- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Milyen TV-t vegyek?
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Melyik tápegységet vegyem?
- HP nyomtatók
-
PROHARDVER!
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mezga Aladár
veterán
válasz
Hasaggymeg #111887 üzenetére
Majd írd meg mennyit javult a teljesítményed.
-
Redneck
nagyúr
válasz
jjeahh #111895 üzenetére
Azért nem úgy kell elképzelni mintha Bubin ülnék, de egy országútis rádőléshez képest felegyenesedett.
Kaptam már tippet arra hogy fordítsam meg a stucnit, de a hézagolók kivételét még senki sem írta. Két gyűrű van a stucni alatt, nagyjából 1-1,5 centisek lehetnek összesen.DUB Inc.:
Nem fogom elhagyni a sisakot, ezt már írtam korábban. Este egy 33 éves lebénult motoroshoz "volt szerencsém", nem frankó az ilyesmi. -
jjeahh
nagyúr
válasz
Redneck #111872 üzenetére
+1 az előttem szólóknak, én tavaly vettem meg az első montim, azóta érzésre nagyon sokat fejlődtem, gyakran ott ahol a legelején 22-34T-vel tekertem ki lihegve (elöl legkisebb, hátul legnagyobb), most 32-23T-vel megyek és a végén nem fulladok ki. Igaz napi szinten tekerek és télen is hajtottam a cangát, de előbb-utóbb te is fejlődni fogsz, ez biztos
. Nekem is smart sam van, nem hinném, hogy az annyira korlátozna, persze ne outisokkal "versenyezz", azokat semmilyen gumival nem fogod lekörözni
. A kormány alatt meg ha sok a hézagoló, szerintem szedd ki őket és tedd a stucni fölé, max ha nem tetszik majd visszarakod. Én pl. képtelen lennék nagytatás trekkinges testtartással tekerni, no meg ha tényleg haladni vagy mászni is akarsz, akkor nem árt a sportosabb pozició.
-
6030D
addikt
válasz
Redneck #111882 üzenetére
Most komolyan a sisak tömegétől várod a megváltást? Van benne egy cimke, rajta a súlya, kb 290 g... Egy erős kv utóhatásával többet nyersz.
Az ellenállása sem számít. A ruhád többet lobog rajtad.
De amúgy nyereg fel, stucni le, spacerek ki és máris gyorsulsz. Core edzést nyomj azért mellé.
-
parkr
őstag
válasz
trialboj #111877 üzenetére
így megy a dolog. két szerszám is kell hozzá.
-
DUB Inc.
aktív tag
válasz
Hasaggymeg #111883 üzenetére
Ott a pont. Tipikus kezdő hiba (sorry): nagytányér használata mindenáron... Tanuld meg ügyesen elosztani a fokozatokat.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
Mezga Aladár #111886 üzenetére
"Azokat" a trükköket még nem tudom,de egy inhalátoron már gondolkodom.
-
Mezga Aladár
veterán
válasz
Hasaggymeg #111883 üzenetére
én már (majdnem) minden trükköt tudok
Majd ha úgy dörgölsz lefelé mint Froome a Giro-n na majd akkor.
-
Benir8
senior tag
Senki nem használ országútira kis sárvédőt?
Nem esőben kellene, hanem utánira mikor vizes az út, ne kapjon fel nagyon a vizet az alsó vázra, meg a hátsómat. Külön célra nem találták ki, mert túl szűk a keréknek a helye? -
eddie1978
senior tag
válasz
IMIIKE1998 #111876 üzenetére
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
Szerintem a sisak lesz a hibás,nem elég áramvonalas...
...komolyra (és rövidre) fordítva a szót,a technika hiányzik tekerésedből,de ne izgasd magad,jönni fog az is.Figyeljed azokat akik látszólag faxán mennek fölfelé,rájössz mit nem csinálsz jól.Ahogy varsam kolléga írja,túl nagy az áttéted/lassú a csapásszámod,úgy csak a muglik tekernek,azt sokáig nem bírják az izmok.Amúgy meg örülj,mert van hova fejlődni,én már (majdnem) minden trükköt tudok,tehát innen már csak a fizikai fejlődés segítene nekem.
(#111877) trialboj...hát az bizony nem csak úgy megy,azt nem lepattinthatóra készítik,bár itt talán akad olyan is aki leszedi,zsírozza.Az tulajdonképp a lelke a csapágynak,megsérülve vége neki mint a botnak.
-
Redneck
nagyúr
válasz
Mezga Aladár #111879 üzenetére
Oké, nem lehetek türelmetlen, csak azt hittem kicsit tempósabban tudok majd haladni.
Szokatlan hogy néha olyan mintha állnék, régebben 26-ossal pedig mentem mint az állat, és másoktól is ezt látom.
Kíváncsiságból kipróbálom minden nélkül, elvégre régen sem volt rajtam táska és bukó.varsam:
Erőlködni nem erőlködök, csak könnyebb fokozatokban úgy érzem nem haladok. A táska és tartalma nagyjából 3-4kg szokott lenni.Hasaggymeg:
Oké vettem, kipróbálom nagyobb csapásszámmal is, egyelőre kénytelen vagyok benyelni hogy "lassan de biztosan" kell menjek. Felfelé mondjuk sokszor kiállva rátekerek, anno ezt szoktam meg, sokat jártunk dimbes-dombos terepekre csapatni. -
6030D
addikt
-
-=RelakS=-
veterán
Ha eltörik a küllő, az jobbára egy éles pattanás.
De mi van akkor, ha hasonló pattanásból többet is hallok? Egy hete vettem újra elő a bringát, és folyton pattan benne valami. -
varsam
őstag
válasz
Válts úgy, hogy ne erőlködj, hanem pörögjön a lábad. 42-12/14 elég durva fokozat, kb lejtőn lefelé használom..
Legyen meg a 80-90es pedálfordulat.
Amúgy meg edzettség kérdése is, ami idővel megjön ha tekersz rendesen.
Egy sima táska meg sisak nem komoly súly, kivéve ha 20kg a táska -
trialboj
őstag
Levettem a hajtókart hogy megtakarítsam a hajtást, és gondban vagyok a pressfit-es középcsapággyal?!
A bal oldali szépen mozog a jobb oldali viszont nem forog olyan könnyen, nem darál v darabos, de kicsit jobban meg kell feszítsem az ujjamat hogy elfordítsam... ez gondolom egy hajszálnyit elvesz a tekerési energiámból is.
Na most amit én erről a rendszerről tudok az annyi, hogy nem jó rá az a kulcs ami nekem van : )))) Így néz ki jelenleg azt a feket sapkát nem lehet kipattintani hogy kimossam wd40 el, és ujrazsírozzam? Vagy ez nem így működik?
-
IMIIKE1998
őstag
Kezdek amúgy rájönni, miért nem kényelmes a hoods. Szerintem picit előre dől a kormány és tekeri a kezemet abban a pozícióban.
-
Redneck
nagyúr
válasz
Mondjuk így végigolvasva logikus hol vesztek annyi erőt. Kipróbálom majd plusz súlyok nélkül.
A gumin és a kormányon tudok változtatni, a táskára mindenképp szükségem van, a sisakot pedig nem szívesen hagynám el. Persze kényelmesebb lenne nélküle, de egy váratlan helyzetben jól jöhet...Mezga Aladár:
Nem versenyezni akarok, csak haladni, és ha lehet, nem feltétlen bámészkodó turista vagy nyugger tempóban. -
Redneck
nagyúr
Kicsit le vagyok törve. Egyszerűen nem tudom eldönteni, hogy gyenge szar vagyok, valamit rosszul csinálok, vagy a szuboptimális felszerelés hátráltat? Esetleg mindhárom?
Leginkább Budán kerékpározok, de azt vettem észre, hogy sokan, mindenféle erőlködés nélkül, lazán letekernek 26-os mountain bikeokkal, és néha jól megpakolt (táskákkal, fém sárvédőkkel, lámpákkal felszerelt) városi gépekkel.
Persze, érzem hogy még nem vagyok Froome, de kicsit olyan, mintha rengeteg erő menne kárba. Leginkább a 42 fogas nagytányéron megyek, hátul a legkisebb 3-4 fogaskereket használva.
Oké, a Smart Sam gumi nem betonra termett, és a légellenállásom sem mondható optimálisnak, de ennyire hátráltatna? A hátamon táska, a magas gyári kormány miatt felegyenesedve megyek, és rajtam az Abus Hyban sisak.Vagy fogjam fel úgy hogy ezzel a csomaggal jobban edzem magam?
-
garage112
aktív tag
Ebbe a vázba belemenne átütőtengelyes agy, és ha igen akkor milyet érdemes venni bele? Illetve, ha nem akkor milyen agyat és felni szettet érdemes vennem ami bírja a streetet, enyhe DH/freerideot? Erről a vázról Erről a vázról lenne szó
Előre is köszönöm a válaszokat! -
minas
aktív tag
Melyik a 2-3 legjobb oldal, ahol az apróhirdetést (alkatrész) érdemes figyelni?
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
Napfénysüti #111859 üzenetére
Szebbnek nem szebb,de jól áll neki a málha.
-
DUB Inc.
aktív tag
válasz
Napfénysüti #111859 üzenetére
-
albiosz
őstag
Sziasztok!
Trekkingből 52 cm váz az mekkora embernek ideális? Gugli nem a barátom, ahány oldalt találok, annyi féle mérettáblázat. Nyilván sok mindentől függ, de nagy átlagban?
-
haiiro_o
tag
Persze, hogy elkezd szakadni az eső és itt csövezek egy buszmegállóban..
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Hasaggymeg #111857 üzenetére
Így sokkal szebb.
-
flash-
veterán
üdv
zefal arctica 750-es kulacs fedőt hol tudnék venni? a mostani kupakon belül a pöcök megtört
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
Napfénysüti #111846 üzenetére
(#111852) Jester01...a nagy jóval kopottabb,de még az is elmenne valamennyit.Köszi!
-
csƵ
addikt
Biciklit milyen céggel érdemes szállíttatni? Soha nem adtam még fel ekkora terjedelmű árut.
-
jjeahh
nagyúr
Ma amúgy lendülettel nagy sebességgel parkolt fel a bringasávra egy Opel Astra és csikorgó kerekekkel állt meg úgy, hogy centiken múlt az életem, ha reflexből nem rántom balra a bringát elütött volna. 1. nem értem mi a t*k*mért kell a városban rallyzni, 2. azt sem értem miért parkol egy rakás ember a bringasávra
. Nomeg 3. ez egy kisváros, ahol annyi az autó, hogy egymástól nem tudnak haladni, parkolóhely meg lassan absz nincs, általában gyorsabban eljutok montival is bármelyik végébe, mint a család vagy ismerősök autóval. Akkor meg miért nem járnak bringával?
. Számomra a tanulság: terepen kell tekerni, mert a medve túlszaporulat ellenére is biztonságosabb, mint emberek között
A külső gumi témához. anno nyávogtam volt, hogy a Smart Sam cingárabbnak néz ki, mint a Rapid rob, de most már szélesebbnek tűnik. Tanulság: valszeg újan minden gumi magassabb-keskenyebb és idővel a használat miatt picit szélesedik
-
Jester01
veterán
válasz
Hasaggymeg #111767 üzenetére
-
eddie1978
senior tag
válasz
-=RelakS=- #111840 üzenetére
Szerintem már leírtam itt. Miután eltörtem két műanyag műhelypumpát, vettem egy SKS Rennkompressor-t. Örök élet. Fém és fa konstrukció. Egyedül a fej műanyag. Évek óta bírja az is. Egyszer kell rá költeni.
-
DUB Inc.
aktív tag
válasz
lsebestyen #111848 üzenetére
Én ezt használom itthon, vagy megyek a műhelyembe és ott a kompresszor. Ennyi pénzért megfelel, bár az óra tényleg nem a legpontosabb. Lehet jó példányt fogtam ki... Hozzáteszem én presta átalakítóval használom, mert az a része tényleg vacak.
-
DUB Inc.
aktív tag
válasz
Napfénysüti #111846 üzenetére
Csúnyának azért nem mondanám és más nagy gyártóknál is van hasonlóan ejtett felsőcsöves típus. Gondolom a divatnak meg akarnak felelni ők is....
-
DUB Inc.
aktív tag
válasz
IMIIKE1998 #111834 üzenetére
A Lidl-ben vettem 2500 pénzért ilyet:
-
DUB Inc.
aktív tag
válasz
Napfénysüti #111816 üzenetére
Tényleg furák, nem általános graveleknél az ennyire ejtett felsőcső.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Namost várjunk. Mi volt a cél? Hordozható, hosszabb túrákra is, vészhelyzetben, benzinkutaktól távol is alkalmas pumpa (minipumpa), ami alig foglal helyet a bringán, és nem kétkilós, vagy pedig állandó jelleggel, otthonra, amivel minden elindulás után beállítod, vagy mire akarod használni?
-
-=RelakS=-
veterán
-
eddie1978
senior tag
válasz
IMIIKE1998 #111829 üzenetére
Nem nem nem nem. Minipumpa szopóroller. Hacsak nem karra akarsz gyúrni. Vészhelyzetre való csak. Kell egy normális műhelypumpa otthonra. Szerintem.
-
6030D
addikt
válasz
És nincs még az ujjadban, hogy összecsípésre megmond mennyi a 7 bar? Pff...
Akkor nincs más hátra, venni kell egy műhelypumpát, mert a minivel szopó lesz.
Vagy a kútra jársz fújkálni, zsebedben az adapterrel. -
-=RelakS=-
veterán
válasz
Toobee #111835 üzenetére
Én akkor tértem ki a hitemből, mikor egy "versenyen" defektet kaptam, és a Slime beköpte a szelepet, így nem tudtam letekerni. Hozattam szerszámot, de akkor meg a földre támasztós minipumpám nyögte be az unalmast
, így takonypuha gumin kellett hazatekernem (még eresztett is hozzá
). Meg is kéne nézni, hogy most tényleg rotty lett, vagy működik az, csak nem porban
jjeahh
Az én gépem 117kg-ot kell, hogy kibírjon. Plusz extra cuccok a masinán, meg most már komplett túlélő felszerelést viszek 20km-re is, tehát majdnem 140 kiló a végösszeg. (az amúgy könnyű bringát nem is tudom, 18kg-nak mértem?) -
jjeahh
nagyúr
válasz
-=RelakS=- #111833 üzenetére
Ez amúgy valszeg igény kérdése is, nekem kompresszor is van, mégis mindíg a legolcsóbb decathlonos minipumpát használom
. Igaz csak 66kg vagyok és annyira alacsony nyomáson használom a gumikat, amennyire csak lehet.
IMIIKE1998: ebayes kütyük kispénzért topikban vagy best buy akciók külföldről face csoportban láttam asszem nemrég koponkóddal $1-ért nyomásmérő kütyüt, az nem felelne meg? Mondjuk lehet, hogy vacak és ***rt sem ér.
-
Toobee
veterán
válasz
-=RelakS=- #111833 üzenetére
Szombaton nagy nehezen kezeltem a defektemet, mert végül 3 folt is kellett rá, kínszenvedés megtalálni az erdő közepén árnyékban. Nem baj, mindjárt vége, már csak pár fújás. Dekás pumpa le, szelep meg kilő a világűrbe. Ugrott egyet a fogaskerekem
-
-=RelakS=-
veterán
válasz
Ha nincs otthon műhelypumpád, vegyél!
Sokkal könnyebb felfújni egy földnek támasztott eszközzel a kereket, mint egy kis mini vacakkal, amit jobbára két irányból kell összenyomni: egyik irányból hogy pumpálj, másik irányból hogy ne tépd ki a szelepet. Tapasztalat. Ugyan montim van, amibe több levegő kell, viszont kisebb nyomáson. -
6030D
addikt
válasz
Otthonra van pumpád, csak adapter kell hozzá, nem?
-
lsebestyen
addikt
válasz
Áh, meg fogod utálni az egészet. A minipumpa full vészmegoldás legyen. Outit 3-4 naponta fújni kell. 5k körül már azért ki lehet fogni jó műhelyt. Ha van prestás és autószelepes bringád is, akkor érdemes duál fejeset nézni. Minire szerintem meg nem érdemes sokat költeni, az úgyis arra van, hogyha defektet kapsz kitartson addig amíg haza nem érsz, arra meg elég ha 5 barra fújod, úthibákra meg figyelsz.
-
törölt tag
válasz
Hasaggymeg #111828 üzenetére
Ez az egyet lőttem háttal, publikba tökéletes, de abban igazad van, hogy erre a 100km es túrára felvette a zselés bringás gatyáját, mert a célszerűség ebben az esetben felülírta a picsulást
Táblázasban (is) nagyon nyomulnak, tele van minden velük, vérkomoly versenybe kezdtek a Sparkasse-val, a falusi strandot is telenyomták a logójukkal. Bár hiába, itt a tanyavilágban az emberek tradicionálisan Sparkasse sparbuch ( takarékkönyv) ban tartják a lóvéjukat.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
6030D #111825 üzenetére
Nem volna jobb egy nagy-generált nyerni? Vagy ezt tombolán nyerted?
(#111827) szunya1...látom a zasszonyt folyton hátba-fotózód,de már tanult belőle,mert nemcsak rendes nadrágot húzott hanem le is ült illedelmesen.
...a rájfájzen meg rendesen belehúzott a táblázásba ott.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
IMIIKE1998 #111822 üzenetére
Én szintén decából hoztam el ilyet, 4900-ért
Sajnos már nem látom kínálatban.
Kicsi, könnyű, nekem 4 barig eddig elég volt, kicsit melós, de pl. fordítható szelepcsatlakozós. Eddig két bringát fújtam vele, abból az egyik lassúdefektes volt, azaz minden reggel laposról gurulósra kellett -
6030D
addikt
válasz
Én egyszer használtam a nyereménypumpám, ami elvileg ugyan ez csak átmatricázva. Ennyiért teljesen jó, kicsi. Gondolom egy outit is fel lehet vele dudálni addig, hogy tovább tudj menni.
És grat a bringához, az még elmaradt.
-
RaiZka
tag
válasz
ha nem sos kell akkor ez
-
Hasaggymeg
Topikgazda
-
IMIIKE1998
őstag
Valakinek még esetleg javaslata minipumpára 5k-ig? Eddig a decás a nyerő.
-
flash-
veterán
nekem ilyen van [link]
elég vastag, azt megnéztem hogy ezt csapszegvágóval hogy vágják át,sztem nem lehet,(flexxel,fűrésszel persze igen)
előnye még hogy mindkét oldalt zár, illetve a kis mérete? nehezebb hozzáférni viszont korlátozza a lakatolási lehetőségeket. én felsőcsövet szoktam odazárni valamihez ha tudom, ha nem ,de van a klaszikus betolós biciklitáróló, akkor az elsőkereket átemelem rajta és az alsócsövet zárom oda hozzá... -
eddie1978
senior tag
Tanácsot kérek az alábbi gépekről. Ebből a kategóriából nincs tapasztalatom. Sejtem milyenek lehetnek, de erősítsetek meg. A keret adott 80k.
Tudom, hogy használt jobb megoldás lehet és nekem nem lenne probléma műszakilag felmérni a gépeket. Ellenben nagyon úgy látom, hogy az új felé hajlik a hugom éllettársa. Lehet megpróbálom eltéríteni a használtak felé.
Előre is köszönöm!
-
mzso
veterán
válasz
Hasaggymeg #111669 üzenetére
Jó kérdés. Én biztos nem cseréltem egyiket sem, de hogy mit kombináltak össze akik összerakták a biciklit azt nem tudom.
Kideríteni ki lehet-e? -
Napfénysüti
nagyúr
-
Neck
veterán
Sziasztok,
Valami best buy lakat 8-12 ezer forint körül? Vagy ettől olcsóbb, ami ugyanolyan jó, mint a 8-12 ezres lakatok?
Köszi
-
RaiZka
tag
válasz
gabro0 #111778 üzenetére
ugyan a fekete felaras, de meg igyis jo aron van. Kar, hogy a szallitasi koltseg annyi mint a bandazs maga. Esetleg keresek valakit aki meg akar rendelni.. Azert koszonom!
(#111771) Vanir koszi de nem feltetlen a legolcsobbat kersem, hanem olyat ami jol birja a gyurodest de azert nem 8-10.000 mint LizardSkins
]#111772) Napfénysüt neked is koszi. Olvasgattam rola angol forumokon jot is meg rosszat is, sajnos azt hiszem az ara miatt kimarad. Annak az arat inkabb mas fejlesztesbe olnem bele.. Sajnos vagy nem azert meg mindig hianyzik a KM oram, illetve jo lenne a sima SPD pedalt+cipomet is cserelni.. Persze egyik sem sos..
(#111777) parkr Thx! Honnan szoktad beszerezni? Talan bikeradaron olvastam mar rola, hogy viszonylag olcso de megis jo..
-
6030D
addikt
válasz
jjeahh #111802 üzenetére
Ha férfi vagy, és nem egy nyápic papucs fiú, akkor még használod ezt a külsőt!
Ki semmiképpen se dobd, mert télen császkálni bőven jó lesz. Belülről ki tudod dugni az ujjad, vagy csak a felső szálak sérültek? Szétrobbanni nem fog, mint egy kamion kereke defekténél, max ha pont ott böki meg valami, akkor nagyobb eséllyel lesz defekt.
Hasaggymeg+jjeahh: VANESSZA1 bringáján az biza egy zselés nyereghuzat, kb mint ez. Asszonynak eddig három ilyet kellett vennem, mert ez a világ legjobb dolga (főleg ha dresscode nem engedi a bringás gatyát). Szerencsére eddig az új bringára még nem igényelte, de arra mondtam is, hogy én fel nem rakom. Szerencsére a háromszög váztáska sem megy fel, mert akkor esése van a felsőcsőnek.
szunya1: most akkor te írtál az asszony nevében, vagy az egész család fórumozik?
Ha már volt bandázs kérdés: mostanában valaki írta, hogy 300 Ft-os Ali-s bandázs. Az melyik az? Ez?
-
DUB Inc.
aktív tag
Néztem a Merida Silex váz méreteit. Az M-es (50cm) TT-ja 579mm, de még a legkisebb méretűnek is 548. Nem túl hasalós ez?
Van egyébként ezekkel valakinek tapasztalata?
-
chubby2o6
senior tag
válasz
jjeahh #111794 üzenetére
Nem tudom, az újat nem próbáltam, a régi viszont nagyon bejött. Én főleg aszfalton megyek, kicsi az ellenállása, és enyhébb terepen is jól fog, ráadásul a kopása sem vészes. Ezért tapasztaltam szomorúan, hogy ilyen mintázattal már csak elvétve lehet találni, és akkor sem biztos, hogy olyan méretben, amilyet szeretnék.
-
Tuomas
addikt
Outisoktól kerdeznék:
Rendeltetek már bandázst e-bay-ről?
Ha igen, van olyan márka, típus amit érdemes venni (persze a nevesebb markákon kívül)
Illetve a gyakorlatban mennyire bonyolult a felrakása? Videót néztem róla, ott azért nem tűnt annyira eget rengetően nehéz feladatnak.
Viszont egy klasszul kinéző szalag alaposan feldobná a bringát.
-
inifini
tag
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vicces képek
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- További aktív témák...
- Gamer / irodai szék noblechairs EPIC bontatlan
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest