Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
hyperspace
őstag
válasz
vtechun #4053 üzenetére
Anno én még sima kis műanyag kapszulával próbáltam, és volt olyan jó, mint egy gyári. Rá kell érezni. Ma már lehet olyan fém kapszulát kapni, amihez van kis tamper, és kis segédkeret.
A legegyszerűbb, ha szétszeded az egyik Nespresso kapszulát, és megnézed a szemcseméretet. Vagy elkezded egy szemcseméreten, ha átzuhan rajta, akkor eggyel finomabbal próbálod, és így tovább, amíg nem lesz jó. Mindig ugyanannyira tömörítsd. -
Osynho
addikt
válasz
vtechun #4053 üzenetére
Szia!
Alap Nespresso gépem van (Delonghi Inissia EN80.B) és próbáltam az újratölthető kapszulát egy komolyabb, fém típussal. Nálam se jó. Graef 702-es őrlőm van, de amint finomabbra őrlöm a kávét, befullad, ha pedig nagyobb szemcséjűvel töltöm meg, fekete víz folyik belőle. Szóval én se értem, hogy működik sokaknál ez a megoldás.
Hozzáteszem, 5g kávéból amúgy se lenne jó presszó.
-
soldier2
őstag
válasz
vtechun #3558 üzenetére
"semmiképp sem annyival, amennyivel többe kerül egy 10-15 ezres alap DC géptől" van olyan kávé amiből igaz lehet, másokra meg nem. Épp ezért kár is ezen vitatkozni. Ha te elégedett vagy a végeredménnyel, akkor tényleg fölösleges váltanod, hisz ez is leginkább arról szól hogy saját magunknak jó legyen. A vendégek véleménye másodlagos, a fórumozóké meg a kutyát sem érdekli, ha nem célunk a fejlődés. Akit meg elkap a gépszíj az úgy is végigolvas mindent.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óra topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- VR topik
- Yettel topik
- Revolut
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- BMW topik
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- További aktív témák...
- DJI AVATA 2 Fly More Combo drón - 3 akku, garancia, FPV RC 3, ND szűrők
- DJI AVATA 2 Fly More Combo 1 akku - drón szett DJI Goggles N3 FPV szemüveggel
- Xiaomi Yunmai Fascial masszázs pisztoly (Massage Gun)
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- DJI Avata drón +Motion controller - hibátlan, karcmentes állapotban
- 15" Workstation: Lenovo Thinkpad P1 gen1/gen2 // P52 // P52s // P15 gen1 // FHD, 4K oled touch
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged