- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Blu-ray lemez tapasztalatok
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy Tab tablet topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Handball94
senior tag
válasz
RetepNyaraB #14202 üzenetére
Többek között ajánlásásodra ma megjön az EM1 Lux + cg301 - indulhat a kísérletezgetés
-
Handball94
senior tag
válasz
RetepNyaraB #14171 üzenetére
Köszi szuper, akkor marad ez a kinézett kombó, mérleg jó lesz hozzá AVX-ről.
58,5mm tamper jó lehet hozzá?
Puck screenből milyen méretű kellene, 58mm? Ha jól értem a leírásból 58-as a kar. (EM1 Lux) -
Handball94
senior tag
válasz
Handball94 #14168 üzenetére
Még egy kérdés, szerintetek K6 vagy CG301 őrlőnek? Tudom hogy az előbbi kézi ,de minőségre mekkora különbség lehet köztük?
-
Handball94
senior tag
Sziasztok - EM1 LUX + CG301 most ~160k, kezdőgépnek jó ár/érték arányt képvisel, vehető, jó kombó? (korábban már gondolkoztam rajta, automatáról váltanék, egyelőre nem túl sok képzettséggel)
Tudom a fórumban is volt már többször téma, de most tényleg eljutottam a vételi szándékig.
Szerk: Tudom pont pár hozzászólással ezelőtt került elő néhány "must have" cucc , de esetleg tudtok segíteni linkekkel, mit szerezzek még be a kávéfőző mellé, ami biztosan kelleni fog? Pl. egy jó mérleg gondolom elengedhetetlen. -
Handball94
senior tag
válasz
RetepNyaraB #13981 üzenetére
Köszönöm, ha jól látom és ugyanarra gondolunk akkor az em1 lux+cg301 pont 200k, míg a másik kombo (db 1X, cg301 ) ha jót nézek, akkor 240k, viszont van fent egy bemutató darab db1x 180k-ért, lehet pont ami nálad volt tesztelésen, megértheti a különbség teljesen kezdőként ?
-
Handball94
senior tag
Sziasztok!
Eddig automata főzőt használtam, de szintet lépnék, újat vennék, karosat, minél kedvezőbb áron, daráló is kellene, 90%ban espresso, mit ajánlanatok?
Tudom, sok olvasás és tanulás, de mondjuk mit lehet manapság 200-250e körül kihozni, ami jó kezdőgép + daralo lehetne, valamint milyen forrást ajánlotok a tanulásra?
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A40 64GB // Számla+Garancia //
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2159
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest