-
PROHARDVER!
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
dunkel
őstag
válasz
IMIIKE1998 #112098 üzenetére
Decathlonba kb. mindent vissza lehet vinni. Csináltass hűségkártyát akkor asszem 30 napig is és a blokkot sem kell megőrizni.
-
ZolkoW
őstag
válasz
IMIIKE1998 #112098 üzenetére
kérdezd meg, az ilyenkor valszeg előny, ha épségben megmarad a papír akármi, amin lógatni szokták. lehet, hogy csomagolásnak hívják...
Ha biztosra akarsz menni, rendeld neten
Amúgy Selle Italiából pont vettem személyesen, egy Qbik-ost.
Csak én nem akartam visszavinni. -
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
6030D #112093 üzenetére
Bár beléptem az ötvenedikbe,nem szeretem én sem ezt a nosztalgiázós "régen minden jobb vót"-at.Ugyanakkor látni kell,hogy ha nincs több százezer néző,akkor értelme sincs már ennek a bohóckodásnak.Sem nyúlnak öltözve,sem másképpen.Kerékpárral,vagy nélküle,ezt kizárólag a feltűnésért csinálják,még akkor is ha valóban ügyesen ráncigálják az öreg kaszás bajszát.
-
BurgBurg
tag
válasz
lsebestyen #112087 üzenetére
Meghajtod ivesre vagy a csomitartón átteszed belülre a pálcát (ha lehet), ha nem lehet akkor hajlítás, vagy ha az sem akkor olyan csomitartó kell ami passzol oda.
-
eddie1978
senior tag
válasz
Runner_fxr #112050 üzenetére
Pont az új Edge 520 plus-t akartam ajánlani. De látom, hogy a tervezés az órán még mindig használhatatlanul lassú. Azt írja Ray, hogy 4-5 perc alatt jutott az óra 30%-ig. Mire ez végez, lejár az ember személyije. Én van hogy a telefonon megtervezem. Lementem a gpx file-t. Megnyitom a Wahoo Elemnt programmal és már küldöm is az órára. Természetesen az Elemnt Bolt nem tervez újra. Nekem ez nem szempont.
-
6030D
addikt
válasz
Hasaggymeg #112090 üzenetére
Régen minden jobb vót... akkor nem csapattak keresztben a faluban a Simsonnal meg a Zsigulikkal, meg a Mátrában, meg a Pilisben. Pedig ott csak egy maroknyi ember látta. Most csak annyi a különbség, hogy többen látják.
Amúgy az összes magyar szerpentinen látsz ilyet, csak van rajtuk fék, outival mennek, de nagy része nem ismeri, ilyen tempónál mikor áll meg. Max videó nincs róla. Ezeken legalább látszik, hogy közük van a bringához.
Félreértés ne essék, nem támogatom a fék nélküli fixit! -
eddie1978
senior tag
-
ZolkoW
őstag
válasz
IMIIKE1998 #112082 üzenetére
ja, igen, a nyeregcsőre
-
eddie1978
senior tag
válasz
Napfénysüti #112079 üzenetére
Hurrá. Majd ne felejts el. Mehetünk egy laza kört. Tényleg lazát. Nem vagyok gyors.
-
BurgBurg
tag
válasz
FIREBLADE78 #112028 üzenetére
Igen, cseréld. UV, hő, izzadság kikezdi. Nekem is ilyen az egyik bicómon a markolat. Gusztustalan érzés.
-
Toobee
veterán
válasz
Napfénysüti #112079 üzenetére
Ezt teljesen megértem. Én is néztem mit lehetne újan venni, de amennyit szántam rá, abból a belépő enduro gépek jöttek ki, 2000 EUR alatt tényleg nincs semmi belőlük.
-
ZolkoW
őstag
válasz
IMIIKE1998 #112075 üzenetére
Ez olyan 10mm hátranyúlású lehet, tehát ha cseréled nulla hátranyúlásúra, már pont ott vagy, ahol szeretnél.
smkb: BB7 épp van itthon leszerelve, de amúgy aláírom, BB5-öm is volt. Nem is magamnak, csak hátha valaki épp ilyesmit keres. Egyedül a gyorszárazás nem tetszik benne, persze az magasabb árszint szokott lenni...mondom ezt csupa gyorszáras kerékkel, de épp emiatt próbálnék már egy átütőset.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Toobee #112073 üzenetére
Használtan persze hogy jobbat lehet kapni ha bevállalja az ember. De azért a Canyonok ár/érték aránya még újként se rossz. Én is jövő héten készülök rendelni tőlük egy 2800 eurós gépet mert nem merek használtat venni. Nekem fontos hogy teljesen patent legyen még garanciával.
-
J.C.G.
aktív tag
válasz
eddie1978 #112056 üzenetére
Köszi a beszámolót, elmentettem későbbre. Nem semmi, hogy bevállaltad a kilátós történetet. Ott Badacsony felől csak lépcsőzni se gyenge.
Nekem mint kezdőnek elég megterhelő volt idén a Badacsony, Magashegy pincészet körüli tekerés. Elég sok helyen kellett felfelé tolni a kerékpárt. Aztán a Szászi pincészet mellett volt egy kellemes kavicsos út még ami kivezetett a Szigligeti útra. Kulacs nélkül indultam el. Első ivó pont még Badacsony és Tördemic közötti borozóban volt, utána már csak a Magashegy pincészetben, aztán valami forrásvíz és a Szászi. Gyönyörű a kilátás onnan is, megéri a fáradozást. -
6030D
addikt
válasz
eddie1978 #112064 üzenetére
Nagggyon tetszik!
De az ilyen kis apróságok miatt főleg. 32-38 fog között, forgatással állítható láncleesés gátló. Minimál stílus, 4,6 g. -
Toobee
veterán
válasz
Napfénysüti #112070 üzenetére
Én új kerékpárt még nem vettem, de ilyen árak mellett nem is fogok szerintem. Mondjuk ennél a 2600 EUR belépő modellnél maradva nézzétek meg mit lehet kapni ennél olcsóbban. Amikor voltam megvenni a Specit, megnéztem ezt is, bár bőven bőven kereten kívül volt + L-es is, de álom ez a bicaj és tényleg úgy nézett ki, mint amit most vettek ki a dobozból (bocsi a tárolt változat miatt, idő közben szerintem el is adták). De lehetne még mit válogatni ettől az eladótól még olcsóbb kerékpárok között is: Trek, Cannondale, Speci. Nyilván a másik oldala, hogy gari ügyben max a bolt jóindulatában bízhatsz, sajnos hiába van az én vázamra is lifetime gari, az csak az első tulajnak szól, ezért nem is mertem egyedül bevállalni az átnézést, megkértem Runner-t
Épp most van nála első szervizen a kicsike, a telót bombázta szét, meg a középcsapit kellett megnézni, remélem nem cserés.
-
trialboj
őstag
válasz
norrberth #112066 üzenetére
Ezzel az a baj, hogy nem csak magukat veszélyeztetik amihez joguk van. Hanem az összes autóst, amelyek közül páran megijedhetnek hogy elütik őket, félrerántják, és árokba borul egy család stb.
Gondolom jó érzés fék nélkül 50 el száguldani autókhoz közel, mert csupa adrenalin, de ettől még az értelmesebbje kinövi 25 éves korára. Pont úgy ahogy az autóval való előzgetést - cikázgatást.
#112071) ZolkoW
Ez érdekes, megfontolom. Amúgy nem cserés, kicsit kopott 1-2 golyó, de nem komoly. Csak szeretném ha lenne belőle tartalék, hogy ha kell akkor egyből lehessen cserélni.
-
ZolkoW
őstag
válasz
trialboj #112055 üzenetére
Az most jutott csak eszembe, hogy ha a golyókat leméred, azok helyett külön is tudsz venni, a kosár, ami összetartja, semmi egyéb funkciót nem lát el, tehát az mehet vissza.
Egyébként tuti, hogy cserés ez? én kormánycsapágyat még életemben nem cseréltem, max új vázhoz vettem, amikor nem volt hozzámás: gravel jellegű bringának ez most elég jó ajánlat, nem? Planet-X London Road
Itt is van valakinek, meg ajánlottátok, de ha jól emlékszem, drágább szokott lenni. -
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Hasaggymeg #112065 üzenetére
Az SLX-et nézted? Van SL is ami megfizethetőbb (2600 eurótól indul a komplett bringa).
-
ZolkoW
őstag
válasz
tacto #112060 üzenetére
Egy Redline Monocog szett, használtan vettem pár éve, akié akkor volt, elég jó helyezéseket ért el vele itthoni maratonokon
Most, hogy szét volt szedve, lemértem: a váz FSA Orbit fejcsapággyal 3013g, a villa 1288. De tudatában vagyok, hogy nem ezért nem lennék dobogós vele -
eddie1978
senior tag
válasz
norrberth #112066 üzenetére
Néha bedobja nekem is a yt.
Látványos, laza stb. Veszélyes.
Viszont mi a tökért nincs fék? Minek elkoptatni a külsőt? Mindenki ki akarja hozni a legtöbbet a megvett gumiból.
Ha jól emlékszem, akkor pont a nyuszis/pandás videónak volt egy hogyan készült verziója. Azért ott látszott, hogy nem mindig adja ki.
-
norrberth
addikt
Huligánok! [link]
-
Hasaggymeg
Topikgazda
-
eddie1978
senior tag
Van új Canyon Lux.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
FIREBLADE78 #112048 üzenetére
Ha egyszer elkezdett széthullani,lebomlani (hideg,meleg,UV stb-től) akkor onnan vége neki.
(#112055) trialboj...miért tennének a kúposba jobbat mint a másikba? Ez olyan mintha azt mondanád az ipari csapágy jobb mint a régi kónusz,meg golyók...hát nem,az anyagminőségen múlik,azért mert újabb egy találmány nem feltétlenül jobb is.A kúposnak az az előnye (legalábbis így indokolják),hogy az alulról kapott értelemszerűen nagyobb terhelést nagyobb felületen ossza el,így tartósabb (kellene legyen).Amúgy meg kizárt,hogy ilyen golyókoszorút ne lehessen kapni,kicserélni meg csak akkor kell ha rág,akadozik.Tisztítani,zsírozni és vissza vele.
-
jjeahh
nagyúr
válasz
ZolkoW #112046 üzenetére
Szép, ezzel a stucnival a Marin Pine Mountain ugrott be róla.
-
RaiZka
tag
válasz
ha tenyleg eladod, szolj mar ram
en pont 310et keresek valami normalis aron.
-
StLui
veterán
-
eddie1978
senior tag
Hazatértem a Badacsonyi tanúhegy túráról. Gulács, Csobánc, Szent György hegy és Badacsony.
Röviden:
A tanúhegyek nem alkalmasak a bringázásra. Az aljukban még csak-csak el lehet jutni valameddig, de feljebb már tolós/húzós/háton vivős.
Hosszan:
Gulács:
A hétvégi kertekig simán járható. Ahol bemegy az erdőbe az út, onnantól tekerős és tolós szakaszok váltakoznak a kidőlt fák és a meredekség/laza talaj miatt. Majd amikor elértem a csúcshoz vezető kereszteződéshez onnantól csak tolás volt. Először bazaltfolyam. Az mint a vasúti töltés x3. Szerencsére ez a déli oldalon átment ösvénybe. Itt aki bátor, néhány szakaszon akár tekerhet is. Én inkább toltam. Felérve a kilátás pazar. Badacsony, Szigligeti-vár, Szent György hegy adja a panorámát. Lefelé a csúcsról a kereszteződésig gyalogos téma. Onnantól az északi irány még a CX-szel is gurulható és tekerhető. Itt egy jó darabig az erdőben tekertem, majd szőlőültetvények mellett vezetett az út. Innentől aszfaltos szakasz jött egészen Gyulakesziig.Csobánc:
Ez a legtekerhetőbb a négyból. Gyulakeszin a templomnál fordultam rá toronyiránt a hegynek. Egész hosszan tekerhető. Majd a Rossz templomntól én toltam inkáb. Tül meredek és laza a talaj. Bár látom van Strava szegmens fel és le irányban is. Bátrak akik bevállalják. Itt erdőben vezet az út. Innen kiérve ismét szép kilátás nyíik a Badacsony/Gulács/Szigliget/Szent György hegy hegyekre. Az északra visszafordító vasúti talpfás. Majd az egyenes is a legtöbb helyen tolós volt nekem. A déli irányba visszafordító utáni emelkedőt egy darabig meg tudtam tekerni. Majd tolás fel a várig.
A legszebb kilátás a Csobáncról van mind közül. A fent említett négyest a Balaton zárja délről. Ha csak egyet lehet választani, én a csobáncot választanám.
Na itt készült a legtöbb fénykép a panorámákhoz.
Voltak siklóernyősök is.
Legurulás ugyanezen az útvonalon.Szent György hegy:
A Csobáncról toronyiránt mentem volna, de a megtervezett útvonal egy sártenger volt. Fel kell tudni adni. Visszafordultam és Tapolcát érinve kerültem meg a szakaszt Kisapáti felé. Itt a temetőnél mentem neki a hegynek. A túristaházig többnyire tekerve eljutottam néhány tolós szakasz beiktatásával. Na onnantó a Jégbarlangot érintve beindult a szopóroller. Aki bringával jött az a túristaháznál lezárta és gyalog ment fel. Én zárat sem vittem, de nem is hagytam volna ott a bringát. A jégbarlangból tényleg igazán hideg levegő jön fel. Na utána érdekes volt a feljutás. Bringa előrelök, majd két fék behúz. A gépre támaszkodva egy lépést előre, majd így tovább. Afenti kilátópontról a korábbi két megmászott csúcsot lehet más perspektívából szemlélni. Az arra járó gyalogtúrázók információi alapján lementme a bazaltorgonák felé. A csúcs itt kimaradt. Lefele itt sokkal könnyebb volt mint a Jégbarlang felől felfelé. Lefelé elvétettem egy fordulót, így Kisapáti előtt értem le. Újra át a falun a Badacsony irányába.Badacsony:
Nemesgulács felől érkezve a kereszteződéshez egyenesen tovább mentem Köbölkút és Korkovány felé. Ez a szakasz még többnyire tekerhető volt. Amikor egy jobbossal ráfordultam az emelkedőre, az ott lévő túristák megejegyezték, hogy "ez hülye". Na itt még tekerhető vol a szakasz. A kilátót jelző táblától, ami 580m-t momndott, szinte végig tolós volt. Felérve egész jó volt a kilátás, bár a kilátó kialakítása nekem nem tetszik. Túl sokat kitakar. Innen a Rózsakő felé lépcsőztem le. Volt még szép kilátást nyújtó kilátópont útközben is több. A Rózsakőtől legurultam a lefelé vezető út korlátján, mert az jobb volt mint az út amihez tartozik. Itt a Kisfaludy házhoz lyukadtam ki. Onnantól végre jó minőségű út és igen meredek lejtő kovetkezett.Innen már csak visszatempóztam a Badacsonyörs szélén hagyott autóhoz.
Nem nagy a táv és a szint sem. Ellenben piszok fárasztó a bringát húzni-vonni.
A tavalyi karikám, ahol a Cobranco-ék által bejárt útvonalat jártam be, sokkal jobb volt. Ott csak a Csobánc volt a mostani négyből. A többi normál tekerhető szakasz volt. Badacsonytomaj-Csobánc-Diszel-Tapolca-Vállus-Balatongyörök-Badacsonytomaj. Ezt ajánlom. A mait nem vagy inkább gyalog valamelyik hegyet. Ami a Csobánc legyen. -
trialboj
őstag
A héten folytatom a saras csapatás utáni kármentést
Létezik hogy ilyen kúpos golyóscsapágyat már nem lehet külön kapni?
A boltban azt mondták hogy nem is értik hpgy lehet kúpos fejcsőben ilyen gagyi csapágy.
Mivel még nincs megkopva (nagyon) nem indokolt a teljes csere, de érdekelne hogy tényleg nem árulják ezeket külön, vagy csak kitartóan kell kutatni a kisebb boltokban is?
-
zoli03
őstag
válasz
Brytonok közül amiket most kapsz, mindegyik csak vaktérképen tud navigálni (az 530 is). Az 520-as Garminon már rendes térkép van, de elvileg nem tervez újra, ha letérsz az útvonalról. A 820 és az 1030 már az újratervezést is tudja. Szerintem az 1030 kicsit nagy már, a 820-on meg csak érintőgombok vannak. Én sokat gondolkodtam rajta, maradt az ütés/csepálló telefon egy normális tartóval. Terepen sem esik, és megvolt 15e Ft-ból.
-
inifini
tag
válasz
Szerintem ezen még nincs térkép, a 820-ason már van. Az sokat jelent, sokkal használhatóbb.
-
ZolkoW
őstag
válasz
6030D #112047 üzenetére
metál, és matt lakkal fújva. eredetileg narancsosabbat képzeltem,de a kártyák,amikről színt lehetett választani, elég picik voltak, és valahogy nagyobb felületen más..
ez elég közel van a rozsdaszínhez, főleg a lakkal együtt. meg utólag lehet,hogy a fényes lakk előnyösebb lett volna, de ez már ilyen marad . (úgy indult, hogy megjöttek a fékek, és ha erről a régi fékeket leszerelem, azzal az alkatrészek 50%-át már el is távolítottam - nna, remek alkalom a régóta tervezett átfestéshez!
)
-
Gondolkozom, hogy lecserélem a Bryton 310-et egy olyan órára amire útvonalakat is tudok tölteni.
Akár már a Bryton 330 is jó lehetne, de annyira nem ismerem ezeket a készülékeket.
Feltételezem, hogy egy ilyen azért jobb lenne: [link]
Nincs szükségem a legkomolyabbra, de valami jót szeretnék venni. Ami normálisan kezeli az útvonalakat és pontosan navigál. Mit ajánlanátok? Köszi! -
6030D
addikt
válasz
lsebestyen #112033 üzenetére
Rockbros?
ZolkoW: jó ez a szín. Metál, gyöngyház vagy valami fény van benne?
-
ZolkoW
őstag
válasz
DUB Inc. #112045 üzenetére
van az a fajta gumis markolat,ami szerintem önmagától is megragacsosodik az évek alatt. én (kivéve ha gyerekkel csak a játszótérig gurulunk) mindig használok kesztyűt, mert izzadtan már csúszna, szivacsmarkolaton nem kéne, de azt meg annyira nem szeretem (és nem is bizonyult tartósnak)
más:
régi bicó,új szín, bár néhány alkatrész is cserélődött (fékek, meg átköltözött a kerékszett a másikból)
a hajtás oldalon kevés érdekes van, csak egy 30-as tányér, meg 18 fog hátul -
DUB Inc.
aktív tag
válasz
FIREBLADE78 #112042 üzenetére
Az izzadság nem cimborája a markolatoknak.
-
6030D
addikt
válasz
anorche1 #112043 üzenetére
Jó kérdés, szerintem jobb kéz szabály.
Amúgy egy kijárattal odébb meg van mackósajt a kerékpárosnak az egyik irányból, viszont gyalogút+bringaút vége táblával, tehát csak tolhatod. Akkor meg zebra kellene... érdekes, vagy ellopták a táblákat, vagy egy nagyon ügyes tervezés része. -
anorche1
őstag
Sziasztok!
Itt kinek van elsobbsege? Mert a kerekparosoknak nincs stop vagy elsobbsegadas tabla, az autosoknak sincs tabla a kerekparosok reszere. Es nem zebra.
https://www.google.sk/maps/@47.0154187,18.1673873,3a,75y,129.04h,73.81t/data=!3m6!1e1!3m4!1svpG-S5um-DoOgGYJ1rdNHQ!2e0!7i13312!8i6656?hl=hu -
Toobee
veterán
Roseról rendel mostanában budapesti kolléga? Vagy esetleg hozzám becsatlakozna? Jó lenne 100 EUR összeget elérni, hogy ne legyen posta, de nekem csak egy Nobby Nic kell 20 EUR értékben, meg 12,95-ért Stan's szelep.
-
deny330
senior tag
válasz
trialboj #112037 üzenetére
Continental katalógus. 33. oldalon ott vannak a keverékek név alapján, ha esetleg ez segítene.
-
vaksi8
senior tag
válasz
zolem #112031 üzenetére
Igen azokat is néztem, csak már a költség felett van. Az 1.0 férne bele.
[StLui/B] Hervisben árulják Kilimanjaro vagy X fact néven. Konkrétan erről lenne szó
(B)[/chubby2o6B] Köszi neked is az okfejtést!
-
trialboj
őstag
-
Sped
aktív tag
Slime defektvédő folyadék magasabb, 6-7 bar nyomáson is teszi a dolgát? Erősen gondolkodok azon, hogy az új Speeder kerekeit feltöltetem mert ma is kaptam egy defektet... kikészít ez a sok építkezés. (vagy csak érzi a bicaj, hogy lassan elválnak útjaink...
)
-
chubby2o6
senior tag
válasz
vaksi8 #112027 üzenetére
Pedig a "széttaposott" Merci valószínűleg gazdagabb felszereltséget kínál, a vezetési élményről nem is beszélve.
Bringára lefordítva, ebben az árban jó eséllyel sokkal jobb minőségű alkatrészekből összerakott gépet kapsz használtan. Ne ragadj le ott, hogy Shimano alkatrészek meg hidraulikus tárcsafék. Shimano-n belül is vannak bőven különbségek ( maradva az autós példánál, egy Fabia is Skoda, meg egy Octavia SuperB is, mégsem ugyanaz a kettő ), az olajos fék meg ebben az árkategóriában általában kb. belépő szint. Ha külön akarnád megvenni, olcsóbban megkapnád cakk-pakk, mint egy erős középkategóriás madzagos féket tárcsa nélkül.
Nem akarlak lebeszélni az újról, sem rábeszélni a használtra, csak arra szerettem volna rávilágítani, hogy ennyi pénzért akár egy sokkal magasabb felszereltségű, jobb cuccokból összerakott bringát is találhatsz a használtak között. -
lsebestyen
addikt
Montira elfogadok én is markolat tippet, valami olcsó kéne.
"Boltbajárós"
-
zolem
aktív tag
válasz
FIREBLADE78 #112023 üzenetére
Lengyel.... Taiwan 😁
(#112027) vaksi8 Én Ctm tranz 2.0 2017 vettem, akkor azt tűnt a legjobb vételnek. -
DUB Inc.
aktív tag
válasz
FIREBLADE78 #112028 üzenetére
Kesztyűt használsz?
-
FIREBLADE78
addikt
Ha a markolat ragad az a mocsoktól van?
Lecsapattam sterimoval,de nem javult a helyzet. Cserére érett?
-
DUB Inc.
aktív tag
válasz
IMIIKE1998 #112010 üzenetére
Egyébként tudok Neked adni kipróbálásra egy kemény Merida nyerget, ha gondolod.
-
chubby2o6
senior tag
Sziasztok!
Nemrég volt szó szerelő állványokról, ezt most találtam, meg is rendeltem.[link]
Valakinek van vele tapasztalata? -
Sped
aktív tag
válasz
Redneck #111898 üzenetére
Bűvészkedhetsz a kormánnyal meg a többi dologgal, de a helyzet az, hogy nem vagy elég edzett.
A montimon szinte minden gyári még a hajtást illetően, sőt még a külsők is, az elmúlt két évben óriási léptem előre állóképességben, súlyzós edzések, futópad, plusz hosszabb tempósabb bicajozások, és amellett, hogy ledobtam 15+ kg-t, a korábbi 20 km-es kifulladásokhoz képest most tempósabban tekerek le 80 km-t és nem mondom, hogy meghalok a végére, de nem vagyok ki teljesen. És ezt egy montival!!! A 4,5 km-es munkába meneten már meg se izzadok, kivéve nyáron a 40 fokban, de ez érthetőszóval a sokat tekerés meghozza a gyümölcsét, csak türelmesnek, kitartónak és elszántnak kell lenni.
és bátran használni a váltót, le-fel, hadd dolgozzon, azért van. sok sikert!
-
vaksi8
senior tag
Sziasztok!
Bringát szeretnék vásárolni és hát elég laikus vagyok a témában.
A kiszemelt példány egy cross trekking ezekkel a paraméterekkel: FELNI Shining A-M6, Kenda K-197 gumi
VILLA HL CH-141
VÁLTÓ 24 sebességes Shimano Deore RD-M591
FÉK Promax TX-107L Váz aluminium
Az ára akciósan egy kiló lenne, mennyire vállalható? Hobbi cél a felhasználás jellege, kisebb túrák. Vagy javaslatokat szivesen fogadnék olyan 120.000 ft ig bezárólag. Tudom karcsú a keret, de ennyit szánok rá!
Köszönöm! -
DUB Inc.
aktív tag
válasz
IMIIKE1998 #112010 üzenetére
Azért így képről nem tűnik annyira párnázottnak, hasonló lehet az én nyergemhez és ha hosszabb távokat szeretnél menni, akkor biza nem árt a jó gatya. A tapasztaltabbak szerint a bicónaci és a nyereg a legfontosabb, ha élvezettel szeretnél bringázni... Osztom, én is ezt tapasztaltam.
-
-
szkink
aktív tag
válasz
6030D #112001 üzenetére
KB 4 hónapja hajkurásztam a Performance Conti külsőket a fórum (és asszem te
) ajánlása alapján (már 2db elégedett használója vagyok),volt olyan bolt aki még képet is küldött az eredeti gumiról hogy tuti biztos azt kapom amit kinéztem,sajnos azt tapasztaltam hogy nagyon kevés helyen volt feltüntetve (a sok shop.hu) oldalon a drótos vagy hajtogatós jelző,talán az ára volt árulkodó a drótosnak ami 3-4 ezerrel volt olcsóbb,ezért én minden alkalommal inkább telón érdeklődtem.
ivana: itt kicsit olcsóbb és szokták akciózni
-
ShiTmano
aktív tag
Szerintetek ez hamis vagy "éjszakai műszakos"? Van náluk egy csomó Ritchey karbon cucc és 100%pozitív a feedback.
-
válasz
IMIIKE1998 #112003 üzenetére
Selle Italia Gel Flow, nagyon szeretem, igaz az enyém randa és szakadt, cserébe valami 3000-res bolha pakkban vettem használtan, nem 20-ért.
-
Bati0501
őstag
válasz
FIREBLADE78 #112005 üzenetére
Mert nincs benne betét.
-
DUB Inc.
aktív tag
válasz
IMIIKE1998 #112003 üzenetére
Bringásnacit használsz?
-
IMIIKE1998
őstag
Na vettem is egy 5k-s deca pumpát, eddig elégedett vagyok.
Más: Outisok! Ti milyen nyerget használtok? Az alap nyereg valami borzalom a bicómon. Túl puha és emiatt kényelmetlen. Továbbá jó lenne, ha lenne középen kivágás. -
6030D
addikt
válasz
FIREBLADE78 #111998 üzenetére
A Speed King az egy versenygumi, baromi könnyű és gyorsan kopik. Nincs is más belőle, csak a Race Sport verzió. A RK-ből van többféle kivitel.
Közben találtam egy ilyet, ami megmagyarázza, hogy trialboj-nak miért kopik jobban a Sport verzió (Standard compound). Ezt már írtam is többször, hogy más, mint a Performance. Viszont amit nem értek, hogy Hasaggymeg gumijának a múltkori tüskés kép alapján Performance-nak kellene lennie az oldalfal mintázat alapján, de állítása szerint drótos.
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Mavic 2 Pro drón szett - 1" Hasselblad kamerával
- Renpho Reach masszírozó készülék
- DJI MINI 4K Fly More Combo 1 órát repült teljesen új és hibátlan DJI CARE CSEREGARANCIA!
- DJI Mini 3 Fly More Combo RC - GARANCIÁLIS drón szett +koffer
- DJI Air 2s Fly More Combo drón szett (FMC) 3 akkumulátorral, extra ND szűrőkkel
- Gombászkönyvek egyben
- iKing.Hu - Google Pixel 9 Pro Fold - Obsidian - Használt karcmentes
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- AKCIÓ! Intel Core i5 4690K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest