Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
PROHARDVER!
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoli bácsi
őstag
válasz
bercsi #71300 üzenetére
Igen, én is újra felhasználom, vettem ilyen [link] szerszámot.
Nem fillérb...s, de kevesebb ólmot dobok el.diablo1984: Igen, legalábbis nagyjából egyforma. Az én elméletem, hogy a feliraton kívül a Döme címkés talán jobb csapágyakat kap, meg kihézagolják.
Nem biztos, azután gondolom ezt, hogy horgászboltban megtekergetve a Döme orsókat, majd azok Nevis megfelelőjét, a Dömések tényleg, mintha szebben futottak volna.
Más is ezt tapasztalta, mintha a Dömés kicsivel simábban futna...Amúgy a fődarabok ugyanazok, tuti, meg egy helyen is rakják össze.
Ami egyértelműen, láthatóan más, az a féklamellák. A Nevis Primus gyorsfékes, de a Döme Long Cast erre rátesz a karbon lamellákkal. Szinte pár kattanás a fékcsillagon a különbség a satu meg a kilazított állapot közt. Ez már nekem "túl gyors".....
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- AWS 5x108 R17 felni + Bridgestone Potenza Sport gumi
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- Xbox Ultimate előfizetések
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix OC RTX 3070 8GB GDDR6 Videokártya!
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Razer Blade 18 QHD+ 300Hz mini-LED i9-14900HX 32GB DDR5 RTX 4090 2TB SSD (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest