- Nyelveken áthidaló AI platformot mutatott be a Telekom
- PCI bővítőhelyet elfoglaló Icy Dock mobilrack M.2-es SSD-knek
- Elon Musk járatára váltott jegyet a legújabb magyar műhold
- Viszonylag olcsó, 26,5 hüvelykes QD-OLED monitor bukkant fel az MSI kínálatában
- Jönnek az egyes, problémákkal küzdő ASUS ROG noteszgépek kipofozott BIOS-ai
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen notebookot vegyek?
- OLED monitor topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nyomtató topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
lojzi1
csendes tag
"Azt pl én sem értem, mitől van, hogy pl 25-ös álláson használom az őrlő, két kávét főzök egymás után és teljes más lefolyást produkál, pedig igyekszem mindent ugyan úgy csinálni." - ez nekem is sokáig gond volt. Ami végül segített: idővel szerintem rendesen bekoptak a kések és utána már konzisztesebb lett az őrlemény és a másik, hogy teljesen elhagytam a WDT-zést: őrlés blind shakerbe, majd beleszitálás a kosárba, kis rázogatás ha szükséges és vágül rugós tamper és végül puck sceen. Így beállt ugyanaz a két shot egymás után mondjuk 28-32mp közé.
-
lojzi1
csendes tag
válasz
RetepNyaraB #13471 üzenetére
"Az encsi AM 2022-2023-ban csillagos volt" - erre valami forrást tudsz adni?
-
lojzi1
csendes tag
válasz
RetepNyaraB #13466 üzenetére
Soha nem kapott csillagot, Bib Gourmand volt mindig, mindegy, a "nálunk az ilyen tányért kérdés nélkül elmosogatják" hozzáállással teljesen fölösleges bármelyikhez is odamenni. Ha meg gondod van az étellel, ahogy írod, mindig ott és akkor kell szólni, nem utólag megírni az interneten.
-
lojzi1
csendes tag
válasz
Soulfly842 #13398 üzenetére
A Hoax app a Szifon Espressot ismeri Nyíregyházán. Nem ismerem, csak ránéztem most.
-
lojzi1
csendes tag
válasz
KisApám #13123 üzenetére
Mindegyikből sikerült elfogadhatót venni, amikor nem volt más opció a környéken, de nekem az volt az érzésem, hogy semmi garancia a következőre, ha az előző jó volt. Vagyis nagyon nagy a szórás. Gyakran ősöreg tételek vannak a polcon, különösen vidéki üzletekben, láttam már 1,5 éves is a saját szememmel.
-
lojzi1
csendes tag
válasz
fecke78 #13035 üzenetére
Szintén Profitec Go. Én végül megvettem a gyári Profitec naked portafiltert, 50 eur körül volt. Először az Expolygonnál vettem egy Rocket kart, az is 18e volt, de annak a fülei túl vastagok voltak és nagyon szorult, lereszelni meg nem akartam belőle. Elcseréltem egy csoda fanyelű AVX karra, az meg egy kicsit szélességében volt kevés, szörnyű csikorgó hangot adott ki fölrakáskor és csak a fül szélén fogott. Ezután meguntam és vettem a gyári ECM/Profitec kart, az tökéletes. Biztos van más is ami passzol, de nem akartam tovább kísérletezni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Xiaomi Mi 11T Pro 5G // 256GB // Számla + Garancia //
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3528, 93% Akkumulátor
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. HP EliteBook 840 G11 üzleti prémium laptop számlával és garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest