Hirdetés
- Raspberry Pi
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- Itt a Microsoft szörnyprocesszora, ami 132 maggal tarolhatja le a felhőt
- Melyik tápegységet vegyem?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Egérpad topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
xy.zsolt
őstag
a kávé már túl szubjektív....maradjunk a hardvernél, szerintem.
Én pl gyakran egy 1 személyes Bialetti Mini express-t használok....amiből már csak 2 személyes kapható, sajnos. Nagy előnye a többi kotyogóshoz képest, hogy gyakorlatilag sosem ég el a kávé mert egyből a kávéscsészédbe folyik ki belőle.
-
lbence
aktív tag
Ez a "trükk", hogy nincs náluk készleten, hanem akkor állnak beszerzni, amikor érkezik a rendelés. Így olcsóbbak is tudnak lenni. Valószínűleg normális ügyfélszolgálat sem müködik.
A forgalmazónak áll a pénze a készletben, és egyből tudnak szállítani. Legyen ez a korrekt üzleti gyakorlat.
-
-
lbence
aktív tag
Hivatalos forgamazó? Tömítést és szűrőt rendeltem tőlük, hamar szállították.
-
-
t256
őstag
Ma megérkezett a Timemore C3 ESP Pro.
Nem hittem, hogy a Hario Skertonhoz képest ekkora lesz a különbség.
Villám gyorsan őröl, nem kell erőltetni.
Eddig két beállítást próbáltam ki. Az egyiket kotyogóhoz, a másikat espresso-hoz. Utóbbihoz kifejezetten alkalmatlan a Hario. A délelőtt fogom hazsnálni a Nanopressot az espresso őrleménnyel. Kíváncsi vagyok az eredményre. -
Jamby18
senior tag
Szia! Igen Erre gondoltam, csak láttam nem kaptàl vàlaszt.
Köszi mindenkinek a kàrtyás dologban a segítséget. Lefuttatok egy vírus írtót.
Ma egyébként voltunk a Praktikerben vàsàrolni próba szerencse alapon önkiszolgáló kasszàban tudtam kártyàval fizetni.
lehet csak az Amazon-os tranzakciót tiltotta volna le. Sms-ben kártya felfüggesztést írtak még tegnap. -
Nem még. Nálam csak koffeines van jelenleg. Ami volt koffein mentes az lágy és erőtlen, ízetlen volt. Podosból ittam anno jó dekát. Ez valszeg a Santos verziója lesz. Ez a szuper Svájci kivonatoló technika nem tudom mi lehet.
Mellesleg érdemes lenne nekem is megkóstolnom.
-
-
L4D1K
őstag
Lehet online rendelni.
Ittam parszor vertuot - nekem bejott.
A kotyogo szamomra a reggeli kv-t jelenti, sok tejjel. A kapszulas kavek meg a tipik rovidek amiket 1 perc megcsinalni.
Esetleg ez lehet tetszene:
-
lbence
aktív tag
Ha olcsón szeretnéd megoldani, akkor érdemes egy aeropressel próbálkozni.
Az eszköz olcsó, egy kéziörlő kell hozzá és egy mérleg, feltételezve, hogy a munkahelyen van vízforraló.
Kotyogósból egyébként vannak elektromos típusok, én is ilyet használok a munkahelyemen. Pl.: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Raspberry Pi
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Redmi Note 9S néven érkezett meg a Redmi Note 9 Pro
- OLED TV topic
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Elemlámpa, zseblámpa
- Bestbuy játékok
- LEGO klub
- Itt a Microsoft szörnyprocesszora, ami 132 maggal tarolhatja le a felhőt
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Új, Felbontott Bambulab A1 / A1 Combo! ÁFÁ-s! 1 Év garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Amúgy gondolkodtam, hogy kipróbálom az Irish Cream tejszínt is, több jó véleményt olvastam erről.
lehet csak az Amazon-os tranzakciót tiltotta volna le. Sms-ben kártya felfüggesztést írtak még tegnap.
Mr.Csizmás