- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen egeret válasszak?
- Ati Radeon X1900XT/XTX - X1950XT/XTX
- Androidos tablet topic
- OLED TV topic
- Androidos fejegységek
Új hozzászólás Aktív témák
-
RetepNyaraB
veterán
-
hyperspace
őstag
válasz
vtechun #4053 üzenetére
Anno én még sima kis műanyag kapszulával próbáltam, és volt olyan jó, mint egy gyári. Rá kell érezni. Ma már lehet olyan fém kapszulát kapni, amihez van kis tamper, és kis segédkeret.
A legegyszerűbb, ha szétszeded az egyik Nespresso kapszulát, és megnézed a szemcseméretet. Vagy elkezded egy szemcseméreten, ha átzuhan rajta, akkor eggyel finomabbal próbálod, és így tovább, amíg nem lesz jó. Mindig ugyanannyira tömörítsd. -
Osynho
addikt
válasz
vtechun #4053 üzenetére
Szia!
Alap Nespresso gépem van (Delonghi Inissia EN80.B) és próbáltam az újratölthető kapszulát egy komolyabb, fém típussal. Nálam se jó. Graef 702-es őrlőm van, de amint finomabbra őrlöm a kávét, befullad, ha pedig nagyobb szemcséjűvel töltöm meg, fekete víz folyik belőle. Szóval én se értem, hogy működik sokaknál ez a megoldás.
Hozzáteszem, 5g kávéból amúgy se lenne jó presszó.
-
soldier2
őstag
válasz
vtechun #3558 üzenetére
"semmiképp sem annyival, amennyivel többe kerül egy 10-15 ezres alap DC géptől" van olyan kávé amiből igaz lehet, másokra meg nem. Épp ezért kár is ezen vitatkozni. Ha te elégedett vagy a végeredménnyel, akkor tényleg fölösleges váltanod, hisz ez is leginkább arról szól hogy saját magunknak jó legyen. A vendégek véleménye másodlagos, a fórumozóké meg a kutyát sem érdekli, ha nem célunk a fejlődés. Akit meg elkap a gépszíj az úgy is végigolvas mindent.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Egyéni arckép OFF
- Gumi és felni topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BestBuy topik
- Mozgóképen a második trifold
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Asztalos klub
- Battlefield 6
- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
- További aktív témák...
- Asus ROG Zephyrus G14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ryzen 9 8945HS - 16GB - 1TB - RTX 4060 -2,5 év garancia
- Samsung Galaxy A04S 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3312, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3334, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest