-
PROHARDVER!
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kesjarlo
csendes tag
Sziasztok!
Nagyjából egy hónapja találtam rá fórumra, Leeda bottal kapcsolatban dobta ki a gugli. Az egy tavaly év elejei hozzászólás volt. Annyira tetszett a fórum, hogy mára sikerült végigolvasnom több ezer hozzászólást. Közben sok sok jó tanáccsal lettem gazdagabb (műszúnyog, aqua pellet, stb..).
Az is kiderült hogy a HD termékeket nem csipitek, főleg a csakakéket nem. Ezzel tudok azonosulni, tavaly kezdtem újra a pecát, és bedőltem a marketing gépezetnek, és megvettem a kék pelletet, horror áron. Szépen világit sötétben a viz alatt, de egy nyüves mozditásom nem volt még rá, pedig a fele már odavan.
Megismertem Holler Imrét, és tettetek róla hogy meglegyen a bárcsakneismerném érzés. (Apropó! Láttátok az új posztját? [link] Idézném a lényeget: "Azon szerencsések közé tartozom, akiknek sikerült már jó néhány hölgyet a vízpartra csábítani, de természetesen itt most a horgászatról van szó…") Hibátlan...
Köszi a sok jó tanácsot amit megosztottatok, sokat tudok majd hasznositani belőle
Új hozzászólás Aktív témák
- Macska topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Formula-1 humoros
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpársportok
- Idén nyáron visszatér az HBO Max
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256GB SSD + 1TB HDD
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest