Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- TCL LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- Androidos tablet topic
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen széket vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
válasz
RetepNyaraB #14232 üzenetére
de nagyon lassan kanalazva, mert a levegőmozgás is kiviszi belőle.
-
kmarci25
veterán
Nem avx, de ez nem volt rossz. Teljesen klasszik, iható kávé.
https://kaveverzum.hu/Monsoon-blend-szemes-kave-500g -
Kro
tag
válasz
Mr.Csizmás #14223 üzenetére
Nah még jó, hogy rákérdeztem akkor. Köszönöm mindenkinek az infót!
iatti:
Igazából nem is teljesen fontos a 80/20 arány, de valami jó arabica-robusta keveréket keresek kóstolásra. 🙂
Ránézek majd akkor arra. -
Alabástrom
senior tag
-
-
Kro
tag
Mivel amatőr csoport, halkan megkérdeznem. Valaki kóstolta már a Frei dohány kávét otthon elkészítve? Kávézóban nekem nagyon bejött, rápróbálnék itthon is.
Megvan az első kávé is amit tuti nem veszek még egyszer, Illy classico. Nem sikerül jó kávét főzni belőle, fröcsköl minden felé, íze sem jön be.
Őrlő tisztitás ügyben lenne kérdésem. Látom vannak speckó tisztítószerek. Illetve a leírás sima takarítást ír neki. Mikor melyik javallott? Gondolok itt arra esetleg, hogy havi egy szétszedéses takarítás, évente pedig tisztítószerrel is átdolgozni? Vagy mi a menetrendje?
Avx kínálatában keresnék bevált 80/20 arányú arabica/robusta keveréket. Valakinek lenne ajánlása?
Hirtelen ennyi.
-
Ismeri ezt a gyártót valaki?
-
iatti
aktív tag
válasz
Mr.Csizmás #14212 üzenetére
ma reggel elővettem a 20g-os vst-t a 18-as ims helyett. dobtam bele 19g jófajta 60%-as robis olaszt
-
-
krypton
senior tag
Sziasztok,
Rendeltem IMS 16/18g szűrőkosarat AVX-ről (ahogy javasoltátok), de ezt kicsit soknak pontosabban erősnek érzem, még úgy is hogy ebből két csésze készül (mert ugyebár ez dupla adag ha jól tudom). Érdemes lenne ugyan ebből a 12/14-et megrendelni, vagy szabad ebből szimpla adagosat venni pld ezt? Esetleg kísérletezzek először a gyári kosarakkal amit a Hibrew H10 Plus mellé adtak?
-
Kro
tag
válasz
RetepNyaraB #14202 üzenetére
Hát ezzel nem fogsz megsérteni.
Teljesen elismerem én is az AVX előnyeit.
Csak kicsit kiálltam a dedica mellett, mert annyira nem érzem rossznak. De lévén ez amatőr topik, szerintem van helye a konyhapulton még így is. -
Handball94
senior tag
válasz
RetepNyaraB #14202 üzenetére
Többek között ajánlásásodra ma megjön az EM1 Lux + cg301 - indulhat a kísérletezgetés
-
RetepNyaraB
veterán
Nem akarok sértegetni senkit
Működni fog, nincs ilyen gond. Szép is a dizájnja (és a Hófehérke meg tényleg ronda, bántóan műanyag is. Cserébe többet tud). Csak a felhasználók többsége hamar rájön a korlátaira, elkezd pénzt kiadni rá, amitől rögvest annyiba kerül, mint egy alapból pár tízessel drágább gép, miközben mondjuk PID még mindig nincs benne.
Általános utóirat:
picit sajnálom, hogy avx spammernek vagyok elkönyvelve, miközben csak ötletekkel próbálok segíteni, ki hogy tudná hatékonyabban elverni pénzét az alsó szegmensben. Az említett cég pedig forgalomban és választékban a legnagyobb, magyar háttér (alis rendelés garanciájával ugye mindenki tudja, mit csinálhat a világ túlsó felén). -
Kro
tag
válasz
RetepNyaraB #14199 üzenetére
Jaaj, ne fogalmaz ennyire durván, most vettem egy hónapja se.
Kis ráfordítással (rendes portafilter) használhatónak gondolom ezt a gépet. Teljesen finom kávékat főzök rajta, de nyilván vannak korlátai. Sőt az alap kar is használatba van, mert asszony nem szarakodik örléssel és társai, csak a bolti öröltből főz, a gyári karral. De lehet POD is ki lesz próbálva.
Nekem formailag kimondott tetszik. A hófehérke pl kimondott csúnya szerintem.
Amúgy is azt mondták, a gép az utolsó a fontossági sorban.
De vitatkozni nem szeretnék.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Visszahozhatja a hátlapi kijelzőt a Xiaomi 16 sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Gitáros topic
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Bomba ár! HP ProBook 640 G8 - i7-1165G7 I 32GB I 512GB SSD I 14" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 1000W Sesonic FOCUS GX-1000 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3271, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest