreszelni a felületet. Ha megvagy, mehet bele a teflon. Vagy ragasztod pillanatragasztóval 1 cseppel, vagy úgy vágod vissza a spiccet, hogy nagyon szorosan menjen csak bele a teflon. Mindkettő jó megoldás. UK pecánál van MAP belső teflon, nagyon jók.
- ha megvagy az egyik toppal, melléteszed a másikat és ugyan akkorára levágod. Én ezt úgy csinálom, hogy 2-3 mm-rel hosszabbra vágom a 2. toppot, mert sosem egyformák, és reszelővel addig veszek el a méretből, hogy a beletett teflonnal pont megegyezzen az első toppal.
- etető topszet. Magyar Szilárd 2005-ben világosított fel és azóta így csinálom, hogy az etetőtopszetre tett kupak legkülső széle legyen egyvonalban a felteflonozott toppokkal. Keresek képet meg leírást, Gyulai Feri mutatta meg hogyan kell etető toppot elkészíteni. Itt is van, bár nálam a képek most nem töltődnek be.
Ha megvagy ezekkel, jöhet a gumizás. Pontyozáshoz a befűzött gumit és kb 20-25 cm-et feszítem elő. Fontos, hogy befűzés előtt vegyél egy befűződrótotmeg az is, hogy a gumit nyúláshatárig húzd meg kézzel fél méterentként, hogy kicsit nyúljon.
Gumizás egyéni ízlés kérdése ki mit tesz a spiccre, én a Guru konnetorjait használom, abba a botba és a Large méretet javaslom. Ha fordítva teszed fel és a kisebb átmérőjű vége lesz a spicc felé, akkor kicsit tömít is a konnektor.Szerintem első körre ennyi elég, és még nem is pecáztál
Még annyi, hogy kérdezz nyugodtan, el lehet veszni a részletekben rendesen.
-
hermanyi
addikt
válasz
sasa311 #73425 üzenetére
12-16 os gumival 14 es előke sem gáz kidolgozza. Én azt mondanám ,hogy 20 as fő zsinór 18 as előke a teteje a guminak .Ezzel már nyugodtan lehet 10 kilós potyokat is becserkészni . Én a Dunán van ,hogy 20/12 be pecázom azzal a gumival . Ha nagyon agresszíven eszik a hal akkor 16 os előkét használok hozzá , Márnák sem jelentenek problémát 3 kilóig
-
BlackmMmDog
aktív tag
válasz
musli26 #73407 üzenetére
+1 Zoli bácsi által ajánlott botra.
-
sasa311
veterán
válasz
hermanyi #73424 üzenetére
És az említett fekete hydrohoz milyen főzsinór / előke passzol?
Megmonodm őszintén soha nem úszóztam 20-as zsinórnál vastagabbal, eddig mindenre elég volt. Laikusként azt gondolnám, hogy akkor a gumi dolgozik annyit, hogy itt akár finomítani is lehet 18 / 16-ig - vagy ezt rosszul gondolom? -
hermanyi
addikt
válasz
sasa311 #73423 üzenetére
gratula .
Keszegezni kis pontyozni kárászozni jó az a MAP Gumi . Nagydunára úsztatni 25g os laposhoz viszont kevés lesz . Nem tudod kitépni az úszót a vízből mert puha . oda a Fekete hydró ha van rá pénz , vagy ugyan az csak Holow ba a MAP tol (én ezt használom) Maga a bot elbír erősebb gumit is ,de kezdésnek a fekete (12-16) fölé nem mennék én sem . -
sasa311
veterán
Valaki bevállalja, hogy tavasszal és/vagy fórum pecán tart egy gyorstalpalót egy teljes kezdőnek? (aka nekem)
A bot egy keszeges (teleszkópos) és két pontyot top settel jött.
Találtam itthon egy ilyen gumit amit még spiccbothoz vettem de aztán sosem használtam - ez jó lehet keszegezni?Illetve pontyozni / Nagydunán úsztatni milyen gumit ajánlatok? A Walterban fekete hydrot ajánlottak, hogy annál vastagabbat ne használjak.
-
Spoon16
tag
Azt a pici Sensas fülkötőt én is használom,tök jó cucc. Elektromos horogkötőt én is rendeltem Aliról,épp a napokban kötöttem vele vagy 60 horgot,hibátlanul tette a dolgát. A legfinomabb szerkó 18-as horog volt 10-es előkével,azt is gond nélkül vitte.
Kérdés: methodos előkéknél szeretnék mono zsinórt használni. Milyen vastagat érdemes használni 10-12 körüli horgokhoz meg 6-8 mm körüli csalikhoz? 16-osakat kötöttem,de nem tudom,hogy 10 centis hosszban nem e lenne érdemesebb valami erősebbet kötni? -
hermanyi
addikt
válasz
galervin93 #73420 üzenetére
feedernél nincs , rakonál spicc botnál van
-
Horvi
őstag
válasz
WarninShotZ #73376 üzenetére
Én is a KunEmber által említett Drennan Hook Tyer-t használom. Párszor én is megnézem a hozzá tartozó videót aztán kötöttem horgot de párszor elbénáztam aztán hagytam a francba. Utána később elővettem a dolgot újra és megkötöttem vele 2 csomagnyi horgot és ráállt a kezem a dologra. Volt lehetőség tesztelni is peca alkalmával ezeket a kötéseket és egyikkel sem volt semmi gond.
-
Zoli bácsi
őstag
Nekem Carp Zoomos van..Lehet volt, mert kidobtam. Pont arra nem való, ami miatt vettem, a kis horgokat nem lehetett vele megkötni, az apró horgot nem tudtam rendesen befogatni a kötéshez. A 10-es horgot meg kézzel is megkötöm, hamarabb mint ezzel a gönccel pamacsolok.
Nézegettem az Alin, hogy rendelek másik fajtát, aminek más a horog befogatása. A Kamasaki lehet már ilyen. Aztán nem rendeltem. Az apró horgokat amiket használok, megveszem előkötöttbe. (Daiwa talán már használható). Nyáron meg bólózni is 12-es horgot használok, azt még megkötöm kézzel is.
musli26: Ebben az árkategóriában nem találsz mást, ez a legjobb.De ha iciripicirit megtoldod a keretet..... [link]
Lehet a sima H is elég lenne. Bár amiket leírtál, a linkeltet venném. -
BogyóBP
addikt
A fülkötő kis eszközön kivül van valami jobb módszer amivel pontos előkéket lehet kötni? illetve a gumikúpokon fel van tüntetve az hogy mekkora forgó ütközteti meg vagy gyárilag jár hozzá gyorskapocs is?
-
smokey213
újonc
köszönöm
-
musli26
tag
Sziasztok!
Keresek heavy vagy Xh 3.9 vagy 4.2m távdobó botot.
WalterLandba venném meg.
Ár 20k-ig
Van már 3.6 , 3.9m MH botjaim.
Erősebbet keresnék ami bírja a nagyobb kosarakat.(100-120G)
Nagyobb dobástáv elérhető legyen.(90m felett)
Ez lenne a cél.
Ezeket néztem ki:
-NEVIS VANITY CARP FEEDER 390 XH 50-150G
-NEVIS VANITY CARP FEEDER 390 H 45-130G
-NEVIS VANITY CARP FEEDER 420 XH 50-180GVélemények?
-
jjohn
aktív tag
válasz
WarninShotZ #73387 üzenetére
Kíváncsivá tettél az elektromos horogkötővel kapcsolatban, megtetszett,
pedig láttam már. Olyan lettem mint a kisgyerek a fagyis pult előtt minden kell. Megnéztem az itthoni kínálatból kettőt, [Carp-zoom], [Kamasaki]. Működésről megnéztem két videót is, érdekes volt másképp használta ugyanazon felépítésű kötőt a két ember. [Horgászonline-tól], [Carp-Zoom-os].
#73379 iceQ! annak idején az általad jelzett kötőt használtam egy darabig (még magam fabrikáltam lekoppintva a haveromét), de aztán maradtam kézi kötésnél. Az írások hatására ma elő is kerestem, úgy látszik most jobban rá áll a kezem.
-
hermanyi
addikt
válasz
galervin93 #73402 üzenetére
faca lett fel is iratkoztam azonnal .
-
galervin93
addikt
Na hát ez az előkekötős videó jó gagyi lett, de talán látszik valami. [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk dokkolókat
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-32Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest